Ahh benim gururlu kocacım!!!!!

Milleti senden çok önemsiyolarsa onlara gururlu demem ben
Karısına çocuğuna hödük ( af edersin ama bana göre bu böyle ) olan adam misafir gelince bir günlük gürlese ne olur gürlemese ne yani

Neden hep kadınlar alttan almak zorunda kalıyor hiç anlamıyorum. Bende hep alttan alayım da sorun çıkmasın diye düşünüyorum ve ne hikmetse ne zaman alttan alsam olay büyüyor haklı da olsam haksız ben oluyorum. Anlamıyorum yani illa çirkeflik mi yapmak lazım değer görmek için. Bu erkekleri anlamak gerçekten imkansız

Bende gencim ama param olmazsa bana koyar niye koymasın
Gençken kazanamıyosam yaşlanınca ne hale düşerim eyvahlar olsun der tırım tırım iş ararım
Baba yanı şart mı aha ben başkasının yanında çalışıyorum bebeğimi bırakıp bebeğime de annem bakıyor, vay annem yaşlı al hepsi senin olsun ben gencim bana koymaz diyemem. Kendimi eşimi çocuğumu düşünürüm

Ay mama ve bez hala ali8nmadi mi o nasil baba kendi babasina laf soyletmiyor.ne gururlusu basbaya genis bir adam.mama ve bez yok resmen sen bul demek.Gururmus hadi canim kendini kandirma

Azicik hakkinizi koruyun lütfen. Sırf bana kusmesin surat yapmasinda ben haksizsamda Özür dilerim mantigiyla nereye kadar. Küsüyo mu ugurlar olsun selametle. Taviz veremem bende insanım yaşam alanım haklarım var.. herkes sınırını bilecek.

Ay mama ve bez hala ali8nmadi mi o nasil baba kendi babasina laf soyletmiyor.ne gururlusu basbaya genis bir adam.mama ve bez yok resmen sen bul demek.Gururmus hadi canim kendini kandirma
Almış ama fırlatmış terbiyesiz, sanki kendi evladına almıyor da babasının hayrına veriyor onu da

E siz bu kadarina niye müsade ediyorsunuz?? Ah benim gururlu kocacim diye baslik acmissiniz ama kocacinizda ne gurur ne sorumluluk var. Bebege mama getirmedi diye söylenmenize kiziyor, sen kimsin be diyor ama yine gidip yanasiyorsunuz. Cocugunuzun hakki ne olacak? Pasanin keyfi olmuyor diye evin ihtiyaclari icin karisiyla alisverise cikmiyor babasiyla gönderiyor. Ben olsam mecbur kalip gelene kadar cikmam alisverise. Özel hijyenik ihtiyaclarinizi nasil aliyorsunuz kayinbabanizin yaninda??

Karisini maddi olarak babasiyla muhatap ediyor, cocugunun karni doymus doymamis umursamiyor. Siz evlilik hayati yasadiginiza emin misiniz? Bu koca dediginiz babasinin lafindan sözünden cikmayan ergenimsi bir sey.

Saol canım benim..
Zaten dik durmasam şimdiye çoook önemsiz sebeplerden dolayı annesi babası ayrı bir bebek olurdu..
Ama böylede en temel ihtiyaçları için bile tartışan bi anne babası var
Gitmiyorsan boşanmıyorsan bile babanı mı devreye sokarsın ne yapıyorsan yap bence, o çocuk büyüyünce aklı erecek babası annesi ayrı olan çocukları bırak babam 'x bile almıyor bizi sevmiyor' diyecek

Allah allah , çocuguna mama , bez almayınca zoruna gıtmedıyse dahada bır sye dıyemıyorum ...

Sen kimsin diyen adamin gönlünü almaya çalişirsan bu sorunlar hiçç bitmez.

Ne saçma ya neden babasi birakiyor bezle mamayi? Bu adam gururlu falan değil belli ki babasi eşine hiç para vermiyor seninkininde sesi çikmiyor.
Yok babası veriyor çok iyi biliyorum. Kaç kere şahit oldum, babası al birazı da sende kalsın diyor, bizim saftirik var benim param diyor.. Bir bakıyorum Maximum 20 tlsi var..

Yok babası veriyor çok iyi biliyorum. Kaç kere şahit oldum, babası al birazı da sende kalsın diyor, bizim saftirik var benim param diyor.. Bir bakıyorum Maximum 20 tlsi var..

Al karsına kayınbabayı konus bu ne ya 10-20 , çocukta var ıhtıyac bıter mı hıc ? ayrlsın keseler . Ne munasebet kayınbabanda para ıstemeler falan . Bu yaştan sonra baba elıne bakacak olsna gıder ananla yasarsın yalan mı ? Babasıda neye harcıyorsa parayı yaslı adam tutsun elını . Kazancları ne kadar kı normalde ?

Esnaf oldukları için belli olmuyor, her gün gelen para farklı ama allaha şükür hiç para gelmediği gün en az 250 geliyor dükkana..
Ahh ahh çok söyledim şimdiye kadar ama, tek erkek çocuk bizimki ve ailesine fazla bağımlı..
Bu kadar anne baba kuzusu olduğunu bilseydim evlenmezdim zaten..

Başlarım boyle kuzuya keçiye delı oluyorum ya . Babasını al karsına boyle boyle konus yada kendı aılene soyle onlar konussun yoksa bu daha senın basını cok agrıtacak . Anlamıyorum nasıl zoruna gıtmez cocuguna mama alamamak bır ınsanın ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…