- 2 Kasım 2013
- 928
- 573
- 103
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Yok hiç konu dışına çıktığımı düşünmüyorum. Gerçekten görümcene büyük bir terbiyesizlik yapmışsın. Hatta bence bu durum karşısında hadsizlik tanımı az bile kalıyor. Sen kendini kadının yerine koy ve öyle düşün. Kardeşinle, eşinle ve nişanlısıyla birliktesin ve kardeşinin nişanlısı kendisiyle hiç alakası olmayan konularda senin hakkında atıp tutuyor ve hatta hakaretler savuruyor. Ben olsam medeniyeti falan bir kenara bırakıp saçından sürüklerdim. Kadıncağız iyi davranmış. Sen bunun üstüne bir de nişanlından özür diliyorsun. Kadın umurunda bile değil. Ha bu arada sen genel olarak dünyanın en haklı insanıyken haksız duruma düşüyorum demişsin, ben de bu konuda kesinlikle haksızsın zaten diyorum. Allah senin gibi gelini düşmanıma vermesin diye de ekliyorum.Bu konu da dünyanın en haklı insanıyım demedim, kendimi dünyanın en haklı insanıyken bile en haksız insnaına çeviriyorum dedim. Ben kendi özeleştirimi yapabilen bi insanım, sende eleştrinin dozunu bence ayarla. Konu dışına çıkarak asıl sen hadsizlik yapma.
Ya siz ve sizin gibi beş para etmeyen düşünmeden savurduğunuz ön yargılarınız.Yok hiç konu dışına çıktığımı düşünmüyorum. Gerçekten görümcene büyük bir terbiyesizlik yapmışsın. Hatta bence bu durum karşısında hadsizlik tanımı az bile kalıyor. Sen kendini kadının yerine koy ve öyle düşün. Kardeşinle, eşinle ve nişanlısıyla birliktesin ve kardeşinin nişanlısı kendisiyle hiç alakası olmayan konularda senin hakkında atıp tutuyor ve hatta hakaretler savuruyor. Ben olsam medeniyeti falan bir kenara bırakıp saçından sürüklerdim. Kadıncağız iyi davranmış. Sen bunun üstüne bir de nişanlından özür diliyorsun. Kadın umurunda bile değil. Ha bu arada sen genel olarak dünyanın en haklı insanıyken haksız duruma düşüyorum demişsin, ben de bu konuda kesinlikle haksızsın zaten diyorum. Allah senin gibi gelini düşmanıma vermesin diye de ekliyorum.
Yahu arkadaşım başkasının yaşadığı hayatı bilemezsin demişsin kendin kadına (kendi elinle yazmışsın) ağzına geleni saymışsın. Evet ben senin gibi bir insanı düşmanımın başına gelin olarak istemem. Ayrıca bunlar ön yargı değil, senin yazdıkların. Bu arada şiddet sadece fiziksel olmaz. Sen de o kadına resmen psikolojik şiddet uygulamışsın. Özür bile de dilememişsin. Sence özür dilemen kişi nişanlın mı. Ondan da sırf aranız bozulmasın diye korkundan özür dilemişsin. Hala geliyorsun laf yetiştiriyorsun. Evet hadsizsin ve gıybetçisin.Ya siz ve sizin gibi beş para etmeyen düşünmeden savurduğunuz ön yargılarınız.
Öncelikle kadına şiddete yer vermişsiniz, ne ayıp sinirli bi anda da olsa şiddete başvurmak.
Görümcem evet çok iyi biri ayrıntı vermek istememekle birlikte kötü şeyler yapıyor. Yani ben iyi bi insana çamur atmadım, bana karşı iyi olan bir insanı eleştirdim.
Ben burda yaptığım doğru ohh ne güzel söylemişim demedim, bu yaptığımın rahatsızlığından bahsediyorum zaten.
Konuşmalarına uslubuna dikkat et.
Kim oluyorsun da düşman başına diyorsun?
Yaşadığın hayatı, başkasının yaşadığı hayatı bilemezsin, evet ben hadsiz olayım gıybetçi olayım ama sen tam bi TERBİYESİZSİN.
Abla konumu kapatır mısın lütfen
Mune
sende kendimi gördüm şuanKızlar ben bu çenem yüzünden başımı belaya sokmam an meselesi.
Nasıl diyeceksiniz.
Dünden örnek vereyim; Dün görümcemin eşiyle oturduk nişanlımla birlikte. Bunlar bboşanma aşamasındalar %15664336584342 görümcem suçlu.
