Ahh bu çenem ahh

Kesin söyler, bu enişte de Durch beni haklı buldu der ayyy başıma gelenler

Gençlik gibi geliyo bana 23 yaşındayım 3sene önce ben de susmayı bilmezdim ama hakikaten laf olsun diye dememişler "hayat öğretti" susmayı. Artık kimsenin tetikçiliğini yapmam sen de biraz uslanmalısın. Arkadaşın dediği gibi görümceye dalacağına senin düğününde gelinlik giyecek olan kuzenine dal, o hakediyo en azından..

Ben 23 yaşındayım neden öğrenemedim ki
Hatta hayat yaşattıklarıyla dilimi iyice sivriltti.
Kuzen konusunda da onun intikamı hazır, mazallah giymez falan planım suya düşer

Ben ne yapayım da affettireyim kendimi peki

Nişanlınla zaten konuşmuşsun durumu,birde onun tarafından bakmak lazım olaya..
Bir tarafta ablası,bir tarafta nişanlısı..
Biraz susmayı öğrenerek yerinde konuşarak başlayabilirsin mesela.
Nişanlınada minik bir süprizyaparak gönül alabilirsin..
Samimi ve içten olursan zaten olay biter.

Haklısın ablacım teşekkür ederim çook

Söyleyeceklerini söyleme isteğin varsa, bunları birine söylemeden ilk önce yaz. Yazarken beynini boşaltırsın, sonra yazdığını oku.
Okuduğun yazıya karşı "bu ağır, bu benim haddime değil, ooo bundan banane" gibi cümlelerini görmüş olursun, kendini engellemiş olursun, hem rahatlamış ama kimseyle de henüz konuşmamış olursun..
Dene bunu..

Ya kusura bakmayin ama ben pek hoslanmam boyle insanlardan.

Nerde ne konuscagini bilmeyen insanlari sevmem ama bilerek yapanlari. Siz bilerek yapmiyorsunuz sanirim karakter meselesi. Zamanla yavas yavas torpuleyebilirsiniz doye dusunuyorum.

Yazmama zaman yokki sorun düşünmeden konuşmam, mesela bazen araya laf karışıyo o anda düşünme fırsatım oluyo, söyleyeceğim şeyi söylemiyorum

Nişanlından önce görümcenden özür dilemen gerekiyordu. Bunun adı boşboğazlık falan değil, bildiğin hadsizlik. Seni zerre ilgilendirmeyen konularda boş boş konuşmamak için de ağzını açmadan önce bir beş dakika düşün. Belki iyi gelir. Ha bir de kendini o insanların yerine koy... Bu konuda zaten dünyanın en haklı insanı falan değilsin. Dediğim gibi hadsizlik yapmışsın.

Nişanlınız sabırlıymış aynı olayı yaşamış olsam çok ağır tepki veririm kesin. Kardeşim hatalı da olsa ona hakaret derecesinde laf etmek kimsenin haddi değildir çünkü. Nişanlınız sizi affetmiştir merak etmeyin aksi halde yüzüğü şimdiye çoktan elinize tutuşturmuştu.

Bu konu da dünyanın en haklı insanıyım demedim, kendimi dünyanın en haklı insanıyken bile en haksız insnaına çeviriyorum dedim. Ben kendi özeleştirimi yapabilen bi insanım, sende eleştrinin dozunu bence ayarla. Konu dışına çıkarak asıl sen hadsizlik yapma.

Şahsen ben kabul etmezdim böyle bişeyi. Ve asıl durum ben görümcemle çok iyi anlaşırım ve çok sveerim. Kötü niyetle söyleme ihtimalim sıfır çünkü içimde ona karşı biriken bi öfke yok.
Sorun tamamen bende ama kendimeçeki düzen vericem canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…