Ahh bu görümceler... Fikir lazım...

Buraya yazdıktan sonra bozuk olan moralim şu an yerlerde payı olan herkese teşekkür ederim. Çok güzel destek oldunuz...
Hanımefendi buraya yazdığınızda insanların sizi desteklemesi evet Can'ım haklısın diyerek sırtınızı sıvazlamasını mı bekliyordunuz? Herkes fikrini belirtir.

Odası nişanlımla aynı masanın üzerinde ve annesine sordum o da sür tabi ben de kullanıyorum zaten dedi evde olmadığı için ona soramadım.. Ortada duran bir oje çok problem olmamalı bence.. Benim ojemı kullansa kızmazdım yani.

Buradaki yazış tarzım sanki en yakın arkadaşıma anlatıyormuş gibi bu şu demelerimi kendimi övüyormuş gibi görünen yazılarımı takmayın sadece arada biraz fark var oda doğumdan gelen biraz eksiklikleri var biraz(bu eksiklik lafımı da yanlış anlayacaksınız ama neyse) o yüzden ve sevildiğim için kıskanıyor olabiliri vurgulamak istedim. Ki insanın annesini babasını kıskanmasının çok doğal bir şey olduğunu biliyorum.. Ben çok iyiyim demiyorum yani. Sadece suçum yokken anlamsız yere yargılacak kişi ben oldum ona kızıyorum..

Kırmızı ile işaretlenen yeri biraz daha aciklarmisiniz
Ne demek doğumdan gelen eksiklik

Hanımefendi buraya yazdığınızda insanların sizi desteklemesi evet Can'ım haklısın diyerek sırtınızı sıvazlamasını mı bekliyordunuz? Herkes fikrini belirtir.

İnsanları kırmamaya özen gösteren biriyimdir fikrimi belirtirken bile kırmamaktan yanayım... Anlatabildim umarım..

Hayır herkes onu çok seviyor onda problem yok ayy walla anlatamayacağım daha fazla konu nerelere geldi.. Neyse boşverin
Umarım tatlı yolu bulup moralinizi düzeltirsiniz.dediğim gibi benzer problemlerin içindeyim o yğzden kendinize bakıp hatam var mı veya daha iyi Nasıl olabilirim şeklinde özeleştiri yapmanızda fayda görüyorum iyi günler

İşte siz sizsiniz ve iyiniyetinizdir,
Fakat o özelidir ve zaten ortam gergin bu durumdan hoşlanmamıştır,
Annesi kullan demiş olabilir,yani şahsi fikrim ben bana kv kullan desede kullanmam sahibi gelene kadar,

kız sana göre daha mesafeli die sen kızı direk kısa boylu spguk sevilmeyen biri gibi tanıtıp kendini melek yapmıssın ha bide kızın arkadaslarını eleştirip kötüleyip kendini yine bulunmaz hint kuması yapmıssın e güzelim sen sırf kadına iyi görüncem die kızını kötüleyip kendini sevgi kelebeği yaparsan şimdi güzel günlerin ilerde de kv cok üstüme gelio sürekli yanında istio dersin.. ama unutma öz evladına gecici deyip seni el üstünde tuttugunu gösteren kadın yarın seni cok rahat harcar

Canim benim o tavırlı cok belli sen kotu niyetli bir kiz degilsin bu bariz..bosver sen mutluluguna bak herkesi memnun edecek degiliz sen onu kazanmaya ugrasiyorsun herkesle iyi olayim istiyorsun ama gerek yok inanki ileride anlarsin tatlim esin muhim olan onla iyi ol diğerleri sonradan gelir..kimse melek degil bu dedikleri herkes farkli sekillerde yasiyor yorum yapilirken bu da dikkate alinmali..kimseyi incitmenin geregi yok sen bize icini doktun acik yureklilikle detaylı anlatmissin ..Rabbim hayirlisini versin canim uzulme goruncenle olayina duzelir

3 görümcem var 2 de yengem hiç bu tarz diyoloğa girmedik... kayınvalideniz ne derse desin o evin kızı görümceniz... ben kıskanan değilde kıskanılan bir görümce gördüm yazınızda kusura bakmayın...

Yoo doğrudur ben sadece olayı detaylıca anlatmak için öyle yazdım kıskanmak değil ben onunla da iyi olmak istiyorum iş yerinde bile kimseyle kötü olmayı sevmeyen biriyim ve her şeyi çok fazla kafaya takıyorum. Belki önemsiz umursanmayacak bir konu ama olaya dışarıdan bakmak içinde olmaya benzemiyor.

İşte hep bu yüzden üzülüyorum herkesi memnun etmeye çalışmak. Burada da verilen tepkiler çok abartı geldi bana herkes kv sini görümcesini eleştirirken benim benimle konuşmuyor saçma bir sebepten diye üzüldüğümü belirtmemin bu kadar eleştirilmesi garip ve kv dem komşusunun bile arkasından konuşmayan bir insan hep iyi niyetle bakar yani ben ona anlatmadım bile o kendisi anlamış üzüldüğümü görünce gelip konuştu benimle tabi ki o onların kızı onlar için değerli ama ben zaten ona kötü demiyorum. İnanın bu mevzudan çok burada yazılanlar üzdü beni..

Daha nisanliyken kaynana evinde kal görümceyle içkili mekanlara git.Burda normal davranan görumce.Tabiki kız sinirlenir heran orda olmaları gece kalmalar yemekler falan filan.Kaynananin o tuhaf lafları...Sende o kadar iyi niyetli deyilsin yani kızın bariz sana karşı bişey yapmamış .Mimledin kızı şimdiden beni kıskanıyor falan.Ha birde yok herkes beni seviyor konu komşu herkes anasi babası neden bir insan kendini sevdirmeye çalışır çabalar,,,Şimdi dersin ki ben hiç bişey yapmadan beni seviyorlar dersin eminim ama bir insanı konu komşu niye çok sevsin mutlaka polayana gibi dolaniyorsundur sen ...Seni evlenip 2 gün sonra kaynana böyle yaptı kayın baba böyle yaptı diye konu açacak potansiyelinde gördüm

Kız kendisi sürekli beni çağırıyor..

Ayrıca ben beni seviyor şu bu diye kendimi övmek için değil bu yüzden kıskanıyor olabilir mi diye yazdım onları.. Neyse ya amaaannn...

Kız kendisi sürekli beni çağırıyor..
Neden çağırıyor gezmek falan için mi..Eğer öyleyse gece dışarıya sizinle çıkmak istiyorsa sizi paravan olarak kullanmaya çalisiyordur.Annesi babası öyle izin veriyordur.peki nisanlina söyledin mi bara gittiğini ok hoş karşılamaz bence.Görumcen seni cagiriyorsa gitme birşeyler uydur hastayım çok yorgunum vs. Böyle böyle arayı aç evlerine gitme nisanlin gelirse bile dışarı da görüş.kv diyormusya içim rahat olmuyor diye olur olur merak etme araya mesafe koy mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…