- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
ayni seyi dedi esim biliyo musun, ben ayrildim kizdan ama istesem geri donerdim. ben istemedim. seni seviyorum istedim ve evlenmek istedim seninle hala neyin derdindesin dedi. ve o kizdan sonra da baskalari olmus tabi. ben muhtemelen ilk o kizla yasadi diye takmis olabilirim bilemuyorum :/olmamış ama çok ağır konuşmuşsun adama bildiğin sen :/ onlar nasıl sözler öyle! geçmişi kurcalama sevse onunla evlenirdi o yuvasını kurmuş eşin yuvasını kurmuş sen neyi düşünüyorsun takıntı haline getirmişsin bu olayı canım yapma ne olur evliliğinizi yıpratırsın böyle yaparsan
oyle demeeekonuyu okudum direk şunu dedim : inanmıyorum ya hasta heralde...
sen kocanın başının dibinde sürekli o kızdan bahset ki adamın aklından çıkmasın. Kendine güvenin mi yok. O ettiğin laf nasıl bişeydir ya. Eşinin yerinde olsam senden cidden bi süre uzak kalırdım. Bu şekilde devam edersen oda bunu yapar zaten. Sana tavsiyem kendine bi an önce çeki düzen ver, yaptığın çok yanlış
siz de takikmissiniz nasil asiyosunuz?
benimkinin cok da sevdigi mechul, kiz kendi gelmis, esim zamaninda aldatmis falan filan.. cok da degrr verdigi bi iliski degil yani, ergenlik diyo kendisi..
su an keyfimiz yerinde arada suratini dusuruyo ilgileneyim diye, naz yapiyo yani :)
o kiz da 15gun sonra bunun baska bi arkadasiyla cikmaya baslamis ama yine de o..u bile dedirttirmiyo. iftira etmeyelim bizi ilgilendirmez diyor. sasiyirum ben de :/Konu acmiyorum.
İliskimiz 3.5yillik..
Kizla 4.5 ay sürmüş.
Desen ki sizin ilişkinin tirnagi bile değildir ne diye takiyorsun.
Onu sevmiş oluşunu hazmedemedim.
Sonrasındaki acı çekişi falan.
Kıskançlık yani..
Sonra içimde yasamaya başladım.
Kızın konusunu acmadım.
Acmadıkca aklına gelmesini önledim.
Yani geliyorsa bile itelemeyle değilde anlık geliyordur.
Ki inşALLAH gelmiyordur.
Kıza bakıyordum.
Zaman zaman hala bakarım.
Ama sevgilime acmiyorum konuyu.
Bazen benden soğuduğunu düşündükçe deli oluyorum.
Onu sevdi benden soğudu..
Ayrılırsak eğer öyle acı çeksin ki ben o kızı hiç sevmemisim zamanında boşa ona aglamisim catlakb gibi kimseyi Sevemem onun gibi kimse olamaz desin..
Böyle acı çeksin istiyorum..
Düşün öyle kıskanıyorum.
Halbuki ben eski sevgilim içinde çok acı çektim.
Benimkisi benim için hüngür hüngür ağladı ama ben napıyorun tabiikide bununla Yetinmeyip hala o kızı sevgisini hazmedemiyorum..
Yaşlarımız 20 22
O kızla lise sonda çıkmış..
Benimle de ondan ayrıldiktan 7ay sonra..
Ama öyle birşey ki kızla 4.5 ay sürüp ayrılık acısı ayrıldıktan sonra 5.ayda dahii sürmüş..
Özlemiş kızı..
Ne acı...
Beni özler mi ki ?
Sanmıyorum...
Kızla ilgili bi çok şeyi öğrendim kendi cabamla..
Sonraaa öğrendim ki bizim 15.ayimizda kiza baktigini öğrendim..
Delirdim.
Çünkü kız bunda o zaman tamamen bitmiş..
Çok zor geldi..
Halada hatirladikca deliririm..
Sonra kızın muhabbetini açmamaya çalıştım..
Açmadım.
Neden açayim ?
Açıpta neden hatırlatayım.
Öyle bi davran ki onunla evlenmedigine dua etsin..
Benimkisi eski sevgilisi için ayrildiktan 2ay sonra hic iyi şeyler duymadim k...r deniliyordu.. Dedi.
Sus deme öyle seni ilgilendirmez kızda öyle biri gibi durmuyor kiminle takıldığı kimseyi ilgilendirmez sen o cümleyi duyunca hoppp ne diyorsun denen lazımdı o kişiye dedim..
Hayır belliydi ayrılır ayrılmaz 1 haftada başkasıyla çıkmak ne demek demişti.
Ama ben hala düzgün konuş boşver dedim..
Şimdi kiza hala bakarım..
Kız güzelleşmiş.
Benden güzel..
Denk gelmesinler diye dua ediyorum..
Hala tamamen atamadım yani içimden..
Bastırmaya çalışıyorum
sizin evinizin içinde o kızın ismi bile yankılanmaması lazım canım. Yani kendinede yedirememen lazım, sanki kıskanır gibi, kendine güvenin yokmuş gibi onu problem ediyosun.oyle demeee
b
o kiz da 15gun sonra bunun baska bi arkadasiyla cikmaya baslamis ama yine de o..u bile dedirttirmiyo. iftira etmeyelim bizi ilgilendirmez diyor. sasiyirum ben de :/
Cok sevıyeli bır tepkı tutumunuz yok.. Bna cok ıtıcı geldı yaptıgınızesimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?