Ahh rüyalar:(

Kötü rüyalar gördüğünde sol tarafa üç kez tükürüp Allah'ım rüyamı hayra çevir diyebilirsin.
Bunu bana biri tavsiye etmişti, mantıklı buldum.
Ama sonuçta sen rüyanda görsen de görmesen de ölen ölecek, başına bir bela gelecek olan da onu yaşayacak.
Hislerini anlıyorum ama bir yandan da bir lütufmuş gibi görüyorum ben böyle şeyleri.
Güzel gelişmeleri de rüyanda görüyorsundur herhalde. Onun zevki bambaşka oluyor.
Yalnız sende ekstra bir durum var ki, o da rüyada aldığın fiziksel darbeyi gerçekte de hissetmen.
Bacağının morarması falan, bunlar biraz uçuk şeyler.

Kötü rüyalar gördüğünde sol tarafa üç kez tükürüp Allah'ım rüyamı hayra çevir diyebilirsin.
Ama sonuçta sen rüyanda görsen de görmesen de ölen ölecek, başına bir bela gelecek olan da onu yaşayacak.
Hislerini anlıyorum ama bir yandan da bir lütufmuş gibi görüyorum ben böyle şeyleri.
Güzel gelişmeleri de rüyanda görüyorsundur herhalde. Onun zevki bambaşka oluyor.
Yalnız sende ekstra bir durum var ki, o da rüyada aldığın fiziksel darbeyi gerçekte de hissetmen.

Tabi ki iyi şeylerde görüyorum o zaman gayet mutlu oluyorum..Ama dediğim gibi ölümler kazalar belalar.. Beni de korkutanlardan biri aslında fiziksel olarak ta yaşamam Hocalara dahi gittim ama açıklaması yok deyip bunu oku şu duayı oku diye yardımcı olabiliyorlar onlarda sizin dediğiniz gibi lütuf sana diyorlar .. Acaba uyur gezer miyim diye de düşünüyorum :44:

Evet aynen bunu yapmamızı söyleyen bir hadis de var. Neyse banlıyacaklar beni şimdi, çok dini konulara girdim diye :52:

Bu arada keraat vakitlerinde gördüğünüz rüyalar tamamen anlamsız, hiç korkmayın. Ben onları bir köşeye yazsam S. King'den çok satan best korku romanları olur. :40:

Tabi ki iyi şeylerde görüyorum o zaman gayet mutlu oluyorum..Ama dediğim gibi ölümler kazalar belalar.. Beni de korkutanlardan biri aslında fiziksel olarak ta yaşamam Hocalara dahi gittim ama açıklaması yok deyip bunu oku şu duayı oku diye yardımcı olabiliyorlar onlarda sizin dediğiniz gibi lütuf sana diyorlar .. Acaba uyur gezer miyim diye de düşünüyorum :44:

Uyurgezerlikmiş, şizofreniymiş bunlar çok ciddi rahatsızlıklar. Lütfen öyle deme.
Senin o durumlarla alakan yok.

Evet aynen bunu yapmamızı söyleyen bir hadis de var. Neyse banlıyacaklar beni şimdi, çok dini konulara girdim diye :52:

Bu arada keraat vakitlerinde gördüğünüz rüyalar tamamen anlamsız, hiç korkmayın. Ben onları bir köşeye yazsam S. King'den çok satan best korku romanları olur. :40:

Zaten bilinçaltı rüyalar hemen kendini belli ediyor. Dediğin gibi s. king romanları gibiler işte. :))

Keraat vakti ne zaman arkadaşım ?

Genellikle sabah ezanı ile kalkıyorum rüyalarımdan ve her gün ezan Allahu Ekber diyor ben uyanıyorum Rüya görsemde görmesemde sanırım benim psikolojik sorunlarım var :) :52::53:

Uyurgezerlikmiş, şizofreniymiş bunlar çok ciddi rahatsızlıklar. Lütfen öyle deme.
Senin o durumlarla alakan yok.

Zaten bilinçaltı rüyalar hemen kendini belli ediyor. Dediğin gibi s. king romanları gibiler işte. :))

Bi cevap arıyorum kendime ama yok anlamsız geliyor herşey neden ben diye soruyorum hatta :( Yoruluyorum rüyalarımdan iki farklı hayat yaşıyorum sanki rüya mı gerçek mi diye düşünüyorum:43::43::43:

Keraat vakti ne zaman arkadaşım ?

