Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 Regl sancıları hâlâ devam ediyo beni halsiz bıraktı spor da yapamadım. Yeşil çay içerim bi de kahve bol bol da su hadi bakalım
 Regl sancıları hâlâ devam ediyo beni halsiz bıraktı spor da yapamadım. Yeşil çay içerim bi de kahve bol bol da su hadi bakalımSende diyet olayı var mı varsa nasıl gidiyo drdr???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 ((Artık 15 aylık oldu bizimki ben yeni yeni 63 lerdeyim. O dönem ben ne yiyodum ama:)) Geçiyo ya zayifliyosun yeter ki çevre anlayışlı olsun benim dönemde herkes anlayissiz oldu çıktı yüzüme yüzüme vuruyolardi ki boyuma falan bakınca öyle şişman falan da durmuyodum.Ben çok taktım ama sen takma elbet gidicek kilolar bebisin güzel güzel sütünü icsin yeter şimdilik:)
((Artık 15 aylık oldu bizimki ben yeni yeni 63 lerdeyim. O dönem ben ne yiyodum ama:)) Geçiyo ya zayifliyosun yeter ki çevre anlayışlı olsun benim dönemde herkes anlayissiz oldu çıktı yüzüme yüzüme vuruyolardi ki boyuma falan bakınca öyle şişman falan da durmuyodum.Ben çok taktım ama sen takma elbet gidicek kilolar bebisin güzel güzel sütünü icsin yeter şimdilik:) Eve geldiğimde kahvaltı bekleyen tembeller vardı 12 gibi ben de salatalık domates biraz omlet yedim. Sonra hep acıktım hep. Arada nescafe içtim sonra taze fasulye yedim ve salgam içtim bi güzel. 6 gibi bitirdim yeme işini ama çok kötü açım şu anda. Yeşil çay içicem birazdan sonra yine kahve içerim yine yeşil çay:))) 30 dk spor yaptım ama pert oldum galiba hareket edemiyorum:) Bıktım diyet senden ne zevksiz bi şeysin 44 gün sürem kaldı sonra okul açılır ve eğer ben 58 leri gormezsem o zaman ayyyyy düşünmek istemiyorum.
 Eve geldiğimde kahvaltı bekleyen tembeller vardı 12 gibi ben de salatalık domates biraz omlet yedim. Sonra hep acıktım hep. Arada nescafe içtim sonra taze fasulye yedim ve salgam içtim bi güzel. 6 gibi bitirdim yeme işini ama çok kötü açım şu anda. Yeşil çay içicem birazdan sonra yine kahve içerim yine yeşil çay:))) 30 dk spor yaptım ama pert oldum galiba hareket edemiyorum:) Bıktım diyet senden ne zevksiz bi şeysin 44 gün sürem kaldı sonra okul açılır ve eğer ben 58 leri gormezsem o zaman ayyyyy düşünmek istemiyorum.
Ha haayyyy tam 2 yıl önceki dönemlerim gibi 61.8 i gördüm bu sabah:))))) Yani gebe olmadan önceki dönem yavaş yavaş ilk evlendiğim zamanki kiloma ulaşmak umuduyla:) Tabii o kadar olamam olmak istemem 52 53 kiloydum o zaman ama yakınlarda olmak bile güzel. 2 3 gün dikkat edince 64 63 lerden kurtuldum 1 aydır yerimde sayıyodum. Bu hafta böyle devam edicem belki 59 u görürüm:))) Ama baş dönmeleri ani kalkışta göz kararmaları oluyo o da vücut pis boğazlığa alıştığı için. Ekmek şeker ve yağ yok hıh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bunyemiz aliskin miskinlige :))
Yapariz kuzucum yapariz biz inat ettik mi yapariz, sonra ben ismarlicam sana baklavayi böreği
....Yollarına hasret umutlara,itirazım var yapılanlara.....
 Gidip de extra sade kahvemi içeyim ve yarınları düşüneyim:))
 Gidip de extra sade kahvemi içeyim ve yarınları düşüneyim:))