Ya bana ne oluyosa ben bir konuşmaya başladım ama, ne laflar ne hakaretler
Dilin kemiği yok derler ya, benim ayarımda yok. İçimden geçenlerle ağzımdan çıkanlar 1 milisaniyede düşünmeden çıkıveriyor
Tutamıyorum kendimi, velhasıl kelam nişanlımla zaten inişli çıkışlı, patırtılı gürültülü bi ilişkimiz var, her ne kadar kötü olursa olsun, o onun ablası ben dün onca şey söylememe rağmen ban demedi ki ' Durch ağzını topla sana mı kaldı bunlar konuşmak'
Az önce aradım özür diledim, şirinlik yaptım, üzgün olduğumu söyledim.
Tamam aşkım kapatalım konuyu dedi ama ben anladım onun bana kırıldığını..
Bu akşam arkadaşımıza gidicektik onu iptal etmiş yorgunum dedi..
Okulda çalışıyorum biri bişey soruyo o ada başka şeyler de anlatıyorum, sonra diyorum ki ayy keşke söylemeseydim yanlış anlar, birine anlatırsa.
Annemle veya aile fertlerinin herhangi biriyle bi anlaşmazlık yaşıyorum, ya susamıyorum içimde dalgalanmalar oluyor, haykırmak istiyorum tüm dünyaya, dünyanın en haklı insanıyken en haksız insanı oluyorum bi anda
Patavatsızlık mı desem boş boğazlılık mı desem her neyse işte, bu beni ipe götürecek çenemi nasıl törpülerim
ayy ne guzel yazmissin canim ben hep kendi kendime konusurum ic sesim tam bir manyak mesela ama yine de bisvogazliga faydasi yok malesef yani bende yokBak ben bu durumun psikolojik temellerini araştırmıştım. Bilinçaltında gerçekten söylemek istediklerini söyleyemediğin için çok konuşup bunları bastırıyormuşsun. Bence biraz aynanın karşısına geçip kendinle konuşmaya çalış, kendi kendini nasıl da susturduğunu görüceksin. O çok içerde sakladığın şeyi hatırlayıp, büyük bi cesaretle kendine söylediğin zaman bu problemini de kontrol altına alırsın.
Mesela çok fazla gülen insanlar da, acılarını bastırmak için yaparlar bunu. Senin ruhunun dinginliğe ihtiyacı var. Fazla huzursuz bir hayat yaşıyor olmalısın. Fazla geç olmadan meditasyona başla
Kızlar ben bu çenem yüzünden başımı belaya sokmam an meselesi.
Nasıl diyeceksiniz.
Dünden örnek vereyim; Dün görümcemin eşiyle oturduk nişanlımla birlikte. Bunlar bboşanma aşamasındalar %15664336584342 görümcem suçlu.
Ya bana ne oluyosa ben bir konuşmaya başladım ama, ne laflar ne hakaretler
Dilin kemiği yok derler ya, benim ayarımda yok. İçimden geçenlerle ağzımdan çıkanlar 1 milisaniyede düşünmeden çıkıveriyor
Tutamıyorum kendimi, velhasıl kelam nişanlımla zaten inişli çıkışlı, patırtılı gürültülü bi ilişkimiz var, her ne kadar kötü olursa olsun, o onun ablası ben dün onca şey söylememe rağmen ban demedi ki ' Durch ağzını topla sana mı kaldı bunlar konuşmak'
Az önce aradım özür diledim, şirinlik yaptım, üzgün olduğumu söyledim.
Tamam aşkım kapatalım konuyu dedi ama ben anladım onun bana kırıldığını..
Bu akşam arkadaşımıza gidicektik onu iptal etmiş yorgunum dedi..
Okulda çalışıyorum biri bişey soruyo o ada başka şeyler de anlatıyorum, sonra diyorum ki ayy keşke söylemeseydim yanlış anlar, birine anlatırsa.
Annemle veya aile fertlerinin herhangi biriyle bi anlaşmazlık yaşıyorum, ya susamıyorum içimde dalgalanmalar oluyor, haykırmak istiyorum tüm dünyaya, dünyanın en haklı insanıyken en haksız insanı oluyorum bi anda
Patavatsızlık mı desem boş boğazlılık mı desem her neyse işte, bu beni ipe götürecek çenemi nasıl törpülerim
bu biraz sert olmamis mi neden oyle soyluyosunuz kiöğretmen misiniz? öğretmenler arasında sizin tipte insan çok
ablam da sizin gibi çok severdim ailemden olduğu için aynen hakaretleri lafları bitmiyor artık tiksindirdi kendinden o kadar ki suratına dedim senden nefret ediyorum diye.
etrafınızdakiler sizden nefret etmiştir artık bence.
psikiyatra gidin yoksa etrafınızda kimse kalmaz.
ayrıca nişanlınızdan değil görümcenizden özür dilemeliydiniz bunun bile farkında değilsiniz
adama da acıdım umarım sizden kurtulur
bu biraz sert olmamis mi neden oyle soyluyosunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?