Ahh bu görümceler... Fikir lazım...

Bir rahatsızlığı var ise neden saygı duyup ona göre hareket etmek yerine beni kıskanıyor diyorsunuz hayır anlayamıyorum. Rahatsız ise neden bu kadar şikayet? Bir de özel değil ise rahatsızlığı nedir?

Evime gidecektim, tatsızlıktan sonra ama kayınvalidem göndermedi ne demek
Kocaman kadınsın netsen kalkar gidersin
Şimdiden yengecilik oynayasın tutmuş senin, ağlamalar orda kalmaya devam etmeler filan
En iyisi kendi evini kiraya ver

Bu diye yazmam da benim eksikliğim olabilir. Ya ben hakaret olarak söylemiyorum doğuştan bir rahatsızlığı var psikolojik ve dış görünüşünü etkileyen. Ben yazdım olayı o geceden dolayı konuşmuyor..

Durdun durdun millet neden kıyasladın uzunum vs diye kendini övdün deyince mi aklına geldi bu kısım, en son ekledin 'aslında doğumda bazı eksikleri var ' diye.

Ben de tam bilmiyorum aslında çok zeki bir kız ama piskolojisi biraz garip anlayabilmiş değilim. Ama rahatsız dediler.

Siz genede a bak benim boyum uzun ,onun kısa
Ben çok sevecenim o çok itici ,ben ondan güzelim ;acaba beni bu yüzden mi kıskanıyor vs gibi cümleler kurmayın işte bu yanlış anlaşılabilir ilk okunduğunda,
Buna karşılık görümcenizi görmesemde evet bunlar etken olabilir,hatta bunun yanında abisini de sizden paylaşamıyor olabilir,
Ama bu yadırganacak birşey değil aksine yardım edinilecek bir konu,
Belli ki yanlız hissediyor kendini, içine kapanmış ve mutsuz ,yarın birgün hayata bakış açısı değiştiği, hatta hayatına biri girdiği vakit farklı olacaktır eminim,onuda anlamaya çalışın yardımcı olun derim.

Tabi gene de kv bu tavrını her ne kadar kendince iyi niyetli söylenmiş bir laf gibi söylensede hiç masum bulmuyorum.
Bu yorum bence arayı açar sizi o an destekler ilersi için görümce ile aranızdaki bağı kopartır,zayıflatır.Bir annenin evladı için söylenecek bir kelime değil çünkü.

+1

Canim senin iyi niyetli oldugunu dusunuyorum sevdigin insandan oturu o aileyi tamamen benimsemissin ama naçizane tavsiyem mesafe koy inan lafi olur bende bulundugum sehire is dolayisiyla atandim yalnizdim evim gorumceye yakindi nisanliyken giderdim kalma olmadi belki bi iki kez iyilerdi lafim yok ama smdi evliyim sık gtmiyorum evi uzak tuttuk cunku cok samimi olmak sonradan muhadaleye donusuyor bana nisanliyken sık geliyodun smdi noldu diyo saka guya ve sana kararlarina mudahaleye kadar gider is kirmak olmuyor kibarca gelmeyim anne deneyi bil tatlim..seni kiskaniyor olabilir evin merkezinde olmani kaldiramaz ama sunu da bil evladin yeri bambaşka yeni bebisim oldu oradan biliyorum☺uzme kendini gorumceni de takma hazmetsin biraz sen de artik o aileye dahil olcaksin ilk adim atilmis hayirlisi olsn Allah tamamina erdirsin ve sitedeki arkadaslarim.hepinizin yorumlarini okudum haklisinizdir elbet kendinizce ama bi insan derdini sikintisini yazarken biraz ilimli olamaz miyiz boyu uzun demis evet cunku bizi kendine yakin gorup icinden geldgi gbi yazmis ben dahil kiyas yapmayan yeri geldgnde kendni begenmeyen mi var ayrica bazi insanlar icin boy unsuru da kiskanclik sebebi olabilir

