Ahh bu çenem ahh

Gebere Jackson

Sümüğümü çeker giderim
Kayıtlı Üye
3 Mart 2015
1.788
17.262
208
Kızlar ben bu çenem yüzünden başımı belaya sokmam an meselesi.
Nasıl diyeceksiniz.
Dünden örnek vereyim; Dün görümcemin eşiyle oturduk nişanlımla birlikte. Bunlar bboşanma aşamasındalar %15664336584342 görümcem suçlu.
Ya bana ne oluyosa ben bir konuşmaya başladım ama, ne laflar ne hakaretler
Dilin kemiği yok derler ya, benim ayarımda yok. İçimden geçenlerle ağzımdan çıkanlar 1 milisaniyede düşünmeden çıkıveriyor
Tutamıyorum kendimi, velhasıl kelam nişanlımla zaten inişli çıkışlı, patırtılı gürültülü bi ilişkimiz var, her ne kadar kötü olursa olsun, o onun ablası ben dün onca şey söylememe rağmen ban demedi ki ' Durch ağzını topla sana mı kaldı bunlar konuşmak'
Az önce aradım özür diledim, şirinlik yaptım, üzgün olduğumu söyledim.
Tamam aşkım kapatalım konuyu dedi ama ben anladım onun bana kırıldığını..
Bu akşam arkadaşımıza gidicektik onu iptal etmiş yorgunum dedi..
Okulda çalışıyorum biri bişey soruyo o ada başka şeyler de anlatıyorum, sonra diyorum ki ayy keşke söylemeseydim yanlış anlar, birine anlatırsa.
Annemle veya aile fertlerinin herhangi biriyle bi anlaşmazlık yaşıyorum, ya susamıyorum içimde dalgalanmalar oluyor, haykırmak istiyorum tüm dünyaya, dünyanın en haklı insanıyken en haksız insanı oluyorum bi anda
Patavatsızlık mı desem boş boğazlılık mı desem her neyse işte, bu beni ipe götürecek çenemi nasıl törpülerim

Nişanlıda olsan aile işlerine karışmamak lazım...
Dönüp dolaşır o laflar sana gelebilir..

Hakaret derken? Kıza dediğin şeylerden bir kaç örnek verebilir misin?

Bir de kimden özür diledin, görümceden mi, nişanlından mı?

Ya ben konuyu tam anlamadım...sanırım görümceye değil de nişanlınıza mı kardeşini çekiştirdiğiniz? Öyleyse siz de %1000 haklı olsanız bile, ne gerek var? Dedikodudan başka bişey değil sonuçta.

Bunun bir çözümü yok bebeğim, aklıma geleni ölçülü bir şekilde bende söylüyorum. Ama aile meselelerine hele ki ortada boşanma eşiğinde olam bir evlilik varsa sessiz kal. Dönüp dolaşıp ayağına takılmasın... Dünya hali bebişim

Bak ben bu durumun psikolojik temellerini araştırmıştım. Bilinçaltında gerçekten söylemek istediklerini söyleyemediğin için çok konuşup bunları bastırıyormuşsun. Bence biraz aynanın karşısına geçip kendinle konuşmaya çalış, kendi kendini nasıl da susturduğunu görüceksin. O çok içerde sakladığın şeyi hatırlayıp, büyük bi cesaretle kendine söylediğin zaman bu problemini de kontrol altına alırsın.
Mesela çok fazla gülen insanlar da, acılarını bastırmak için yaparlar bunu. Senin ruhunun dinginliğe ihtiyacı var. Fazla huzursuz bir hayat yaşıyor olmalısın. Fazla geç olmadan meditasyona başla

İlerde daha büyük sıkıntılar açmaması adına bunu engellemek istiyorum ama tutamıyorum kendimi kkuzucuk

Nişanlıda olsan aile işlerine karışmamak lazım...
Dönüp dolaşır o laflar sana gelebilir..

Çok pişmanım valla pişmanım bi daha karışmıycam ama ben isteyerek üzmem ki onu
Nişanlımdan canım Ya niye uğrasıyosun boşver o yolunu seçmiş, nasıl bi insan olduğu ortada, ben bi kadınken bunu kabul edemem sen nasıı ettin

Yaa her kelimesinde kendimi buldumm. Yani kendime kulk vermediğim için, başka şeyleri duyuyor ve konuşuyorum

Buda ders olsun sana,bundan sonra sakın konuşma derim..
Benim kızım evli,görümcesinin nişanlısıylave ailesiyle ilgili sıkıntılar vardı.
Ona tek dediğim sakın aile içinde konusu geçerse sakın konuşma,annesi babası var üzülürler duydukları anda..
Dışarda kalmak daha sağlıklı..

Canım yanlış anlama ama ağız ishali vakası bu
Bende eskiden böyleydim misal biri bana sevgilinle nasıl gidiyor dediğinde kavga edip barıştığımıza kadar anlatırdım gereksiz laf verirdim yani.
Git görümcenin/eltinin lafını annene babana kuzenine höykür nişanlının tarafına değül

Şimdi düşündüğüm de bana o bu cümleleri kursa ben paralardım onu ve çok kırılırdım. Ama ağzımı açmıycam nasıl böyle bi salaklık yaptım ben

O enişte görümceyle barışır. Sonra sen kabahatli olurun.
Onların barışması da çok zor of boş boğaz ben

iyi de senin ne işin var

görümcenin eşi ve nişanlının konuşmasında

geçen de sana demedik mi karışma milletin aile meselelerine diye
Dediniz Ama tutamadım yine kendimi

Heh işte benim de öyle canım , kendi kendime nazar değdiririm kendi kendimin dedikodusunu yaparım, milletin ağzına laf veririm

haykırmak istiyorum tüm dünyaya, dünyanın en haklı insanıyken en haksız insanı oluyorum bi anda
Aynı ben, haykırmak istiyorsun çünkü kendince haklısın ama işte haykırdığın zaman (yerinde zamanında üslubunca) konuşmak varken haklıyken haksız duruma düsebiliyosun

Ben törpüleyemiyorum sen bari törpüle..
Bişekilde affettirirsin sen kendini

Bidahada karışma, politik davran..

İnsan susarken kalbi sıkışır mı, şıkışıyo benim. Acaba bu dedikodu gıybet çok konuşma huyum senden mi geçti anlamadım ki

canımcım,
bence daha dikkatli olmalısın. boşanma dönemleri tehlikeli, döner dolaşır suçlu olan sen olursun bence daha dikkatli ol
git aynayla konuş kendinle konuş suya anlat ama başka kimselere anlatma
görümce duysa annesine söyler
annesiyle aran şimdiden bozulmasın canım dikkat et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…