Onu affetmekten cok korkuyorum
ne yaptı size?Onu affetmekten cok korkuyorum
Sanirim bagimlilik gibi bir seyBenimkinden bir tane daha görüyorum Allah sabır versin bende çok şanslar verdim olmadı her seferinde dahada beter oldu şu anda dava açmak üzereyim saatler kaldı zamanla yavaş yavaş herşey bırakıcak hepsi geçicek insan nelere alışmıyorki
Psikolojik sorunlari var sinirlenince kufur ediyor anneme o.. bile dedi o derece manyak birisine yaptı size?
Alışkanlık sadece zamanla geçicek ama ilk zamanlar insanın çok zoruna gidiyor ne kadar kötü şeyler yapmış olsada hep yaptıkları iyi şeyler geliyor gözümüzün önüne ama aslında öyle değil sadece canımız acıdığı için böyle düşünüyorum yaklaşık iki aydır babamın evindeyim geldiğim ilk günki düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim o kadar farklıki Allah tan bir yanlış karar vermemişim diyorum.Zaman geçtikçe canının acıması azalıcakSanirim bagimlilik gibi bir sey
Kurtulamiyorum
Sanki dünyada erkek olarak sadece o kalmis
Bunu gerçekten diyecek miyim kiadam gibi acını yaşa
nasıl olsa belırlı bı zamandan sonra kendıne '' ne aptalmısım, allahım şükürler olsun sana, iyi ki onla olmadı'' dıyeceksın
Evet hep iyi anilar hep iyi yanlariAlışkanlık sadece zamanla geçicek ama ilk zamanlar insanın çok zoruna gidiyor ne kadar kötü şeyler yapmış olsada hep yaptıkları iyi şeyler geliyor gözümüzün önüne ama aslında öyle değil sadece canımız acıdığı için böyle düşünüyorum yaklaşık iki aydır babamın evindeyim geldiğim ilk günki düşüncelerimle şimdiki düşüncelerim o kadar farklıki Allah tan bir yanlış karar vermemişim diyorum.Zaman geçtikçe canının acıması azalıcak
Psikolojik sorunlari var sinirlenince kufur ediyor anneme o.. bile dedi o derece manyak birisi
Yetmiyor bir de sorumsuz biri
şuan ıhtıyacın olan tek şey zaman, o da gectıkten sonra dıyeceksın hiçbir şeyden emın olmadıgın kadar bundan olabilirsin.Bunu gerçekten diyecek miyim ki
Burada yillarca unutmayanlari gormek beni cok korkutuyor
Ben korkak biryim iste aci cekmekten cok korkuyorum
Sorma basarili biriydim ben su an universitede her yili iki iki okuyorum neredeyse cevreme olan aile ve dostlara olam ilgi sifir sonra kendimden bile o kadar gecmisim ki aynaya bakmaya firsatim olmamis hatta bir de o kadar asagilamadan sonra ben kadin oldugumu bile unutmuşumFeda ede ede ede kendinden eksiltmişsin ..Bir an önce bu saçmalıktan kurtul .
Anne baba istemiyorlarsa , bildikleri bir şeyler vardır ..
Annene küfür etti ve hala seviyorum diyorsun öyle mi? Kusura bakma ama çok garip bir insansın.Anneme o.. diyecek adamın aklını alırım!Psikolojik sorunlari var sinirlenince kufur ediyor anneme o.. bile dedi o derece manyak birisi
Yetmiyor bir de sorumsuz biri
Acikcasi ilk kez itiraf edecegimşuan ıhtıyacın olan tek şey zaman, o da gectıkten sonra dıyeceksın hiçbir şeyden emın olmadıgın kadar bundan olabilirsin.
Anneme küfür etti bitirdim ondan da nefret ettim ama kusura bakmayın sevgi bir anlik bitebilen bir duygu degil kimse iki saniyede sevgisini silemezAnnene küfür etti ve hala seviyorum diyorsun öyle mi? Kusura bakma ama çok garip bir insansın.Anneme o.. diyecek adamın aklını alırım!
kendine biraz zaman tanı emin ol doğruları görüceksin şuanda göremiyosun çünkü acın taze sadece zamana bırakEvet hep iyi anilar hep iyi yanlari
Ben silerim,hiç acımam hem de.Hiçbir erkeğin sevgisi,benim annemin sevgisinden önemli değildir benim için.Ona gelecek en ufak bir söz,benim o adamdan tiksinmem için yeter de artar bile.10 tane erkek bulunur,ama anne bulunmaz.Anneme küfür etti bitirdim ondan da nefret ettim ama kusura bakmayın sevgi bir anlik bitebilen bir duygu degil kimse iki saniyede sevgisini silemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?