İlk önce konuyu nereye açsam bilemedim kızlar kusura bakmayın yanlış yerde ise..Kızlar benim derdim rüyalarım çok fazla rüya görüyorum ve o rüyalar resmen çıkıyor şöyle anlatayım'' uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı gördüm rüyamda eşi ile kavge ediyordu sabah aradım boşanıyormuş'' başka bi örnekte sana ihtiyacı var arkadaşının diye görüyorum arıyorum ya hasta ya da moral olarak çökmüş durumda inanın bir değil iki değil ve ölü olan kişileri çok görüyorum sürekli onlara yiyecek giyecek veriyorum ,uyku denilen bişey kalmadı o kadar ağır geliyor ki bazen bu rüyalar gece uyumamak için neler yapıyorum , sabah kalktıgımda dayak yemiş gibi uyanıyorum resmen rüyamda ağlıyorum bı bakıyorum yastık ıslak yada rüyamda ayağıma bişey düşüyor sabah bi bakıyorum mosmor bi kaç kişiye anlattım saçmalama dedi ama annem çok korkmaya başladı bende korkuyorum artık en son rüyamda salı günü sela ile uyandım ( yani öyle sandım ) uyanınca anneme sordum ölmüş diye annem saçmalama adamı gördüm namaza geçti dedi ertesi sabah selası verildi kalp krızınden ölmüş
korkmaya başlaım çünkü kendim ve ailmle ılgılı çok kotu seyler görüyorum
:18::18::18::18: