Ahh cok seviyorum

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Cok seviyorum
Evet celladima asigim sanirim ama sukur ki beynim degil kalbim devredisi...rahat olmayan yanim beynim degil kalbim
Mutsuzum hep hayallerimle yasiyorum. Gunun onemli saatlerinde hala hayaller kurarak vakit geciriyorum.Bazen genc bir anne ve bebeğini gorunce gozlerim doluyor. El el evli ciftler goruce uzun hayallere daliyorum kalbim daglaniyor en guzel yerinde hayalimin...
Biliyorum normal biri degil hatta tam bir ruh hastasi. Tehditler ana babaya kufurler namusuma kufurler sorumsuzluklar ve daha neler neler. Ailemden nir kisi bile onu istemiyor rezilliklerini herkese göstermiş durumda
Ben cok sans verdim
Özgüvenim enerjim kalmadi
Asiri fedakar oldum
Hata aradim kendimde ama hatam cahil olmamdi sanirim
Kafam cok karışık hayata adapte olamiyorum
Hic bir alanda basarili biri olamiyorum
Hep dalgin biriyim
Hep donmek istiyor
Biliyorum olmaz onunla asla olamaz
Ama birakmiyor iste
Hep gozumun onunde
Ama affedemem donenemem ve mutlu olamam onunla biliyorum

Benimkinden bir tane daha görüyorum Allah sabır versin bende çok şanslar verdim olmadı her seferinde dahada beter oldu şu anda dava açmak üzereyim saatler kaldı zamanla yavaş yavaş herşey bırakıcak hepsi geçicek insan nelere alışmıyorki

Sanirim bagimlilik gibi bir sey
Kurtulamiyorum
Sanki dünyada erkek olarak sadece o kalmis

adam gibi acını yaşa
nasıl olsa belırlı bı zamandan sonra kendıne '' ne aptalmısım, allahım şükürler olsun sana, iyi ki onla olmadı'' dıyeceksın

Sanirim bagimlilik gibi bir sey
Kurtulamiyorum
Sanki dünyada erkek olarak sadece o kalmis
Alışkanlık sadece zamanla geçicek ama ilk zamanlar insanın çok zoruna gidiyor ne kadar kötü şeyler yapmış olsada hep yaptıkları iyi şeyler geliyor gözümüzün önüne ama aslında öyle değil sadece canımız acıdığı için böyle düşünüyorum yaklaşık iki aydır babamın evindeyim geldiğim ilk günki düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim o kadar farklıki Allah tan bir yanlış karar vermemişim diyorum.Zaman geçtikçe canının acıması azalıcak

adam gibi acını yaşa
nasıl olsa belırlı bı zamandan sonra kendıne '' ne aptalmısım, allahım şükürler olsun sana, iyi ki onla olmadı'' dıyeceksın
Bunu gerçekten diyecek miyim ki
Burada yillarca unutmayanlari gormek beni cok korkutuyor
Ben korkak biryim iste aci cekmekten cok korkuyorum

Feda ede ede ede kendinden eksiltmişsin ..
Bir an önce bu saçmalıktan kurtul .
Anne baba istemiyorlarsa , bildikleri bir şeyler vardır ..

Evet hep iyi anilar hep iyi yanlari

Psikolojik sorunlari var sinirlenince kufur ediyor anneme o.. bile dedi o derece manyak birisi
Yetmiyor bir de sorumsuz biri

Sana yaptığını tekrar ettirmek için sormuştum

Ee bu insancık sana layık mı asla değil mantıklı ol uzaklaş farklı alanlara yönel kafanı dağıtacak bir uğraş bul arkadaşlarınla gez bu hayat senin zehir etme kendine belli bir zaman sonra bu günlere bakıp ne salakmışım ben diyeceksin ki ben dedim :) çok daralırsan bana yaz

Keske herkes senin gibi asik olsa....
farkindaligini kutla derim....

sev ....icinde yasa....zaten bi sure sonra yeter be dersin kendine....

Bunu gerçekten diyecek miyim ki
Burada yillarca unutmayanlari gormek beni cok korkutuyor
Ben korkak biryim iste aci cekmekten cok korkuyorum
şuan ıhtıyacın olan tek şey zaman, o da gectıkten sonra dıyeceksın hiçbir şeyden emın olmadıgın kadar bundan olabilirsin.

Feda ede ede ede kendinden eksiltmişsin ..Bir an önce bu saçmalıktan kurtul .
Anne baba istemiyorlarsa , bildikleri bir şeyler vardır ..
Sorma basarili biriydim ben su an universitede her yili iki iki okuyorum neredeyse cevreme olan aile ve dostlara olam ilgi sifir sonra kendimden bile o kadar gecmisim ki aynaya bakmaya firsatim olmamis hatta bir de o kadar asagilamadan sonra ben kadin oldugumu bile unutmuşum
Guzel olan hic bir seyi haketmeyen biriymisim gibi

Psikolojik sorunlari var sinirlenince kufur ediyor anneme o.. bile dedi o derece manyak birisi
Yetmiyor bir de sorumsuz biri
Annene küfür etti ve hala seviyorum diyorsun öyle mi? Kusura bakma ama çok garip bir insansın.Anneme o.. diyecek adamın aklını alırım!

şuan ıhtıyacın olan tek şey zaman, o da gectıkten sonra dıyeceksın hiçbir şeyden emın olmadıgın kadar bundan olabilirsin.
Acikcasi ilk kez itiraf edecegim
Belki bem takıntılı bir manyağım ve ömür boyu onu takacakmisim gibi asiri derecede sacma dusuncelere sahibim

Annene küfür etti ve hala seviyorum diyorsun öyle mi? Kusura bakma ama çok garip bir insansın.Anneme o.. diyecek adamın aklını alırım!
Anneme küfür etti bitirdim ondan da nefret ettim ama kusura bakmayın sevgi bir anlik bitebilen bir duygu degil kimse iki saniyede sevgisini silemez

Anneme küfür etti bitirdim ondan da nefret ettim ama kusura bakmayın sevgi bir anlik bitebilen bir duygu degil kimse iki saniyede sevgisini silemez
Ben silerim,hiç acımam hem de.Hiçbir erkeğin sevgisi,benim annemin sevgisinden önemli değildir benim için.Ona gelecek en ufak bir söz,benim o adamdan tiksinmem için yeter de artar bile.10 tane erkek bulunur,ama anne bulunmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…