Namaz bile kılamayacağın, uyumamak gereken saatler. :34:

Netten kopyala yapıştır yapıyorum:

1- Sabah Kerahatı: Güneş doğarken, güneşin doğmaya başlamasından itibaren yaklaşık 45 dakika geçinceye kadar olan süredir.

2- Öğle Kerahatı: Öğle ezanına 45 dakika kaldığında, güneş tam tepe noktasında iken.

3- Akşam Kerahatı: Güneş batarken, akşam ezanından 45 dakika öncesinden başlar, güneş batana kadar devam eder. Bu durumda sadece o günün ikindi namazının farzı kılınabilir.

Ben o rüyaların en acısını yaşadım. Babam yoğun bakımda yatıyordu hiç unutmuyorum Salı gecesi babamı hastanede anarsörle indirirlerken gördüm rüyamda bağırıyordum doktorlar öldü diyorlardı. Sonra omzumda bir el hissettim bir amca daha değil kızım Pazar sabahı saat 5'te dedi. Ertesi gün anneme anlattım annem rüyadır ciddiye alma kızım inşallah iyileceşecek baban diye beni teselli etmeye çalıştı. Ve Pazar sabahı saat 5'i 10 gece telefon geldi hastaneden hastanız fenalaştı gelin diye gittiğimizde babam vefat etmişti telefonda söylememişler. Babamın ölüm saati 5 yazıyordu ölüm kağıdında. :43::43:

arkadaşım tüylerim diken diken oldu yemınlen ya :18:

İlk önce konuyu nereye açsam bilemedim kızlar kusura bakmayın yanlış yerde ise..Kızlar benim derdim rüyalarım çok fazla rüya görüyorum ve o rüyalar resmen çıkıyor şöyle anlatayım'' uzun zamandır görmediğim bi arkadaşımı gördüm rüyamda eşi ile kavge ediyordu sabah aradım boşanıyormuş'' başka bi örnekte sana ihtiyacı var arkadaşının diye görüyorum arıyorum ya hasta ya da moral olarak çökmüş durumda inanın bir değil iki değil ve ölü olan kişileri çok görüyorum sürekli onlara yiyecek giyecek veriyorum ,uyku denilen bişey kalmadı o kadar ağır geliyor ki bazen bu rüyalar gece uyumamak için neler yapıyorum , sabah kalktıgımda dayak yemiş gibi uyanıyorum resmen rüyamda ağlıyorum bı bakıyorum yastık ıslak yada rüyamda ayağıma bişey düşüyor sabah bi bakıyorum mosmor bi kaç kişiye anlattım saçmalama dedi ama annem çok korkmaya başladı bende korkuyorum artık en son rüyamda salı günü sela ile uyandım ( yani öyle sandım ) uyanınca anneme sordum ölmüş diye annem saçmalama adamı gördüm namaza geçti dedi ertesi sabah selası verildi kalp krızınden ölmüş :( korkmaya başlaım çünkü kendim ve ailmle ılgılı çok kotu seyler görüyorum :(:18::18::18::18:

bu tarz şeyler duymuştum, rüyada başka alemlerde dolaşıyor ruh sonuçta ondan dolayı böyle şeyler olabiliyormuş diye.

diğer rüyalar da oldukça zor olmalı. çok yorum yapamıyorum bilgim yok maalesef araştırmaya çalış. arkadaşların dediği gibi dua et hayırlara gitsin de. ölen ölür zaten sen gördün diye ölmüyorlar böyle düşün.

Bi cevap arıyorum kendime ama yok anlamsız geliyor herşey neden ben diye soruyorum hatta :( Yoruluyorum rüyalarımdan iki farklı hayat yaşıyorum sanki rüya mı gerçek mi diye düşünüyorum:43::43::43:

:// Psikiyatriste gidip bir anlatsan belki bilimsel bir cevabı vardır.
Paranormal konuların olduğu sitelerde de var senin gibi olanlar.
Onlarla da görüşebilirsin. Bu durumları yaşayıp halinden çok memnun olanlar da var çünkü.
Hatta senin gibi olabilmek adına yapılan çalışmalar da var.
O yüzden o siteler de faydalı olabilir. Bilmiyorum hiç baktın mı ama. . .:26:

Namaz bile kılamayacağın, uyumamak gereken saatler. :34:

Netten kopyala yapıştır yapıyorum:

1- Sabah Kerahatı: Güneş doğarken, güneşin doğmaya başlamasından itibaren yaklaşık 45 dakika geçinceye kadar olan süredir.

