bend de bunu anlamıyorum.nasıl anneden fazla ilgi gösteriliyor.en çaresiz,en bakıma muhtaç zamanlarında anne ilgileniyr.çocuk işini eline alıyor,kendi işini kendi görür oluyor ve bir kadın çıkıp annesinden çok ilgi gösteriyorum diyor.anneden çok ilgi gösteriyorsunuz ama sevginiz bitince o adamdan ayrılabiliyorsunuz ama anne ve ailenin hala evladı oluyor
İyi de bir ton soru sormamız lazım sana durumunu anlamamız için bence sen yaz apaçık biz de yorum yapalım.
kadınların en büyük yanılgısı şudur;
annesine olan sevgisini;annesinin ona sevgisini
kendi sevgisiyle kıyaslamak...ona gösterdiğin ilgiyi
ve alakayı kendine göstermiş olursan,bu soruların
cevabını bulabilirsin..hayatında erkek olması demek
dünyanın merkezi o demek değil ki?? adamlar bunu
yapmadıkları için işte kızlar kıvranıyor...
konuyu farklı yerlere çekiyosunuz 1 derdimi sizinle bin etmicem kusura bakmayın annelik duygusunuda sizinle tartışmıcam sizdende öğrenmicem iyi günler..
Ben kimse tarafından boğulmak istemem. Kimseyi de boğmam. İlgiden, meraktan, kıskançlıktan vs.
Beni boğmaya kalkanında bir dk. yanında durmam.
Acaba boğmaca bir ilişkimi yaşıyorsunuz ? Neredesin, ne yaptın, kiminle gittin, içmeye mi gittiniz, ortamda hatun varmıydı, niçin telefonun cebinde masada değil , kaçta eve döndün vs vs vs.
seni çok iyi anlıyorum canım, bende buna benze bir ilişki yaşadım, sen çok seversin ama yine de hatalı sen olursun, en ufacık hatan yüzünden terk edilirsin.Bunlar işte bir insanın egosunu fazla şişirince oluyor.Yani insanlar böyle, aslında bizde böyleyiz, o da seni çok seviyordur ama sen daha çok sevgi gösteriyorsan daha çok ilgi gösteriyorsa karşı taraf kendini bişi sanıyor ve kendini çekiyor.
Sıla nın şarkısında olduğu gibi;
sana değer de geçer
beni deler de geçer
seyreden güler de geçer
Hep aynı başlıyor bitiyor ve
İki kişiden biri vazgeçiyor ve
Biri hep daha çok çok seviyor be
7 yıllık hatta 8. yılımıza giricez bi ilşkimiz var lise 1 den beri diyebiliriz şuan 21 yaşındayım erkek arkadaşımla aynı sırada oturduk aynı ilçe sınırlarını paylaştık yanyanayken herşey çok mükemmeldi herkes bize sevdamıza imrenirdi yanyanayken tartışmalarımız olmuyormuydu tabiiiki oluyordu ama çözmesi daha kolaydı.. herseyden önce konuşmasak bile gözlerimizin kesiştiği an barışırdık.. bu kadar uzun bi ilişki yaşadığımız için mi bilmiyorum ama cok kavga eder olduk zaten sözlüm askerde geldiğinde herşey düzelecekti nişanlanacaktık ama büyük aksilikler oldu nişanımız belkide 2 yıl sonraya ertelendi belkide ilişkimizi sarsan en büyük etkende bu oldu.. artık telefonda bazı problemleri aşamıyoruz.. kırıyorum kırılıyorum oda stresli biliyorum.. 8 yıldır birbirimize sesimizi dahi yükseltmemişken tartıştığımız meseleler konuşma tarzımızı kendime ilişkimize yediremiyorum. ve ben onun gözünde hep mükemmeldim bana hep öyle derdi sen olmazsan ben ne yaparım falan derdi şimdi bunları duyamıyorum onlara alışık olduğumdan mıdır nedir bu halleri çok garip geliyor.. en son kavgamız onu merak etmemden çıktı neymiş çok soru sormuşum.. merak etmesem onu sevmesen neden soru sorayım öyle değil mi?
Ufakken insan sevgiye daha toydur, daha açtır aşktan kalbinin titrediği vakitlerdir..İnsan olgunlaştıkça hayata bakış açısı, fikirleri, düzeni ve beklentileri de değişir..
Belki az zamana ihtiyacınız vardır birbirinizden bir müddet uzaklaşmaya..Ne dersin ? Birşeyler onu sıkıyordur ama yanlış anlayacağını bildiği için sana söyleyemiyordur ya da..Hepimizin böyle anları olabilir..Zaman bence sizin için en iyi çözüm..Hayatı birbirinize katlanılmaz kılmayın..
herşeyden kastını merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?