ahh bu eltiler

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.596
13.594
248
Merhaba hanımlar,benim derdim eltim.
3 yıllık evliyim daha önce eşimin ailesinden uzakta oturuyorduk.ayda bir bazen 2 ayda bir anca gidebiliyorduk.gittigimiz zamanlarda en fazla 3 gün kalır donerdik.o yüzden aramızda tartışma falan olmazdı severim onları onlarda beni sever.bu yıl bazı sebeplerden dolayı kaynanamlarla aynı yere tasındık.hayatımın hatasını yapıp eltimle komsu olduk aynı sitedeyiz.onu daha önce yakından tanımadıgım için iyi anlaşırız diye dusundum.ama malesef öyle olmadı.ne zaman biraraya gelsek sureklı kaynanamdan şikayetçi.işin ilginç tarafı onların yanında asla bırak şikayet etmeyi hic belli etmez duygularını.kısacası arkadan konuşup yuze gülen biri bende bu durumdan cok rahatsızım.her hafta mutlaka kaynanamlara beraber gideriz.kpss sınavına hazırlandıgım için fazla dışarı çıkmıyorum sonuçta sınavdan daha onemli bişey yok hayatımda şuan.ama eltim her ortamda yok niye bize gelmiyosun bizi istemiyo musun diyip duruyo ona defalarca açıklama yapmana rağmen anlamıyor.her ortamda beni kotu göstermeye çalışıyor.cok sıkıldım bu durumdan keşke hiç gelmeseydim napıcam bilmiyorum.dertsiz basıma dert aldım

Eltiniz sinsi ve tehlikeli bir insan
Yüzüne gülüp arkadan konuşan insan iki yüzlüdür
Mesafe koyun kesinlikle arkadaş gibi buluşup görüşmeyin
Aramalarına mesajlarına cevap vermeyin evinizde ağırlamayın evine gitmeyin
Aile ortamında mecbur aynı ortamda bulunursanız merhaba dan fazlasını demeyin
Size laf sokarsa sessiz kalmayın cevabınızı verip oturun

Kaynımı cok severim ama onu sevmiyorum artık.ne zaman gelse salıyo çocuklarını napsalar asla ses etmez dusunun 2 aydır burdayız tv mi cizdiler sus esyalarımı kırdılar.her geldiklerinde ev harabeye donuyor.cocuklarda suç yok onlar çocuk ama eltim hıc takmıyor.haksız mıyım onlara gitmemekte

Dediklerinizi yaptığım için heryerde beni kotuluyor.insanlarda onun gerçek yüzünü bilmediği için beni suçlu buluyolar

KV sinden ş,ikayet edip yuzune de söyleyen kaç kişidir ki söyleyip rahatlıyor demek ki laf taşımadıgınız sürece sorun olmamalı
Normalde bende öyle diyip gecerdim ama yok seni istemiyolardı evlenirken istemediler seni falan diyo sebebini soruyorum bilmiyorum diyor.ama ben eminim eşim böyle bişi olsa soylerdi.kaldıkş kaynanam gorumcelerim cok sever beni.

Amannn bırakın nasil isterse öyle bilsin.. Dunyanin en iyisi de olsaniz mutlaka bir kulp bulacaktir size.. Siz hayatiniza bakin bosverin bastan konusurlar sonra alisirlar..
Imza :3 elti ile ayni binada oturan bayan

Dediklerinizi yaptığım için heryerde beni kotuluyor.insanlarda onun gerçek yüzünü bilmediği için beni suçlu buluyolar
Onun sizi kötülediği insanları gözünüzü karartın konuşun
Bu insan herkesi herkese kötüler yüzüne güler sizide bana kötüledi yüzünüze gülüyor dedikoducu beni bilen bilir deyin
Eltinizi arayın utanmıyormusun insanlara dedikodumu yapmaya bundan sonra görürsün herkese anlatacağım senin iki yüzlülüğünü bana buluşmayı deyin
Telefonu yüzüne kapatın engelleyin tırssın:)

Sizi bu kadar kara kara düşündürecek bir şey değil ama sizin yüzünüze de gülüp arkanızdan kaynananıza ya da başkalarına atıp tutuyordur orası belli :) Laf getirip götürmezseniz onun ağzına da laf vermezseniz başınız çok ağrımaz :)

Laf tasıyamam cok ağır suclamalarda bulunuyo.o yüzden hic ses etmiyorum dinliyorum kimseyede söylemiyorum.kaynanam duysa cok uzulur.

valla bizi istemiyomusunuz dediği zaman aynen o ortamda boz, diğerleri muhtemelen senin sözüne itimat edecektir ama susarsan yavaş yavaş manipüle olmaya başlarlar, insanlık hali malesef seni ne kadar sevselerde olabilecek bişey bu

İnsanların yanında cok iyi gosteriyo bazen bilmesem ben bile inanıcam.ama arkalarında demedigini bırakmıyor.aramızda 15 yas var o yüzden saygısızlıkta yapmak istemiyorum bıktım artık

Allah sabır versin size

Biz oturttuk hic mudahale etmeyiz birbirimize..ozel birsey yaparsak mesela birbirimize arada gondeririz ayda bir iki kahve iceriz onun dışında herkes kendi hayatini yaşıyor.. Başta cok oldu sorunlar ama aşıldı herkes etegindeki taslari bir kere döktü ve kenara cekildi..
O yuzden diyorum sizi nasil tanirlarsa öyle devam eder çekin kendinizi sonra o da öyle diyeceklerdir..
Hep konusurlar bosverin umursamayin..

İnsanların yanında cok iyi gosteriyo bazen bilmesem ben bile inanıcam.ama arkalarında demedigini bırakmıyor.aramızda 15 yas var o yüzden saygısızlıkta yapmak istemiyorum bıktım artık

bu saygısızlık değil ki kendini savunma, senden 15 yaş büyük olması onun sana saygısızlık yapabileceği anlamına gelmez

Cok takmıyorum zaten sınavı kazanırsam inş seneye gidicez burdan ama ister istemez sinirleniyorum

Ayrıca eltinizin aynı versiyonu benim başımdaydı kendisi bir dönem yakın arkadaşımdı şimdi değil :)

Normalde bende öyle diyip gecerdim ama yok seni istemiyolardı evlenirken istemediler seni falan diyo sebebini soruyorum bilmiyorum diyor.ama ben eminim eşim böyle bişi olsa soylerdi.kaldıkş kaynanam gorumcelerim cok sever beni.
aman boş verin ancak elti sizin asla dostunuz olamaz bunu unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…