Tebrikler o haldeBen silerim,hiç acımam hem de.Hiçbir erkeğin sevgisi,benim annemin sevgisinden önemli değildir benim için.Ona gelecek en ufak bir söz,benim o adamdan tiksinmem için yeter de artar bile.10 tane erkek bulunur,ama anne bulunmaz.
Teşekkür ederim.Darısı başınıza.Tebrikler o halde
düşünceler zamanla değişir. şuan öylesın.. hepimiz zamanında bu tarz durumlar yaşamışızdırAcikcasi ilk kez itiraf edecegim
Belki bem takıntılı bir manyağım ve ömür boyu onu takacakmisim gibi asiri derecede sacma dusuncelere sahibim
Allah hayırlı guzel bir omur versinböyle konuları okudukça karnımdaki bebeğin (ya da bebeklerin) kız olmasından korkuyorum ne yalan söyliyim
amin. afetmekten korkuyorum diyosunuz da bi kere doğuyoruz yani acı geçiyo bi süre sonra afetme.Allah hayırlı guzel bir omur versin
Çok sevmek ve aşık olmak... ne bileyim bunları yaşamışken tekrar sevmek... Sanırım kafamı üşüteceğim. Size bunları yaşatan birini sevmek nasıl olur? Hiçbir şey ailenden, annenden değerli değil.Konu sahiplerinin azarlanmasina hep karsi ciktim bir cok konumu bu yuzden kalattim ama simdi bu konu icin bana her seyi söyleyebilirsiniz cunku bu hale olayları ben kendi ellerimle getirdim kendi aptallgim ve korkakligim yüzünden oldu bunlar
Ben de zaten bunu diyorum benimki bagimlilik manyaklik diyorum iste hala aslunda iyi biri olduguna pişman olduguna adam olabilecegine inanip affetmek istemek sevmek duygulari beni de rahatsiz ediyor zaten hatta boyle davranmasına ben sebep olmusum gubi kendimi sucladigim bile oluyorÇok sevmek ve aşık olmak... ne bileyim bunları yaşamışken tekrar sevmek... Sanırım kafamı üşüteceğim. Size bunları yaşatan birini sevmek nasıl olur? Hiçbir şey ailenden, annenden değerli değil.
Ben mi anormalim yoksa anlayamadım. Unutup yok etmek istiyorsanız şu yaptığı iğrenç şeyleri düşünün mideniz belirli bir zamandan sonra kaldırmayacak.
BAĞIMLILIK oldugunu düşünüyorum ben de bu beni daha da korkutuyorSevgi güzel şey de; bu sizdeki bağımlılık da olabilir.
Kendinizi onunla tanımlıyorsunuz ama kötü biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?