ahh erkekler!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi GDT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadınların en büyük yanılgısı şudur;
annesine olan sevgisini;annesinin ona sevgisini
kendi sevgisiyle kıyaslamak...ona gösterdiğin ilgiyi
ve alakayı kendine göstermiş olursan,bu soruların
cevabını bulabilirsin..hayatında erkek olması demek
dünyanın merkezi o demek değil ki?? adamlar bunu
yapmadıkları için işte kızlar kıvranıyor...

Ya bu klasik kadın avuntusu. Kim anadan fazla sever ki ???? Evlatlarımız dışarıda atan kalbimiz bizim. Sevgili dediğinde bugün var yarın yok. Eşim bile bana kadın mı yok anam bi tane der.

Alınmam mı lazım şimdi yoooo çok doğru söylüyor.

İyi de bir ton soru sormamız lazım sana durumunu anlamamız için bence sen yaz apaçık biz de yorum yapalım.

7 yıllık hatta 8. yılımıza giricez bi ilşkimiz var lise 1 den beri diyebiliriz şuan 21 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı sırada oturduk aynı ilçe sınırlarını paylaştık yanyanayken herşey çok mükemmeldi herkes bize sevdamıza imrenirdi yanyanayken tartışmalarımız olmuyormuydu tabiiiki oluyordu ama çözmesi daha kolaydı.. herseyden önce konuşmasak bile gözlerimizin kesiştiği an barışırdık.. bu kadar uzun bi ilişki yaşadığımız için mi bilmiyorum ama cok kavga eder olduk zaten sözlüm askerde geldiğinde herşey düzelecekti nişanlanacaktık ama büyük aksilikler oldu nişanımız belkide 2 yıl sonraya ertelendi belkide ilişkimizi sarsan en büyük etkende bu oldu.. artık telefonda bazı problemleri aşamıyoruz.. kırıyorum kırılıyorum oda stresli biliyorum.. 8 yıldır birbirimize sesimizi dahi yükseltmemişken tartıştığımız meseleler konuşma tarzımızı kendime ilişkimize yediremiyorum. ve ben onun gözünde hep mükemmeldim bana hep öyle derdi sen olmazsan ben ne yaparım falan derdi şimdi bunları duyamıyorum onlara alışık olduğumdan mıdır nedir bu halleri çok garip geliyor.. en son kavgamız onu merak etmemden çıktı neymiş çok soru sormuşum.. merak etmesem onu sevmesen neden soru sorayım öyle değil mi?

konuyu farklı yerlere çekiyosunuz 1 derdimi sizinle bin etmicem kusura bakmayın annelik duygusunuda sizinle tartışmıcam sizdende öğrenmicem iyi günler..

çocuk yaşta sevmişsiniz birbiriniz ve kişiliğinizin oturma safhaları..
hayatta ondan başka şeylerin de olduğunun farkına varmalısın..
erkeklerin öteden beri üzerlerinde hissettikleri ayakta kalma
durumu onu etkiliyor olabilir..iş-meslek seçimi,askerlik...bir
erkek için yıpratıcı..

konuyu farklı yerlere çekiyosunuz 1 derdimi sizinle bin etmicem kusura bakmayın annelik duygusunuda sizinle tartışmıcam sizdende öğrenmicem iyi günler..

neden bu kadar agrasifsin??
insanlar burda senin içini açıp bilemezler..
kurduğun kelimeleri özenle seçersen bu kadar kişinin
seni yanlış anlamasına mahal vermezsin..
ayrıca erkek arkadaşınla olan kısım dışarda kaldı,
burada insanlardan sinirini çıkartman hoş değil..

yok canım biz o konuları çoktan aştıkk bi sonraki sayfalara bakarsan daha açık anlattım sorunu

haklısın galiba ben çok üzerine düşüp onu çokk düşündüğüm için böyle oluyo

Ufakken insan sevgiye daha toydur, daha açtır aşktan kalbinin titrediği vakitlerdir..İnsan olgunlaştıkça hayata bakış açısı, fikirleri, düzeni ve beklentileri de değişir..

