Ahh bu çenem ahh

Bu anlattıklarını enişte bir kavgada falan söylerse Durch bile böyle dedi.Herkes biliyor kimin ne olduğunu falandiye

o görümce seni çiğ çiğ yer.Ömür boyu bunun intikamını alır senden

Sana mı kaldı bunları konuşmak? Nefret ediyorum böyle mikser modeli insanlardan kusura bakma. Kadın kocasından boşanıyor sana ne oluyor? İnsanlar travma yaşıyor siz hala yıkıcı olma peşindesiniz. İnşallah barışırlar da yarın bi gün Bi tek sen kötü olursun aklın basına gelir..

T

Terbiyesiz diyene de bak sen Şaka mısınız ya? Benim de görümcem var ben de bir görümceyim. Ne haddime eşimin ablası Hakkı'nda atıp tutmak ya? Ben tek bir terbiyesiz gördüm bu konunda onun da kim oldugunu söylememe gerek yok sanırım. Diğer patavatsızlıklarını bilmiyorum ama bu konuda söylediklerinin başına çok iş açacağını şimdiden görüyor gibiyim..

gecmis konularini okudum senin adina cok uzuldum gercekten destek alman lazim. patavatsizlik degil. sen baskalarina soylemek istedigin seyi hic haketmeyen birine soylemissin.
Allah yardimcin olsun

Boşanmak üzere dahi olsalar, onların evinde kadının ve adamın yüzüne karşı atıp tutamazsınız. Kaldı ki daha nişanlısınız, size nereden söz düşüyor? Evli bile olsanız düşmez de neyse. Hadi barıştı geri oturdular, boşanmadılar. O zaman ne yapacaksınız? Dünyanın lafını saydınız?

Bizimde boyle bi arkadasimiz var. Aklina geleni soyler dusunmez tartmaz. Karsisinda ki kim hic onemli degil bildigi usluptan konusur anlatir.

Onun icin herkes X hep boyledir aman bosverin der. Etrafinda bir suru kalabalik var ama ici bos kalabalik.
Yanindan ayrilan of X iste ya aman salla der. Idare ederler.

Ben etmem muhatapta olmam. Kusura bakmayin disardan nasil gorundunu bilin.

Böyle herkesin herşeyine laf yetiştirmeyin ya lütfen helede boşanma aşamasındaki birine karşı hassas bir durumdadır zaten kendisi nekadar suçlu olursa olsun sizi ilgilendirmez düşünsene sen onun yerinde olsaydın,sonra yok görümce yok kötü kaynana sonra sen kötü gelin olursun bence cenene biraz mukayyet olmalısın hiç kimsenin hiç birşeyine bukadar yorum yapmamalısın diye düşünüyorum

Nisanliyken gorumcenin durmunu eleştirmek hiç hoş olmamış gereksiz konuşmak hoş değil bir de nisanlindan özür dilemek durumunda kalmissin.bu durumda ozur dilemek doğru tabi ama senin yerinde olsam kendimi o duruma dusurmek istemezdim .niye hata yapayım ,niye ozur dileyim.
Ayrıca her yerde her durumda sözlerine dikkat et kimseye karşı hatalı duruma dusurme kendini,yeri geldiğinde konuşmayı bilmek her zaman güzel ve su da önemli insanlar içinde daha seviyeli görünürsün.

Görümcenin olgunluğunu ve sabrını taktir ettim.. ama sıra kendisine de gelecek birgün.. o gün bu kadar istikrarlı saydıracağınızı sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…