Ahh bu çenem ahh

Yok hiç konu dışına çıktığımı düşünmüyorum. Gerçekten görümcene büyük bir terbiyesizlik yapmışsın. Hatta bence bu durum karşısında hadsizlik tanımı az bile kalıyor. Sen kendini kadının yerine koy ve öyle düşün. Kardeşinle, eşinle ve nişanlısıyla birliktesin ve kardeşinin nişanlısı kendisiyle hiç alakası olmayan konularda senin hakkında atıp tutuyor ve hatta hakaretler savuruyor. Ben olsam medeniyeti falan bir kenara bırakıp saçından sürüklerdim. Kadıncağız iyi davranmış. Sen bunun üstüne bir de nişanlından özür diliyorsun. Kadın umurunda bile değil. Ha bu arada sen genel olarak dünyanın en haklı insanıyken haksız duruma düşüyorum demişsin, ben de bu konuda kesinlikle haksızsın zaten diyorum. Allah senin gibi gelini düşmanıma vermesin diye de ekliyorum.

Ya siz ve sizin gibi beş para etmeyen düşünmeden savurduğunuz ön yargılarınız.
Öncelikle kadına şiddete yer vermişsiniz, ne ayıp sinirli bi anda da olsa şiddete başvurmak.
Görümcem evet çok iyi biri ayrıntı vermek istememekle birlikte kötü şeyler yapıyor. Yani ben iyi bi insana çamur atmadım, bana karşı iyi olan bir insanı eleştirdim.
Ben burda yaptığım doğru ohh ne güzel söylemişim demedim, bu yaptığımın rahatsızlığından bahsediyorum zaten.
Konuşmalarına uslubuna dikkat et.
Kim oluyorsun da düşman başına diyorsun?
Yaşadığın hayatı, başkasının yaşadığı hayatı bilemezsin, evet ben hadsiz olayım gıybetçi olayım ama sen tam bi TERBİYESİZSİN.

Abla konumu kapatır mısın lütfen
Mune

İki düşün bir söyle Çok sinirlendiğin zaman bir dur nefes al sonra söyleyeceğini söyle.

Görümcenizle ilgili yorumların hoş olmamıs ki siz de bunun farkındasınız diğer patavatsızlik olarak düsündüğunuz seyin sebebini tam olarak bilemiyorum aynı sey bazen bende de oluyo ben bunu sıkintıları içinde taşımak istemediğinde oluşan bir dürtü olarak adlandırıyorum

Görümcenizle ilgili yorumların hoş olmamıs ki siz de bunun farkındasınız diğer patavatsızlik olarak düsündüğunuz seyin sebebini tam olarak bilemiyorum aynı sey bazen bende de oluyo ben bunu sıkintıları içinde taşımak istemediğinde oluşan bir dürtü olarak adlandırıyorum

ben boyle insanlari hayatimddaan cikardim. isi olmayana burnunu sokan terbiyesizligini patavatsizlik olarak adlandiranlari.
seni bilmem ama cok mutsuz insanlar genelde boyle kendini askinda eksik hisseden ama burnu kafdaginda gezenler genelde boyle. yapacagin sey. aslinda patavatsizlik dedigin seyin terbiye ve iyi niyet sinirlarini zorladigini.bilmek ve ona gore davranmak bence.

Yahu arkadaşım başkasının yaşadığı hayatı bilemezsin demişsin kendin kadına (kendi elinle yazmışsın) ağzına geleni saymışsın. Evet ben senin gibi bir insanı düşmanımın başına gelin olarak istemem. Ayrıca bunlar ön yargı değil, senin yazdıkların. Bu arada şiddet sadece fiziksel olmaz. Sen de o kadına resmen psikolojik şiddet uygulamışsın. Özür bile de dilememişsin. Sence özür dilemen kişi nişanlın mı. Ondan da sırf aranız bozulmasın diye korkundan özür dilemişsin. Hala geliyorsun laf yetiştiriyorsun. Evet hadsizsin ve gıybetçisin.

sende kendimi gördüm şuan

öğretmen misiniz? öğretmenler arasında sizin tipte insan çok

ablam da sizin gibi çok severdim ailemden olduğu için aynen hakaretleri lafları bitmiyor artık tiksindirdi kendinden o kadar ki suratına dedim senden nefret ediyorum diye.

etrafınızdakiler sizden nefret etmiştir artık bence.

psikiyatra gidin yoksa etrafınızda kimse kalmaz.

ayrıca nişanlınızdan değil görümcenizden özür dilemeliydiniz bunun bile farkında değilsiniz

adama da acıdım umarım sizden kurtulur

ayy ne guzel yazmissin canim ben hep kendi kendime konusurum ic sesim tam bir manyak mesela ama yine de bisvogazliga faydasi yok malesef yani bende yok

canım nişanlın çok anlayışlıymış aynı şeyi benim nişanlım yapsa herhalde geri dönüşü olmayan yerlere giderdi. benden sana tavsiye asla ama asla eşinin ailesinden birileri hakkında kötü şeyler konuşma. üstelik görümcenin eşine kadını kötülemek çok bambaşka bir şey. cidden nişanlın o gün o ortamı terketse ve bir daha seninle görüşmese inan haksız olmazdı.

bu biraz sert olmamis mi neden oyle soyluyosunuz ki

Ogrenirsin soyleki bir gun soyledigin birseyden en sevdigin kisilerle aran acilir sen hakli iken (bu konuda haksizsin baska konu icin )haksiz duruma dusersin zamanla kimsenin seninle birsey paylasmadigini guvenilmeyen insan oldugunu farkedersin agrina gider o zaman ogrenirsin.Size zarar gelmeden maalesef ogrenmezsiniz ben bilincalti falan diye bakmiyorum olaya yapi mizac meselesi bazi kisiler boyledir ha o haddeye gelmek istemiyorum diyorsaniz her defasinda agzinizdan cikanlar icin ayni tavra veya sizin cok sevdiginiz uzuntusunden uzuntu duydugunuz birinin ayni tavra maruz kalacagini dusunun bu engeller biraz belki

Aynı ben de böyleyim
Doğruyu savunacağım diye hiç üstüme vazife olmayan şeye atlar eleştirir dikkatleri üzerime toplarım

Hele de konu benle ilgiliyse içimdeki kaplan çıkar falan kendime hakim olamayıp haksız duruma düşerim bi de kavgacı durumuna tabi :/

Forumda psikolog varsa tavsiyelerini beklerim :)

bu biraz sert olmamis mi neden oyle soyluyosunuz ki

dediği tipte insanlar toplumdan dışlanıyor çünkü.

benim hiç sevmediğim insan tipidir ayrıca

kavgada bile saygısını bozmamalı hakaret etmemeli insan küfür falan hele asla.

konu sahibinin aklı başına gelmeli tamamen kendini değiştirmeli eğer yalnız kalmak istemiyorsa. insanın ailesi bile katlanamıyor çünkü böyle insanlara tecrübe ile sabit.

hep erkekleri suçlayacak değiliz.

tam tersi nişanlısı kız kardeşim hakkında hakaretler etti diye konu açsa biri o adamı ipe götürürdü herkes.

objektif yazıyorum kimseyi tanımam etmem. herkes öyle olmalı ortada bir yanlış varsa sırf konu sahibi kadın diye oh iyi yapmışsın dememeliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…