- 7 Nisan 2015
- 203
- 55
- 28
- 37
- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
Aynısı ni eşiniz size yapmış olsaydı ne hissederdiniz? Yaptığınız çok yanlış.geçmiş bitmiş insalarin konusunu evliliginize niye dahil edip konusunu açıyorsunuz .esimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
Bilmem kaç sene önce ayrıldığı kız, bunca sene sonra neden hala gündeminizde anlayamadım.
Yakın zamanda sizi şüphelendirecek bir şeyler mi oldu? Yoksa sadece dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
Ayrıca kızın evlendiği adamı niye konuşuyorsunuz, size ne, ne alaka yani?
Eğer eşinizin tek yaptığı şey bir zamanlar o kızla sevgili olmuş olmaksa, cidden mutsuz huzursuz olmak için çabalıyor gibisiniz.
ayrıca su an o kızla ilgili hiç birsey yok tabii sükürler olsun. ama işte öyle :/Bilmem kaç sene önce ayrıldığı kız, bunca sene sonra neden hala gündeminizde anlayamadım.
Yakın zamanda sizi şüphelendirecek bir şeyler mi oldu? Yoksa sadece dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz?
Ayrıca kızın evlendiği adamı niye konuşuyorsunuz, size ne, ne alaka yani?
Eğer eşinizin tek yaptığı şey bir zamanlar o kızla sevgili olmuş olmaksa, cidden mutsuz huzursuz olmak için çabalıyor gibisiniz.
esimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
Eee napsın şimdi adam, zaman makinesine atlayıp, geçmişe gidip yaşadıklarını mı değiştirsin?sanırım o kızla cinsel birliktelik yasamıs olması beni delirtiyo. gecmiş olsa da
simdi bana mesafeli aksamdan beri dönüyorum etrafında, kendine dokundurmuyo bileeşiniz sonuna kadar haklı. çok ayıp olmuş. çok üzülürdüm ben de gerçekten kahrolurdum hatta.
çok haklısın, kocamı cok seviyorum. tabi ki ayrılmak istemem. ama bazen aklıma geliyo.. ne yapmam lazım bu düşünvelerden kurtulmak için ?Eee napsın şimdi adam, zaman makinesine atlayıp, geçmişe gidip yaşadıklarını mı değiştirsin?
Siz hayatına girmemişken yaşadıkları yüzünden ona trip yapmaya hakkınız yok. Aynı şekilde sizin yaşadıklarınız da onu ilgilendirmez.
Kızıyorum sizin gibilere. Mutlu olmak elinizde, ilişkinizde bir sorun yok, ama tutup geçmişe takıp, bugünü de geleceği de birbirinize zindan ediyorsunuz.
Yapacağınız şey çok basit aslında; ya eşinizi bugün nasıl bir insan olduğuyla değerlendirecek ve geçmiş defterleri kapatacaksınız, ya da ben bunları kaldıramam deyip ayrılacaksınız. Yoksa aynı mevzu kırk kere gündeme getirilerek geçecek ömre yazık.
Bune ya nasıl kocanıza bu şekilde konuşabiliyorsunuz hayret valla
Kadın senden üstünmüş demekki daha iyisini bulmuşsa
Eşin daha kötü değilmiş
simdi bana mesafeli aksamdan beri dönüyorum etrafında, kendine dokundurmuyo bile
senden yakısıklısını bulup evlenmıs derken
aslında esınızı yerdıgınız gıbı kendınızıde kucultmussunuz bence
nasıl yani ? :/
çok normal.. ne kadar ağrına gitmiştir..
nasıl gönlünü alabilirsiniz bilmiyorum ama ben kabullenemezdim.
aranız düzelirse bir daha yapmayın sakın bunu. geçmişte sizin yaşadığınız ilişkiler yok mu. çok takılmayın bunlara. ya kabulleneceksiniz ya da ayrılacaksınız. madem evlendiniz kapatın bu muhabbetleri.
Bu durumlarda empati kurmak iyidir.Eşiniz size eski sevgilinizden bahsederken"bir sonraki tercihi çok daha iyi ,senden daha güzelini iyisini bulmuş evlenmiş " dese ne hissedersiniz.
Adam yine normal tepki vermiş,böyle bi lafa çok aşırı tepkiler verse bile kabul edilir yani. Resmen ezmişsiniz,eziklemişsiniz.
Benim tercihim daha kötü oldu malesef deyip bozmadığına dua edin.
benim ilişkilerimde cinsellik hiç olmamıstı. ondan heralde bu hallerim :/
Şuana kadar güvenini sarsacak bir şey yapmadıysa, seninle birlikte olması, ilgisi, sevgisi yetmeli bu düşüncelerden kurtulman için. Bir çok insanın geçmişinde sevgilisi olmuştur. Sonra yollar ayrılır, herkes kendine yeni bir hayat kurar, geçmiştekileri hatırlamaz bile. Bunlar insani şeyler. Önemli olansa bugün.çok haklısın, kocamı cok seviyorum. tabi ki ayrılmak istemem. ama bazen aklıma geliyo.. ne yapmam lazım bu düşünvelerden kurtulmak için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?