Ahh cok seviyorum

Teşekkür ederim arkadaslar ben zaten yais yapip affetmekten korktugum icin yazdim buraya duyduklarim beni kendime getirsin diye
Bir de hel kendimi sorgular haldeyim cunku o hep beni sucladi seytan oldugumi soyledi bana 'iui olmaya calisip her seyi mahveden kotu bir seytan' oldugumu bu yuzden hataui hep kendimde aradim

Tebrikler o halde

Seni anlıyorum canım inan zamanla yaşadıgın bu acıların hepsi geçecek ve geriye baktıgında iyiki bitmis diyceksin hatta kendini bu kadar harab ettiğine kızcaksın bile..

Acikcasi ilk kez itiraf edecegim
Belki bem takıntılı bir manyağım ve ömür boyu onu takacakmisim gibi asiri derecede sacma dusuncelere sahibim
düşünceler zamanla değişir. şuan öylesın.. hepimiz zamanında bu tarz durumlar yaşamışızdır
şuan hayat sana boş
hatta nefes bıle almak zordur
ama dedıgım gibi; zaman her şeyin ilacı

Cok sacma her defasinda oyle igrenc seyler yapti ki ben her defasinda pisman olduguna inandim hep ona merhamet ettim ama heo daha kotuleri ile geldi bana

Ve ailesi hep sakin biri oldugunu ve benim onu kizdiracak şeyler yaptigmi dolayli olarak da kufurleri hakettigimi soyledi
Kendi ablasi ayni seyleri yasamasina ragmen beni tehdit etti iliskiye girdigimiz gibi iftiralar atmakla tehdit etti beni

Ben lisans ogrencisiyim o lise mezunu isssiz kalp nedeni ile calisma engeli olan sorumsuz psikolokik olarak sorunlu birisi ailesi aileme uygun degil cunku iclerinde buyuk ahlaksizliklar yasanmis
Ben baslarda onu ahlakli duzgun biri sandim yillarca pesimden kostu seviyor sandim ama bir cok seyini sonradan ogrendim onceden bildiklerimi ose kabul ettim ne okul ne is hepsi bir yere kadar onemli olan kisiligi dedim ama elimde kaldi tutundugum dali da
Yanlis anlamayim lise de ilkokul da umrumda degil ama buna ragmen beni kendinden ustun gormesi canimi yaktı iste
Yeri geldi kilolarim ile alay etti kendi fizigini bir doksan boyunu ovdgu bile oldu beni de kendi gibi manyak yaptı

böyle konuları okudukça karnımdaki bebeğin (ya da bebeklerin) kız olmasından korkuyorum ne yalan söyliyim

Bunları kabullenmek zorunda degildim biliyorum bana kizabilirsiniz sizler de
Hep kendime bir bahane buldum hep aslında boyle biri degil diyerek kendi kafamdaki kisilige sahip olduğuna inandirdim kendimi

Konu sahiplerinin azarlanmasina hep karsi ciktim bir cok konumu bu yuzden kalattim ama simdi bu konu icin bana her seyi söyleyebilirsiniz cunku bu hale olayları ben kendi ellerimle getirdim kendi aptallgim ve korkakligim yüzünden oldu bunlar

Çok sevmek ve aşık olmak... ne bileyim bunları yaşamışken tekrar sevmek... Sanırım kafamı üşüteceğim. Size bunları yaşatan birini sevmek nasıl olur? Hiçbir şey ailenden, annenden değerli değil.
Ben mi anormalim yoksa anlayamadım. Unutup yok etmek istiyorsanız şu yaptığı iğrenç şeyleri düşünün mideniz belirli bir zamandan sonra kaldırmayacak.

Ben de zaten bunu diyorum benimki bagimlilik manyaklik diyorum iste hala aslunda iyi biri olduguna pişman olduguna adam olabilecegine inanip affetmek istemek sevmek duygulari beni de rahatsiz ediyor zaten hatta boyle davranmasına ben sebep olmusum gubi kendimi sucladigim bile oluyor
Ama sonuc olarak bitirdim tek korkum geri dönmek istee

Sevgi güzel şey de; bu sizdeki bağımlılık da olabilir.
Kendinizi onunla tanımlıyorsunuz ama kötü biri.

Bende tam olarak inu yazacaktım sizinki bağımlılık ve alışkanlık olmuş. hazır sevip her şeyini bildiğiniz birinden vazgeçmek sizi korkutuyor. ilerde çok daha mutlu olacağınız söylense geleceği göstermek mümkün olsa asla affedip barışmazsınız.korkunuz bundan sonra mutsuz olup unutamamak.ama hayatta hiç bir şeyin garantisi yokki. üstelik bu kişi ailenize bile hakaret etmiş. iyi olaylar aklınıza gelince midenizi bulandiran olaylari düşünün. iş insanın kendinde bitiyor. bu beni mutlu edemez deyip güçlü olduktan sonrası gelir zaten. iki günde mutlu mesut bir yaşama dönemez kimse mutlaka acı çekilecek ama sonra zamanla şimdiki gibi hissetmeyeceksiniz.

ben ailenin istemeyip de sonradan iyi olan bi evlilik görmedim. ailelerin rızası olmayınca mutlaka pürüzler çıkıyo. suan cok zor gelecektir ama inan geçecek. dunyadaki tek erkek de o degil. kendine güven. bi hobi edin,varsa geliştir .kafanı mesgul edecek bişeylerle ugrasmaya çalış zamn daha kolay gececek...

bir süre sonra "en doğru kararı vermişim" diyeceksiniz.
acınızı arabeske bağlamadan yaşarsanız dah kolay olur.
elle tutulur bir tarafı yokmuş zaten adamın, o'nu gözünde büyüten sizmişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…