Belki az zamana ihtiyacınız vardır birbirinizden bir müddet uzaklaşmaya..Ne dersin ? Birşeyler onu sıkıyordur ama yanlış anlayacağını bildiği için sana söyleyemiyordur ya da..Hepimizin böyle anları olabilir..Zaman bence sizin için en iyi çözüm..Hayatı birbirinize katlanılmaz kılmayın..

onu inanki ben çok söyledim uzaklaşalım dedim kendimize gelelim biraz birbirimizi özleyelim dedim kabul etmiyor.. bu söylediklerini zaman zaman bende düşünüyorum ama kendi adıma değil onun adına çünkü ben onu hep çok sevdim ondan sıkılmam ihtimal bile değil bende bunları onun için düşünüyorum acaba hayata bakışımı değişti kafasını karıştıran şeyler mi oldu.. çünkü o benim bende onun hayatındaki ilk insanlarız başkası olmadı başka şeyleremi hevesleniyor diyorum şuan askerde türlü türlü insanlarla birlikte çünkü..

bence ne istediklerini bilmeyen tuhaf varliklardir erkekler :)

işte yüz verince astar istiyorlar. eğer sen herşeyi yapmasaydın beklentinde büyük olmazdı. şu an ki hayal kırıklığının sebebi de bu olabilir.

herşeyden kastını merak ettim..

Herseyden kastim; sevgili olma durumu da olabilir, iliskiyi devam ettirme halide... Ben fazla sahiplenme hissttim yazdiklarindan birinin herseyi olabilme durumu kusura bakma ama cok utopik. Bir adam dusun karsinda istedigin hersey herkes olan bu eglenceli de olmazdi, heyecanli da. Bir iliskiyi beslemek icin gerekirse ruzgara karsi savasacaksiniz ki bazen birbirinizin ruzgari da olarak. Kendinizden sinirlarinizdan sizi siz yapan degerlerden vazgecmeyin. Ne kadar annesinden fazla sevmeyecegin acik olsa da. Onun bir sevgiliye ihtiyaci var anneye degil bu nedenle anne rolunu benimseyerek sevgililik gorevinizi yanlis yapiyorsunuz

Son günlerde okuduğum ve çok beğendiğim seda diker'in aslında giden erkek yoktur kitabını tavisye ederim. Orada bizim yaptığımız yanlışlara öyle güzel değinmişki. Hemde sebebi olan enerji akışının yönlerinin tersine dönüşüyle. Kitapta sevilinize annelik yapmayım, hastaysa geçmiş olsun deyin, sorunu varsa bırakın kndi çözsün diyor. Kitabı bence her kadın okumalı. Tüm köşe yazıları internet sayfasındada sabah gazaetesinde yazdıkları var. geçmişe doğru hepsini okuyun.

benim için göreceli bir durum. benim sevgilim hastalandığında geçmiş olsun dersem. "beni düşünmüyor hep kendi keyfine gidiyor" der. bir ara hastalanmıştı yataktan kalkamıyordu. okuldan kaçıp ona bakmaya gitmiştim ağır bir grip olmuştu çok etkim var onun üzerinde iyileşmesi için. bana hep der "senden başkası kimse yapmaz bana bunu. seni çok seviyorum. bana kimse senin gibi katlanamaz " diyordu gözlerime bakarak. bunu kız arkadaşıma anlattım "doğru demiş kanka ben olsam gitmezdim yanına" deyip cevap vermişti.

erkekler bencil yaratıklar.ilgi şevkat isterler pohpohlanmak isterler.anlayışlı kadın isterler ama bize ufacık mutlulukları çok görürler gereksiz olduğunu düşünürler..inceliklerden yoksun varlıklardır.bu klasik erkek.
bide canım cicim aşkım balım diyeni var onlarıda kavgada görmek lazım bide!burnundan getirirler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…