2- Öğle Kerahatı: Öğle ezanına 45 dakika kaldığında, güneş tam tepe noktasında iken.

3- Akşam Kerahatı: Güneş batarken, akşam ezanından 45 dakika öncesinden başlar, güneş batana kadar devam eder. Bu durumda sadece o günün ikindi namazının farzı kılınabilir.

Haaa tamam canım onları biliyorum:34:
Konu rüyayla ilgili olunca hani uyku durumuyla mı ilgili dedim.
O saatte nerde bizde uyuyacak zaman:1:
Teşekür ederim canım

:// Psikiyatriste gidip bir anlatsan belki bilimsel bir cevabı vardır.
Paranormal konuların olduğu sitelerde de var senin gibi olanlar.
Onlarla da görüşebilirsin. Bu durumları yaşayıp halinden çok memnun olanlar da var çünkü.
Hatta senin gibi olabilmek adına yapılan çalışmalar da var.
O yüzden o siteler de faydalı olabilir. Bilmiyorum hiç baktın mı ama. . .:26:

Gitmem mi? şöyle anlatayım dedem öldüğünde gördüm (gömülene kadar )..morga konulmak istemedi ama morga koymak zorunda kaldık Yurt dısından gelecekler için ben rüyamda gördüm bana küsmüş ayağı mosmor olmus ne oldu diye hemen ağlamaya başladım sordum kapak dustu tutamadılar dedi 2 gün sonra almaya gittik ben son kez bakmak istedim o sırada adam babama '' abi kapak düştü ayağına anlamadık nasıl oldu dedi '' ve ben bu olaydan sonra hemen dr gittim bi avuç ilaç aldım ölü gibi oldum resmen sürekli baygındım ilaçları içsem bile devam etti

Gitmem mi? şöyle anlatayım dedem öldüğünde gördüm (gömülene kadar )..morga konulmak istemedi ama morga koymak zorunda kaldık Yurt dısından gelecekler için ben rüyamda gördüm bana küsmüş ayağı mosmor olmus ne oldu diye hemen ağlamaya başladım sordum kapak dustu tutamadılar dedi 2 gün sonra almaya gittik ben son kez bakmak istedim o sırada adam babama '' abi kapak düştü ayağına anlamadık nasıl oldu dedi '' ve ben bu olaydan sonra hemen dr gittim bi avuç ilaç aldım ölü gibi oldum resmen sürekli baygındım ilaçları içsem bile devam etti

Sizi yaşadıklarınıza astral seyahat deniyor aslında, değişik kültürlerde , dinlerde ismi değişebilir.
Özet olarak, insan uyurken ruh bedenden belli bir oranda uzaklaşma kabiliyetine saahiptir.
Bazılarının bu yethneği daha fazladır.
Nitekim Kuranda uykudaki insanın yarı ölü olduğu söylenir, ruh çıkar ama ölüm değildir, geri döner
Genelde yakın gelecekte olanları görebilirler. Çoğu insan bunu yaşasada unutur.
Sizin içiniz çok temiz olmalı, hani bazende malum oldu derler ya , yada ben bu anı yaşadım aslında dejavu dur.
Bu nimet mi külfet mi bilemedim ama çok zor yaşadıklarınız.

Son düzenleme:

:53::53:
Yani rüyanda duyduğun cümlenin aynısını dediler? D
oğru anladım değil mi? Noktalama işaretleri falan yok karışık biraz, o yüzden soruyorum bir daha.
Ama benim kastettiğim ilaç almak falan değil. Belki hipnoz yöntemiyle falan geçirilebilecek bir şeydir diye düşündüm.
Altta yatan sebebi söylerler ve sen de ona göre yöntem araştırırdın.

Seninkinin ötesinde deneyimleri şarkıcı Petek Dinçöz yaşamış. Onun anlattıklarından çok etkilenmiştim.
Onun uyanıkken direkt görüntüler gözünün önüne geliyormuş. 3.gözün açık olması vakası.
Daha korkunç şeyler de yaşamış ve çözüm olarak tek yapman gereken , yaşadığın bu deneyimleri asla düşünmemen demişler.
Sonra kesilmiş. Hiç üstünde durmamış, artık konuşmamış, düşünmemiş, aklını başka şeylere vermiş ve geçmiş.
Sen de çok takılmasan belki işe yarar ve azalır kim bilir. Ya da tamamen geçer.

