Ahh benim gururlu kocacım!!!!!

Bunlar beklermi Allah cc askina kayin babanizla konusun ya da kaynananizla ,versin yardim olsun ama dengeli.olsun bune boyle kucuk bebek ya

sorumsuz ve korkak kocanız , siz simdi buna başka çocukta yaparsınız başı ğöge ersin diye

ayy vallahi çildıracam

Kocanız değil de siz gururlusunuz gibi geldi bana,
Bırakın gururu arayın kp inizi
Mama lazım bez lazım et lazım su lazım
Her gün arayın isteyin
Belki oğlunun cebine biraz fazla para koyar sorununuzda çözülmüş olur

Ne saçma, sen lüks bişey mi istedin sanki... Bez ve mamasız yavrucak ne yaptı.

Onun yanında sen kendi babanı ara, baba çocuğun bez ve maması kalmadı, bir 100 Tl gönderir misin de, o zaman görelim gururunu.

ebn yarın arkadaşımla dışarı çıkacam git bana para getir ister babandan iste istersen dilen bu beni hiç ilgilendirmez de ama sırnaşmadan

evet buda güzel fikir kayınbabanızı taciz edin resmen gerekli gereksiz herşeyi ondan isteyin ve gün içinde bir kaç kez arayın sipariş verin bakalım ne yapacaklar

Bence sizin gönlünü almaya çalışmanız doğru olmamış. Olsun gerekirse 1 hafta küs kalsın. Ama anlasın doğrunun ne olduğunu.

canım benim bu gurur değil kendini kullandırmak bunu kocandan önce kp nin düşünmesi lazım kavga anında değil aranızın iyi olduğu bir zamanda kocanla güzellikle konuş bebeğinizin ihtiyaçları için böyle konuştuğunu söyle en azından parayı eşit bir şekilde paylaşsınlar

Hem sizi hem kp i geçindirecek gelir var da nerede

Kp oğluna mı güvenmiyor sana mı

Insan kocası markette sıkılıyor diye kp ile markete gider mi

Gitme aç oturun, yemek yapma temizlik yapma bebeğin mama ve bez parasını da eşinin yanında kendi babandan iste

Kavga kopacaksa da kopsun zaten sizinki evlilik değil eşinin bunu idrak etmesi lazım

Bunları yapamam dersen kp ile markete gidince 100-150 liralık ped tampon prezarvatif kayganlaştırıcı ve benim bilemediğim benzer ne varsa reyondan onları al bırak kp utansın gelin ile markete gitmekten

Sen kimsin derken!!!! Çocuğuna mama ve bez almakdan aciz bi adam olduğu için o kim asıl!!!! Kendi evinin ihtiyaçlarını ay karşılayacak kadar kafası yoktu neden evlendi?? Bütün parayı babaya vermek ne demek ya. Sende hatalıyımışsın gibi yanaştım diyosun ya e biz ne diyelim

Kendi parasını kazanıp kazandığını babasına verip kendi hala harçlık almaya devam edecekse, yani sorumluluk üstlenmeyip sorumluluğu ailesinde tutmaya devam edecek bi yetişkin olamayacaksa neden evlenmiş bu adam?

Babasının ihtiyacı varsa harçlık verir olur biter, evdeki eşi ve çocuğunun sorumluluğu kendi ailesine vermesi erkekliğe yakışmıyor.

Valla eskiden benim babamda böyleydi rahmetli dedemde çok.cimriydi hep annemgil varlık içinde darlık çekiyordu ... noldu dedem vefat etti.onun yiyemedigi mallar paylasildi ve yenildi hayat boyle yani babam çok sonra aklını başına aldı ama annem ve biz çocukları yiprandiktan sonra yani ben değil de ablamlar daha çok yıprandı

Babası parasız gezmesin.
ama çocugunun maması ve bezi olmasın.
Bu mu gurur?
haklı oldugunuz halde alttan almissiniz.
alışmış beyfendi.
sürekli böyle yaptığınız içinde, hep.aynı muameleye maruz kalacaksiniz gibi görünüyor.
önce babasınin cebi para görsün, sonra sizin ihtiyaçlarınıza duruma göre bakar efenim.

kayınpederden nasıl para isteyebiliyorsunuz .. eşiniz daha aile olmayı algılayamamış babasının evinde babasının ev geçindirmeye alışık olduğundan sizin evide babasının geçindirmesini bekliyor..
kredi kartın falan yokmu çık arkadaşınla dibine vur kartın ver eline sonra ödenecek bu de...

İmkan varken çocuğunun mamasını bezini almadan gelen eşinizken,siz neden özür diliyorsunuz?
Cebinde olmasa dahi babasına demeli "baba çocuğun bezi ,maması bitmiş,sende varsa verirmisin bana"diye. O parayıda alıp çocuğuna bez,mama almalı.
Sizi tüm gün bekletip almadan gelmesi anlaşılır gibi değil. Maddi sorun vardır anlarım ama bu şartlarda kabul edilemez bir davranış.
Şimdi oturup siz kayınpederinizin keyfini bekleyeceksiniz ki bezle mama getirsin diye,parayı alip dün kendi getirebilirdi,aynı kapıya çıkmıyormu zaten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…