• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh günlük ahh

Kahvaltı
3 tane baklava yufkasindan sigara böreği kadar börek
Birkaç zeytin
Beyaz peynir
Biraz domates

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

baklava yufkası ince ama daha yağlı bir yufka değil mi canım
daha sağlıklı bişey mi tercih etseydin
diğer yedklerinde sorun yok

Tam buğday yiyorum genelde ama bayram dolayısıyla heralde markette yoktu bugün. Yarın temin ederim inşallah. Bol bol su içiyorum ara öğün yapmadım direk yemek yiyeyim 6 gbi

Sende diyet olayı var mı varsa nasıl gidiyo drdr???

Taze fasulye
Semizotu
Süs biber
Domates
Meyveli soda
Bir parça ekmek
Sonrada bi güzel uyumuşum:( Regl sancıları hâlâ devam ediyo beni halsiz bıraktı spor da yapamadım. Yeşil çay içerim bi de kahve bol bol da su hadi bakalım

Sende diyet olayı var mı varsa nasıl gidiyo drdr???

yok canım diyet olayı nerdeeee
ben yaklaşık 3 ay önce doğum yaptım iştah fena
kırmızı alarm durumundayım
hiç kilo sorunum olmmıştı bugüne kadar dolayısıyla diyet deneyimimde yok
ama emzirdiğim için acayip acıkıyorum zamanlı zamansız ne buldu yiyorum en çok da çikolata
gebelikte 12 kilo aldım 50 ile hamile kalmıştım
doğumda 6 kilom gitti ohh ne güzel demiştim
sonra benim iştah bi açıldı kilo almaya başladım şuan doğum kiloma yaklaştım nerdeyse anlamadım gitti
60 kiloya çıktım ya

Allah bağışlasın bebişini. Daha çok yeni 3 ay ben o dönemde 73 kilo falandım:(((Artık 15 aylık oldu bizimki ben yeni yeni 63 lerdeyim. O dönem ben ne yiyodum ama:)) Geçiyo ya zayifliyosun yeter ki çevre anlayışlı olsun benim dönemde herkes anlayissiz oldu çıktı yüzüme yüzüme vuruyolardi ki boyuma falan bakınca öyle şişman falan da durmuyodum.Ben çok taktım ama sen takma elbet gidicek kilolar bebisin güzel güzel sütünü icsin yeter şimdilik:)

Bugün saatlerce dışarıdaydim yürüdüm ayakta durdum hala ayaklarim sizliyo.insallah gram gitmiştir o kadar efora.
Kahvaltıda az bi menemen 2 3 tane zeytin biraz peynir bir parça ekmek yedim
Saat 6 gibi et döner az bi ekmekle bi de ayran
Arada bir gazoz içtim
Başka da bi şey yemedim. Eve gelince alkalik su yaptım ingiliz karbonatıyla:)) Tadı iğrenç 2 bardak ancak içtim ama kalanını da bitircem yatmadan önce, bir litre hazırladım akşam için ancak içerim diye. Yavaş yavaş ısınacak gibiyim yeniden diyet olayına ama işte sürekli engel çıkıyo pasta tatlı kurabiye gibi. Benim en hassas noktam kurabiye galiba bi onu canım çok istiyo bu dönemlerde bu isteği de bastirirsam diğerleri çok engel olmaz bana. Bugün ayaklarıma kara sular indiği için spor yapmayacam ama evde hâlâ yapılması gereken onlarca iş var onları halledeyim biraz. Yarın ola hayr ola

Pazartesi bildirim günü olsun.
Kahvaltıda 2 dilim çavdar ekmegiyle yağsız tost domates salatalık zeytin şekersiz çay ve yeşil çay
Arada bol bol su
Az önce 1 bardak yarım yağlı sütle 8 9 tane fındık badem 1 kuru kayısı 1 kuru incir 10 15 tane kuru üzüm ve 2 tane eti form bisküvi yedim.
Bugünü yemeden bitirebilirsem çok iyi ama şimdiden açım. Evde sebze de yok açıkırsam karbonhidrata saldırırım die tirsiyorum.

Saat 8 olmadan domatesli bulgur pilavı yapıp yedim 3 kaşık ancak vardı. Yanında salatalık domates. Sonrasında yeşil çay sade nescafe şekersiz çay bol su ve günü bitirmek üzereyim tabii açııımm. Kek yaptım ama tadına bile bakmadım belki kahvaltıda bi parça yerim. Son olarak sirkeli suyumu içim yatacağım.

