- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi Vaveylaaaa
-
Milleti senden çok önemsiyolarsa onlara gururlu demem benHepiniz haklısınız bayanlar, o sucluyken ben saflık edip alttan almayacaktım, tabi bir de sırnaşmayacaktım..
İstese dün akşam gelirken alabilirdi tabi, bunu da kayınbabamla konuşacam zaten.
Kendi bilir, işi düşünce tıpış tıpış gelecek yanıma, o zman da ben yüz vermicem..
Bakalım nasıl oluyormuş?
Para konusuna gelince de ailece çok gururludur misafir dedin mi paraları olmasa bile borç bulurlar, yine de zengin görünmeye çalışırlar..
Kayınbabam da duymuş şehir dışından arkadaşım geldiğini aman iyi ağırlayın, memnun etmeye çalışın falan dedi.
Bunu diyen adam da oğluna para verir elbet, bana vermesi için..
Tabii ki gurur değil, kendine göre öyle olduğunu sanıyor işte.. O gençmiş parası olmasa da ona koymazmış ama yaşlı adamın gücüne gidermiş de bilmem ne!!
Çok söyledim başka bir işe yönel, çevresi geniş isterse her yerde kendine iş bulabilir..
Kendi ii yerimden çıkıp emir altına giremem ve babamı da yalnız bırakamam diyor.
Almış ama fırlatmış terbiyesiz, sanki kendi evladına almıyor da babasının hayrına veriyor onu daAy mama ve bez hala ali8nmadi mi o nasil baba kendi babasina laf soyletmiyor.ne gururlusu basbaya genis bir adam.mama ve bez yok resmen sen bul demek.Gururmus hadi canim kendini kandirma
Dükkanın geliri hem kayınbabamlara hem de bize yetecek durumda şükür, bunu biliyorum..
Evt eşim sorumsuz, ve bu durumu değiştirmeye çalışıyorum..
Market alışverişine bile kayınbabamla giderim, neymiş beyimiz sıkılırmış markette gezerken.
Madem her şeyde sevgili kayınbabacığıma güveniyor, kızgınlığından para vermezse ben de kayınbabamdan isterim..
Saol canım benim..Hiranur'u gözlerinden öpüyorum
Babası nanay zaten, bari annesi sen dik dur diyorum
Ama böylede en temel ihtiyaçları için bile tartışan bi anne babası varSaol canım benim..
Zaten dik durmasam şimdiye çoook önemsiz sebeplerden dolayı annesi babası ayrı bir bebek olurdu..
Tabii ki gurur değil, kendine göre öyle olduğunu sanıyor işte.. O gençmiş parası olmasa da ona koymazmış ama yaşlı adamın gücüne gidermiş de bilmem ne!!
Çok söyledim başka bir işe yönel, çevresi geniş isterse her yerde kendine iş bulabilir..
Kendi ii yerimden çıkıp emir altına giremem ve babamı da yalnız bırakamam diyor.
Ne saçma ya neden babasi birakiyor bezle mamayi? Bu adam gururlu falan değil belli ki babasi eşine hiç para vermiyor seninkininde sesi çikmiyor.Babama söylerim bugün getirir dedi, evde 2 tane bezle bekliyoruz bakalım
Yok babası veriyor çok iyi biliyorum. Kaç kere şahit oldum, babası al birazı da sende kalsın diyor, bizim saftirik var benim param diyor.. Bir bakıyorum Maximum 20 tlsi var..Ne saçma ya neden babasi birakiyor bezle mamayi? Bu adam gururlu falan değil belli ki babasi eşine hiç para vermiyor seninkininde sesi çikmiyor.
Yok babası veriyor çok iyi biliyorum. Kaç kere şahit oldum, babası al birazı da sende kalsın diyor, bizim saftirik var benim param diyor.. Bir bakıyorum Maximum 20 tlsi var..
Kendi parasını kazanıp kazandığını babasına verip kendi hala harçlık almaya devam edecekse, yani sorumluluk üstlenmeyip sorumluluğu ailesinde tutmaya devam edecek bi yetişkin olamayacaksa neden evlenmiş bu adam?
Babasının ihtiyacı varsa harçlık verir olur biter, evdeki eşi ve çocuğunun sorumluluğu kendi ailesine vermesi erkekliğe yakışmıyor.[/Q
bu tip aileler sadece beden olarak büyüyen erkek çocuklarını evlendirmeyi düşünyorlar kişiliği karekteri sorumluluğu gelişmişmi hiç bunu sorgulayan yok bilmem ne yapsın diye oğlan evlendiriyorlar.
Esnaf oldukları için belli olmuyor, her gün gelen para farklı ama allaha şükür hiç para gelmediği gün en az 250 geliyor dükkana..Al karsına kayınbabayı konus bu ne ya 10-20 , çocukta var ıhtıyac bıter mı hıc ? ayrlsın keseler . Ne munasebet kayınbabanda para ıstemeler falan . Bu yaştan sonra baba elıne bakacak olsna gıder ananla yasarsın yalan mı ? Babasıda neye harcıyorsa parayı yaslı adam tutsun elını . Kazancları ne kadar kı normalde ?
Esnaf oldukları için belli olmuyor, her gün gelen para farklı ama allaha şükür hiç para gelmediği gün en az 250 geliyor dükkana..
Ahh ahh çok söyledim şimdiye kadar ama, tek erkek çocuk bizimki ve ailesine fazla bağımlı..
Bu kadar anne baba kuzusu olduğunu bilseydim evlenmezdim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?