Astral seyahat başka bir olay. O kontrollü oluyor. Ruhunun bedenden ayrıldığını görüyorsun. Kendine dışarıdan bakıyorsun.

Sizi yaşadıklarınıza astral seyahat deniyor aslında, değişik kültürlerde , dinlerde ismi değişebilir.
Özet olarak, insan uyurken ruh bedenden belli bir oranda uzaklaşma kabiliyetine saahiptir.
Bazılarının bu yethneği daha fazladır.
Genelde yakın gelecekte olanları görebilirler. Çoğu insan bunu yaşasada unutur.
Sizin içiniz çok temiz olmalı, hani bazende malum oldu derler ya , yada ben bu anı yaşadım aslında dejavu dur.
Bu nimet mi külfet mi bilemedim ama çok zor yaşadıklarınız.

İlk önce çok tşkr ederim çok güzel yazmışşınız sanırım bu yetenek fazla bende ,,bu astral seyahatleri araştıracağım (Allah razı olsun ) .. İyi miyim yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama sanırım malum oluyor :( Bu bende külfet oluyor daha çok yaşadıklarımı adlandırmadıkcada öyle kalacak sanırım

:53::53:
Yani rüyanda duyduğun cümlenin aynısını dediler? D
oğru anladım değil mi? Noktalama işaretleri falan yok karışık biraz, o yüzden soruyorum bir daha.
Ama benim kastettiğim ilaç almak falan değil. Belki hipnoz yöntemiyle falan geçirilebilecek bir şeydir diye düşündüm.
Altta yatan sebebi söylerler ve sen de ona göre yöntem araştırırdın.

Seninkinin ötesinde deneyimleri şarkıcı Petek Dinçöz yaşamış. Onun anlattıklarından çok etkilenmiştim.
Onun uyanıkken direkt görüntüler gözünün önüne geliyormuş. 3.gözün açık olması vakası.
Daha korkunç şeyler de yaşamış ve çözüm olarak tek yapman gereken , yaşadığın bu deneyimleri asla düşünmemen demişler.
Sonra kesilmiş. Hiç üstünde durmamış, artık konuşmamış, düşünmemiş, aklını başka şeylere vermiş ve geçmiş.
Sen de çok takılmasan belki işe yarar ve azalır kim bilir. Ya da tamamen geçer.

Kusura bakma unutmuşum konuya kaptırınca kendimi.. Evet dedem rüyasında ne dediyse görevlide aynı şekilde anlattı .. Bende üstünde çok durmazdım ama şu son olaylar beni yordu açıkçası burayı da görünce belki bi çare olur diye medet umdum Ama dediğiniz gibi daha farklı uğraşlar bulacağım kendime , kitaplarıma biraz ara vermekle başlayacağım

Astral seyahat başka bir olay. O kontrollü oluyor. Ruhunun bedenden ayrıldığını görüyorsun. Kendine dışarıdan bakıyorsun.

Sana ilaveten söylemek istedim canım,

Astral seyahat çok farklı bir olay aynen.
O kontrollü oluyor ama -genelde-.
Bazen çok ani duygularda kontrolsüz de kendini bir anlık dışarıdan izleyebiliyorsun. Ama o bir anlık bir şey.

1-2 kere başıma geldi. Ama bahsetmeye gerek yok. Farklı açılardan kendini yabancı gibi görebiliyorsun.

İlk önce çok tşkr ederim çok güzel yazmışşınız sanırım bu yetenek fazla bende ,,bu astral seyahatleri araştıracağım (Allah razı olsun ) .. İyi miyim yoksa başka bişey mi bilmiyorum ama sanırım malum oluyor :( Bu bende külfet oluyor daha çok yaşadıklarımı adlandırmadıkcada öyle kalacak sanırım

Evet zor bencede , bazı insanlar yıllarca meditasyon, çalışmayla bu noktaya gelemiyor.
Haberci rüyaları bende çokgörüyordum ama bu kadar net ve fiziksel değil doğrusu.
Ama yorumu net, tek ve çıkmayan olmadı şimdiye kadar.
Bence bilmemek daha iyi.
Dejavu ve astral seyahatı araştırın becede
En azından fikir olur.

Back
X