ahh bu eltiler

Mesafe koyun
En nefret ettiğim insan tipi, yüze gülüp arkadan konusmak.

Ortada bi dert yok bence.Kaynanaı kötülediğinde git kendisiyle konuş sorununu ben bu konulara girmek istemiyorum de.Niye gelmiyorsun dediğinde müsait değilim de bizi istemiyor musun dediğinde,sen istediğini düşünebilirsin de.Yani kestirip at.Dolambaçlı cevap verme.Ve mesafe.Bu kadar.İsteyen istediğini düşünsün.Sen kendini bildikten sonra seni kötü gösterse ne.

Laf tasıyamam cok ağır suclamalarda bulunuyo.o yüzden hic ses etmiyorum dinliyorum kimseyede söylemiyorum.kaynanam duysa cok uzulur.
inan kayınvaldenın yanındada seni cekiltırıyordur:) senın yanında başkasının lafınj eden başkasının yanındada senın arkdandan konuşur

Biliyorum kesin konusuyodur .evime gelmesini istemiyorum artık ne zaman gelse evimi mahvediyo çocukları hadi onlar çocuk ama o hiç ses etmiyo yapmayın etmeyin diyo oturduğu yerden gel de sinirlenme 3 yasında kızı var kucuk bebegimi sürekli dovuyo yapma dıyorum ama hic oralı olmuyo bıktım artık

Kesinlikle mesafe koymalısın yoksa başın ağrırır..eltilerin çoğu öyle ağız arar sonra gider kaynanaya görümceye yetiştirir

Ne derse desin mesafeni koy. Bi gün yine niye gelmiyorsun bizi istemiyor musun derse, dedikoduya ayıracak vaktim yok ders çalışıyorum sana da tavsiye ederim insanın ilginecek bir şeyi olmayınca sağa sola sarıyor de

O size kayınvalidenizi anlattiginda yorum yapmiyorsunuzdur zaten ama yaninizda bu konuyu actiginda arkadan konusmayi sevmediginizi rahatsiz oldugunuzu soyleyip bu konuda bir mesafe koyabilirsiniz. Hem yarin obur gun kayinvalidenizle bir olay olsa solinelif de onayladı diyecek sesinizi cikarmadiginiz icin. Bu eltiler sinsi varliklar benimki de daha tanimadan sari yelloz der sevgilim annesi babasi bana guzel kiz dediler diye oturup ben cirkin miyim diyip biz telefonda konusurken arkadan kahkahalar atar sesi ciksin diye. Çok da şaapmamak lazim bunlari

Sana güvenipte kaynanayı anlatmış , sen neden alınıyorsun ki
dertlendiyse
zamanı gelince kaynanada senin canını sıkacak herhalde ozaman eltine inanacaksın

Normalde bende öyle diyip gecerdim ama yok seni istemiyolardı evlenirken istemediler seni falan diyo sebebini soruyorum bilmiyorum diyor.ama ben eminim eşim böyle bişi olsa soylerdi.kaldıkş kaynanam gorumcelerim cok sever beni.
seytan diyorki kayınvalide anneciğim siz beni ilk basta istemedizmi eltim öyle dedi diyecen ozamn görecek

seytan diyorki kayınvalide anneciğim siz beni ilk basta istemedizmi eltim öyle dedi diyecen ozamn görecek
Son gidişimde öyle söyleyince bi daha gitmedim evlerine.bugun geldi eşime diyoki x bize gelmiyoki bizde gelmeleyelim diye.sustum bişi demedim.her seferinde böyle söyleyip geliyo niyeti beni görmek falan değil dedikodu.her gelişinde arkasından bi saat evi topluyorum küçük bebeğim var cok zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…