ahh bu ben :/

arkadaşım kocanı katil mi etmek istiyorsun o ne biçim cümleler öyle.. kıskançlığı saygısızlık boyutuna getirmişsin sen..
benim eşimin de benden önce ilişkisi varmış birlikte de olmuş.. olacak zaten erkek adam benden öncesi için çetele mi tutacağım.. bir zaman gelir öğrenirsin yalan yanlış olmasın ben anlatayım dedi ne yaşadıysa hepsini anlattı..
8 senedir beraberim 3 yıldır da evliyim bir gün konusunu açmadım.. açacak olsam kafayı takacak olsam evlenmezdim..
son zamanlarda kk'daki kadınların buraya konu açası gelio saçma sapan dertler buluolar kendilerine belli ki..
evliliğini kendine de kocana da zehir etme...

bence cok dogru soylemıs
kendını duzeltebılırsın
kelımelerını tartabılırsın sonu nereye gıdıyor dıye
kıskanclıktan esının canını acıtmak ıstemıssın ama ...
pek hoş olmamıs

Bende asiri kiskancim ama sizinkisi hastalik haline gelmis kizmayin ama
.
Bu sekilde ömür gecmez gecmisi dusunmek sadece hastalik bence herkesin hayatina birileri girip cikiyor herkes sizin gibi takinti haline getirse kimse evlilik yapamazdi

benden oncesi oncede kaldi beni benden sonrasi ilgilendrr dusununce herkes kiskanir evet ama ne gerek var dusunup kendine aci cektirmeye huzursuz olmaya

Gecmisi didiklemek iliskilere sadece zarar verir kadin olsun erkek olsun herzaman herseyi bilmek iyi olmaz

Kocani seviyormusun o seni seviyormu guveniyormusun cevaplarin evetse olay bitmistir

Ayrica soylediginz cumle cok yanlis

cok tesekkurler yorumlariniz icin..
dogru diyosun, bugun baristik.
insallah yine olmaz.

bazen insanin aklina geliyo, icimde kalmasin diyorum soyluyorum ya da soruyorum.ama kendimi tutmam lazim sanirim, zamanla da gecer zaten di mi ?

cok tesekkurler yorumlariniz icin..
dogru diyosun, bugun baristik.
insallah yine olmaz.

bazen insanin aklina geliyo, icimde kalmasin diyorum soyluyorum ya da soruyorum.ama kendimi tutmam lazim sanirim, zamanla da gecer zaten di mi ?
Gecer emin ol dusunmemeye calis oyle seyler

ay yemişsin adamı ya
benim eşimin de öyle boyutta bir sevgilisi oldu benden bi önce
hatta beni görüp aşık olmuş gidip kızla olan ilişkisini bitirmiş
kız ben eşim aynı mahallenin insanıyız
bayramda seyranda görüyorum yolda kızı
napiyim didikleyip? neden bu kadar uğraşıyorsun yanlış yapıyorsun

böyle vesveseler aklınıza geldiğinde kalkıp bi abdest alın iki rekat namaz kılın şeytanı uzaklaştırın aranızdan..

Kusura bakmayın ama çok densizlik etmişsiniz.

Benim sevgilim/eşim öyle bir laf edecek bana, gece aynı eve gitmem. Eşiniz yine iyi kötü tolore edebilmiş.

ne gerek var bu şekilde itici konuşmalara çok yanlış yapmissiniz geçmiş gitmiş bitmiş neden esinizin aklına sokup duruyorsunuz adam konusmasa haklı

Col ayip etmissin. Senin eski erkek arkadasinin senden daha guzel kiz bulup evlendigini soylese neler hissederdin dusunsene. Etrafinda daha cok bence sen anca gonlunu yaparsin. Konuyu da bi daha acma. Iliskinize seffaf basladiysaniz en basindan biliyorsunuz demektir. O halde bile isteye evlenmeseydiniz ne diyeyim

Çok gereksiz olayı büyütmüşsünüz adam çok üzülmüştür kızmakta da haklı böyle kuruntulu hayat geçmez ikinizi de mutsuz edersiniz.

Malesef artık herkesin gecmısınde birileri var ve bazı nedenlerden kocayı sevgılıyı suclamak gereksız gergınlıktan baska hıcbırseye yaramaz, sonuc olarak o zaman yasanması gerekıyormus yasanmıs bıtmıs, kıyaslama yapmayın yeter! Ve erkekler nefret eder bu tarz muhabbetlerden belkıde sız aklna sokuorsunuzdur, bırde boyle dusunun adam belkı dusunmuyordur aklnda yoktur sız sokuyorsunuzdur,

Bu sözünüz boşanma nedeni bana göre. Ben olsam yüzünüze bakmazdım. Siz şu an sizinle aynı ortamda durduğuna şükredin. Eee bu sözünüzü kolay kolay unutacağını sanmıyorum. Kendinizi epey küçük duruma düşürmüşsünüz. Eee kadının kocasını yüceltmişsiniz. Daha bir sürü şey.

Çok ağır konuşmussunuz.Sürekli bu konuları açarak eşinizde olmayan düşünceleri aklına sokacaksınız.

neden boyle dusunuyosunuz peki ?
kadindan dolayi mi yoksa adama o hozle bakmamdan dolayi mi ?

esim adama o gozle baktim diye cildirmis ben dis gozden de merak ettim simdi. ordan neden kizmis gibi duruyo ?

neden boyle dusunuyosunuz peki ?
kadindan dolayi mi yoksa adama o hozle bakmamdan dolayi mi ?

esim adama o gozle baktim diye cildirmis ben dis gozden de merak ettim simdi. ordan neden kizmis gibi duruyo ?

Bana sormamışsınız ama cevap vereyim..
Zaten kızarken açıklama yapmış.
Elin adamina alici gözle bakman hoş değil.
Veya erkeklik gururuna yedirememistir.
Eşiniz kızın konusunu açsa dediğimiz az bile olmuş derdim ama bu çok ağır ya

Baristik demissiniz son durum ne?
Eşiniz nasıl davranıyor.

Bence o kadar ağır konuşmayın.
Eşiniz sizin eski sevgiliniz için dese ki kız senden daha güzel ayrilmanız iyi olmuş..
Sen naparsın kıza direkt bakarsın.
Esinizde bakmıştır belki.
Eşinizi eskiye itmeyin..
Bende eski sevgilisine takıktım..
Halada takıldığım noktalar var çünkü çok seviyormuş..
Ama artık kolay kolay konuyu acmiyorum

siz de takikmissiniz nasil asiyosunuz?
benimkinin cok da sevdigi mechul, kiz kendi gelmis, esim zamaninda aldatmis falan filan.. cok da degrr verdigi bi iliski degil yani, ergenlik diyo kendisi..

su an keyfimiz yerinde arada suratini dusuruyo ilgileneyim diye, naz yapiyo yani :)

olmamış ama çok ağır konuşmuşsun adama bildiğin sen :/ onlar nasıl sözler öyle! geçmişi kurcalama sevse onunla evlenirdi o yuvasını kurmuş eşin yuvasını kurmuş sen neyi düşünüyorsun takıntı haline getirmişsin bu olayı canım yapma ne olur evliliğinizi yıpratırsın böyle yaparsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…