• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh bu SİVİLCELER :((((

aslında bilmediğin şeylerle kapatmaktan daha iyi onuda araştırıyım bi ara annem diyodu ballı sabun var yüze iyi gelıyor diye bi arkdas kullanmıstı ama işte basta cıkarması kötü yağlı ciltlere gidiyomu acaba

Canım öncelikle benim cildim karma, yanaklarım kuru t bölgem yağlı, başta çıkarması kötü demişsin ama içindeki toksini atmadan nasıl düzelebilirsin ki, içten geçmedikçe sürekli yenileri çıkar, önce içten kurutmak lazım bu problemi, o yüzden cilt doktorlarının verdiği ilaçlar da önce yüzünü fazlaca sivilce yapar fakat sonra hepsi kaybolur, eğer sivilcelerden kurtulmayı gercekten istiyosan buna katlanıp kökten çözmelisin.

ben çok istiyorum aslında ama doktorlar yazmıyor işte. gitmeden yazsada kurtulsam ahh ya işte yazmıyor tek tük diye yazmıyor ama ciddeb bi kere bile yüzüm sivilcesiz olmadı Ankara yasıyorum acaba hangi hastane yazar doktora yalvardım ama yazmadı sinirden kudurmustum krem verdi hala yazarken sinirleniyorum ulan kadın kremı kullanıyorum bırakınca sil bastan cıkıyor.

Benimde yüzüm sivilceliydi ve ben oynar yara ederdim. 3 sene önce zoretanin kullanmıştım 6 ay. Sanırım roaccutane zoretanin tarzı ilaçları genelde 18 yaşından önce kullandırmıyorlar. Ben defalarca doktora gitmiştim bir sürü jel krem vs kullandım ama geçmedi. Çünkü sivilce içten geliyor doktor bana karaciğer yağlanması demişti. Bu ilaç türevlerini kullanınca geçti. Yanlız ne olursa olsun bu ilaçları kendi başına kullanma. Çünkü kolestrol artışı, vitamin yüklemesine bağlı oluşabilecek hastalıklar vs çıkabiliyor. Bu nedenle doktor kontrolünde olmalı. Yüzüne saçma sapan şeyler sürme çünkü hiç biri sana çare olamaz. Yüz temizliğine dikkat et 18inden sonra doktora git daha önce şu kadar tedavi oldum şu ilaçları kulandım fayda etmedi de. Gerekli görürlerse ilacı verirler. Bendeki sonuç;suratımın her yeri benek benek olmasına rağmen şimdi hiç bir şey yok.(sıktığım için bazı yerlerde delikler var gibi ama çok az ve dikkatli bakılmadığında belli olmuyor. Kozmetik ürünler pudra fondoten tarzı şeyler daha beter azdırır haberin olsun. :34:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben 16 yaşındayım ve yüzümün her tarafında küçük küçük ve milyonlarca sivilce var. bu zamana kadar 7 doktora gittim hepsi farklı farklı şeyler söyledi. yüzümde kimisi sivilce kimisi yağ bezesi kimisi de egzema olduğunu söyledi. piyasadaki bütün sivilce ilaçlarını kullandım ama hiçbiri fayda etmedi. en son gittiğim doktor roaccutane tedavisini önerdi. 2 gündür roaccutane kullanıyorum. roaccutane kullananlar tedavi bittikten sonra sivilceler tekrar çıkıyo mu? yardımcı olursanız sevinirim.

Back
X