erkekler ne ister bunun cevabını bileniniz var mı? sabah akşam ondan bir ses bir seda beklersiniz, merak edersiniz, annesinden fazla önem verisiniz, kimseye göstermediğiniz sıcaklığı şefkatı ona gösterirsiniz ama yine üzülen kırılan siz olursunuz neden kaynaklanıyor bu? aşırı ilgiden mi sizce..
Bir birey oldugunuzu unutup iliskinizi sahiplenme adina yaptiginiz seyler basli basina hata
Onu cok sevmeniz herseyi dogru yaptiginiz anlamina gelmiyor maalesef
Herşeyi anlarımda ''Annesinden fazla ilgi gösterirsiniz'' cümlenizi anlayamam..Bir kız evladı sahibiyim sevgilisi kızımı benden nasıl daha fazla düşünüp ilgi gösterebilir ?
bende annelik iç güdüsüyle muhalefet olmanızı anlarım ama yazdıklarınızı kabullenmem benim orada anlatmak istediğim çok farklı şeyler.. bence o boyuttan bakın biraz ben burada anne evlat ilişkisini tartışmak için değil ilişkimi düzeltmek için konu açtım..
İlişkinizi düzeltmek için konu açtığınızı nasıl bilebiliriz? Bu açıklamanıza kadar genel bir tanımlama yapıyormuşsunuz gibi geldi bana.
İşte tam da" orada anlatmak istediğiniz farklı şeyler" i açıklamazsanız, anlattığınız kadarına yorum yaparız.
erkekler 'HUZUR' ister.. bu kadar basit..
sevmek,sevilmek,ilgi,sevkat..vs... ama en onemlisi ona HUZUR verecek bir es.
satırlarca derdimi anlatmak yerine konu konuyu açar düşüncesi bana göre daha mantıklı.
satırlarca derdimi anlatmak yerine konu konuyu açar düşüncesi bana göre daha mantıklı.
Dışarıdan bakan insanlar olarak yanlışınızı size söyleyebilmemiz için azıcık açık olmanızda fayda var.:)sevdim sevildim kendimden çok ona huzur vermeye çalışıyorumda ama olmuyor yanlış yaptığım birşeyler var
Herşeyi anlarımda ''Annesinden fazla ilgi gösterirsiniz'' cümlenizi anlayamam..Bir kız evladı sahibiyim sevgilisi kızımı benden nasıl daha fazla düşünüp ilgi gösterebilir ?
sevdim sevildim kendimden çok ona huzur vermeye çalışıyorumda ama olmuyor yanlış yaptığım birşeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?