Incecik olana kadar devam edicem işte sonra da mideme giden her lokma için vah demek zorunda kalmicam

Bugün spor yapıcam inşallah
Hem yürüyüş hem de evde egzersiz yaparım. Daha güne başlamadım yatakta dünyada neler oluyo modundayım

1 saat spor yaptım karışık hepsinden:))
Kahvaltıda acılı domates sosu 2 dilim kızarmış ekmek peynir zeytin
Ara 1 dilim kek
Aksam
Fırında zeytinyağlı sebze yaptım patlıcan kabak soğan domates biber harikaydı 3 kaşık bulgur pilavıyla onu yedim 2 bardak fa ayran içtim. 2 kez yeşil çay 3 litre su ve sade nescafe.
Bu ve buna benzer menülerle ben bu hafta 2 kilo vermezsem bırakacam diyeti. Saat 2 3 gibi uyuyorum 7 8 de yeme olayını kesiyorum buna rağmen kilo vermiyosam bi problem vardır bünyede

Bir enerji ve istek gelse ve şimdi kalkıp yine spor yapsam ne güzel olur

Sabah doktor randevusuna yetişmek için gözümü açar açmaz bi şeyler tıkıştırıp çıktım ama sanırım onlar 3 4 tane kurabiyeydi:( Eve geldiğimde kahvaltı bekleyen tembeller vardı 12 gibi ben de salatalık domates biraz omlet yedim. Sonra hep acıktım hep. Arada nescafe içtim sonra taze fasulye yedim ve salgam içtim bi güzel. 6 gibi bitirdim yeme işini ama çok kötü açım şu anda. Yeşil çay içicem birazdan sonra yine kahve içerim yine yeşil çay:))) 30 dk spor yaptım ama pert oldum galiba hareket edemiyorum:) Bıktım diyet senden ne zevksiz bi şeysin 44 gün sürem kaldı sonra okul açılır ve eğer ben 58 leri gormezsem o zaman ayyyyy düşünmek istemiyorum.

Dün bir aşk geldi akşam kalkıp 45 dk spor yaptım ve yatana kadar bi şey yemedim. Bu sabah erken uyanmama rağmen saat 13.00 e kadar sadece su içtim kahvaltıda salatalık domates biraz kasarli yumurta cay ictim. Sonra 4 gibi yogurtlu kabak gbi bi şey yaptım yağsız onu yedim en son da 6 olmadan bir kuru incir bir kuru kayısı 10 fındık 10 badem 1 tane form bisküvi ve bir parça peynir yedim. Ancak bunları yiyince doydum öncesinde gün boyu açtım sanki. Sonra dışarı çıktık ve az önce geldim hep ayakta dolaştım avm de ve ilk kez eşim karşımda etli pideleri patates kızartmalarini götürürken ben mal mal bakmakla yetindim:)) Ve gerçekten kilo vermeyi hem istediğimi hem de çok kararlı olduğumu anladım. Filtre acı kahve içtim orda şimdi de sirkeli suyumu içim uyurum spor yapamicam yoruldum. Dün akşam ve bugün tüm güne bakılırsa yarın 62 hayal deil gbi hadi bakalım

Dün lop lop olan bi kadın resmi before after şeklindeydi eşime gösterdim kadının önceki hali benim gbi deil mi dedim ben de 'yok aşkım sen daha zayifsin' demesini bekliyorum tabi, o bana demez mi" sen biraz daha kilolsun diye" şok şok şok! !! Ondan beri zaten aç susuz yaşıyorum:)))

Ha haayyyy tam 2 yıl önceki dönemlerim gibi 61.8 i gördüm bu sabah:))))) Yani gebe olmadan önceki dönem yavaş yavaş ilk evlendiğim zamanki kiloma ulaşmak umuduyla:) Tabii o kadar olamam olmak istemem 52 53 kiloydum o zaman ama yakınlarda olmak bile güzel. 2 3 gün dikkat edince 64 63 lerden kurtuldum 1 aydır yerimde sayıyodum. Bu hafta böyle devam edicem belki 59 u görürüm:))) Ama baş dönmeleri ani kalkışta göz kararmaları oluyo o da vücut pis boğazlığa alıştığı için. Ekmek şeker ve yağ yok hıh;)

Ha haayyyy tam 2 yıl önceki dönemlerim gibi 61.8 i gördüm bu sabah:))))) Yani gebe olmadan önceki dönem yavaş yavaş ilk evlendiğim zamanki kiloma ulaşmak umuduyla:) Tabii o kadar olamam olmak istemem 52 53 kiloydum o zaman ama yakınlarda olmak bile güzel. 2 3 gün dikkat edince 64 63 lerden kurtuldum 1 aydır yerimde sayıyodum. Bu hafta böyle devam edicem belki 59 u görürüm:))) Ama baş dönmeleri ani kalkışta göz kararmaları oluyo o da vücut pis boğazlığa alıştığı için. Ekmek şeker ve yağ yok hıh;)

Bunyemiz aliskin miskinlige :))

Yapariz kuzucum yapariz biz inat ettik mi yapariz, sonra ben ismarlicam sana baklavayi böreği :D

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Bunyemiz aliskin miskinlige :))

Yapariz kuzucum yapariz biz inat ettik mi yapariz, sonra ben ismarlicam sana baklavayi böreği :D

....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....

Inşallah yaaa gerçekten bıkma noktasindayim:( Gidip de extra sade kahvemi içeyim ve yarınları düşüneyim:))

Back
X