Merhaba hanımlar,benim derdim eltim.
3 yıllık evliyim daha önce eşimin ailesinden uzakta oturuyorduk.ayda bir bazen 2 ayda bir anca gidebiliyorduk.gittigimiz zamanlarda en fazla 3 gün kalır donerdik.o yüzden aramızda tartışma falan olmazdı severim onları onlarda beni sever.bu yıl bazı sebeplerden dolayı kaynanamlarla aynı yere tasındık.hayatımın hatasını yapıp eltimle komsu olduk aynı sitedeyiz.onu daha önce yakından tanımadıgım için iyi anlaşırız diye dusundum.ama malesef öyle olmadı.ne zaman biraraya gelsek sureklı kaynanamdan şikayetçi.işin ilginç tarafı onların yanında asla bırak şikayet etmeyi hic belli etmez duygularını.kısacası arkadan konuşup yuze gülen biri bende bu durumdan cok rahatsızım.her hafta mutlaka kaynanamlara beraber gideriz.kpss sınavına hazırlandıgım için fazla dışarı çıkmıyorum sonuçta sınavdan daha onemli bişey yok hayatımda şuan.ama eltim her ortamda yok niye bize gelmiyosun bizi istemiyo musun diyip duruyo ona defalarca açıklama yapmana rağmen anlamıyor.her ortamda beni kotu göstermeye çalışıyor.cok sıkıldım bu durumdan keşke hiç gelmeseydim napıcam bilmiyorum.dertsiz basıma dert aldım