Doğru diyorsun ben de gitmemeye çalışıyorum ama arıyor gelsene kızım özledim diyor eee ev de yakın yok anne gelemem diyemıyorum..
Bak evlenince işler tam tersine dönecek onlar da sana gelip kalmak isteyecek

Hani sen çok seviliyorsun ya yüzün hep güleç hizmette kusurun yok hep seviliyosun

Sen çalışan bi kadın olacaksın kv ve ailesi senden çıkmayacak o zamanda senin surat düşecek sen el kızı yüzü gülmüyor bizi istemiyo olacaksın

Bu kadar içli dışlı olmak iyi değil bence

Konu sahibi arkadasim mesafeyi koy mutlaka ve duzelir sikma canini kiskansa da sen onun kaedesininin sevdigi insansin esi olacaksin. Ayrica bende gorumceyim abim evlendginde yasim kucuktu annemin yengeme ilgisini kiskandim olabilir ayip mi ama sonradan duzeliyo alisiliyo☺☺

Cevap yazmamışsa akışına bırakmaktan başka yapacağınız bir şey yok bence ve bu ikinizin arasındaki meseleyi kv ye taşımak hoş olmamış bence
Sormak istediğim bir şey var ilk mesajınızda bahsettiğiniz görümcenizin asosyal ve soğuk olma durumları bu doğuştan gelen rahatsızlıktan dolayı mı?yani kendi bilerek isteyerek böyle değil ?

Durdun durdun millet neden kıyasladın uzunum vs diye kendini övdün deyince mi aklına geldi bu kısım, en son ekledin 'aslında doğumda bazı eksikleri var ' diye.

sürekli o konunun üzerinde durulduğu için o lafların benim hakaretim değil Allah vergisi bir şey olduğunu tek tek değil de oradan söylemek istedim..

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için konuyu silmeyi başarırsam sileceğim ve bir daha buraya konu açmayacağım zaten çünkü herkes kendini melek sanıyor ve direk bana yükleniliyor ve hatta görümcemi tanımadan. Ben kimseyi kötülemiyorum ve ya ben iyiyim demiyorum sadece daha iyi anlaşılabilsin diye bahsediyorum onlardan yoksa ben görümceme hiç bir zaman ayrıcalık yapmadım.. Ama ben bir kere o evde yokken ojesini sürdüm sonra aksam dedim abla ojeni sürdüm tabi canım sür dedi ve o ojeler ertesi gün aynı yerde değildi saklanmıştı... Ben bunu bile asla konuşmadım.. Ki ben her şeyimi paylaşır kendime bir şey alıyorsam ona da alırım..

Ben kendi Adıma sizi kötülemeye çalışmıyorum . Sizi anlamaya sizin açınızdan bakmaya çalışıyorum

Ya işi evinin karşısı iş ev ayda yılda bir de belki arkadaşıyla bir kafe yapan bir insan. Öbür kardeşlerine göre daha pasif kalmış. Soğukluğu karakteriyle alakalı bence yani bana gayet sıcaktı aslında bir de ortamlarda çok konuşmaz hep öbür kardeşler ön planda.. Mesela ablası hep kızar bir fikrin olsun her şeye fark etmez deme diye..

İşte ben de ondan bahsediyorum mesafe herzaman iyidir,
Siz yatak odasına kadar girip ojesini kullanıyorsunuz mesela, tamam bunda sorun yok,fakat bunu kullanmadan önce söylemeniz gerekmez mi ?
Yani o ojeyi rahatsız görümceniz bile sizi kırmamak adına canım sür demiş ,fakat belli ki izin almadığınız için ertesi gün yerinden kaldırmış,

Siz herşeyinizi paylaşıp onada aynısını alıyor olabilirsiniz,fakat bunuda sırf bu iyiniyeti gösteriyorsunuz diye karşınızdakinden beklemeyin derim :)

Buraya yazdıktan sonra bozuk olan moralim şu an yerlerde payı olan herkese teşekkür ederim. Çok güzel destek oldunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…