- Konu Sahibi melek_yuzluu
-
esimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
bence cok dogru soylemıseşim de nasıl böyle bi kadın oldun anlayamıyorum dedi. kız için o.. da demiştim. kızın ne oldugu degil ama burda olmayan 3.kişilere iftira atıyo olabilirsin. onun ne oldugu beni ilgilendirmiyo ama sen nası böyle bi kadın olabildin, kalbin kirlenmiş dedi
Bende asiri kiskancim ama sizinkisi hastalik haline gelmis kizmayin ama
.
Bu sekilde ömür gecmez gecmisi dusunmek sadece hastalik bence herkesin hayatina birileri girip cikiyor herkes sizin gibi takinti haline getirse kimse evlilik yapamazdi
benden oncesi oncede kaldi beni benden sonrasi ilgilendrr dusununce herkes kiskanir evet ama ne gerek var dusunup kendine aci cektirmeye huzursuz olmaya
Gecmisi didiklemek iliskilere sadece zarar verir kadin olsun erkek olsun herzaman herseyi bilmek iyi olmaz
Kocani seviyormusun o seni seviyormu guveniyormusun cevaplarin evetse olay bitmistir
Ayrica soylediginz cumle cok yanlis
Gecer emin ol dusunmemeye calis oyle seylercok tesekkurler yorumlariniz icin..
dogru diyosun, bugun baristik.
insallah yine olmaz.
bazen insanin aklina geliyo, icimde kalmasin diyorum soyluyorum ya da soruyorum.ama kendimi tutmam lazim sanirim, zamanla da gecer zaten di mi ?
aynen oyle oldubence cok dogru soylemıs
kendını duzeltebılırsın
kelımelerını tartabılırsın sonu nereye gıdıyor dıye
kıskanclıktan esının canını acıtmak ıstemıssın ama ...
pek hoş olmamıs
aynen bana dese ben de tahammul edemezdim belki de :/Kusura bakmayın ama çok densizlik etmişsiniz.
Benim sevgilim/eşim öyle bir laf edecek bana, gece aynı eve gitmem. Eşiniz yine iyi kötü tolore edebilmiş.
esimle yolda giderken sacma sapan bi nedenden dolayi kizdirdim sanirim ve elimi sikti. ben de trip atip 2 saat ayri takildim ondan. buarada kocamin memleketindeyiz. ben eski kiz arkadasina takildim, konuyu yine o kiza gretirdim. ki daha once bahsetmistim kizla iliskisi lise sonda baslayp uni sonda bitmis. su an esim 28yasında. paranoyak olmussun dedi bana. kapat artık sana hiç bişey anlatmamalıydım dedi ki, şeffaf bi işişkimiz olsun diye en basta anlatmıstı tabi ben didik didik etmiştim neyse ben dayanamayıp en azından bi sonraki tercihi senden daha iyi olmus dedim. senden yakısıklısını bulup evlenmiş dedim. delirdi o onca dediğim seye tepkisiz kalan adam, neden kızdın canın mı acıdı dedim ya sen hala ne diyosun kız umrumda degil ama sen baska bi adama nasıl alıcı gözle bakarsın da senden yakısıklı falan dersin dedi. gercekten öyle midir ?
inandım aslında, sonucta eşim ayrılmış, sevse dönmek istese dönerdi o kıza.. ouf yıne seytanlar dolanıyo kafamda
neden boyle dusunuyosunuz peki ?Bu sözünüz boşanma nedeni bana göre. Ben olsam yüzünüze bakmazdım. Siz şu an sizinle aynı ortamda durduğuna şükredin. Eee bu sözünüzü kolay kolay unutacağını sanmıyorum. Kendinizi epey küçük duruma düşürmüşsünüz. Eee kadının kocasını yüceltmişsiniz. Daha bir sürü şey.
neden boyle dusunuyosunuz peki ?
kadindan dolayi mi yoksa adama o hozle bakmamdan dolayi mi ?
esim adama o gozle baktim diye cildirmis ben dis gozden de merak ettim simdi. ordan neden kizmis gibi duruyo ?
siz de takikmissiniz nasil asiyosunuz?Bana sormamışsınız ama cevap vereyim..
Zaten kızarken açıklama yapmış.
Elin adamina alici gözle bakman hoş değil.
Veya erkeklik gururuna yedirememistir.
Eşiniz kızın konusunu açsa dediğimiz az bile olmuş derdim ama bu çok ağır ya
Baristik demissiniz son durum ne?
Eşiniz nasıl davranıyor.
Bence o kadar ağır konuşmayın.
Eşiniz sizin eski sevgiliniz için dese ki kız senden daha güzel ayrilmanız iyi olmuş..
Sen naparsın kıza direkt bakarsın.
Esinizde bakmıştır belki.
Eşinizi eskiye itmeyin..
Bende eski sevgilisine takıktım..
Halada takıldığım noktalar var çünkü çok seviyormuş..
Ama artık kolay kolay konuyu acmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?