• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahh salak kafam ahh

Tek çare ona onun gibi davranmak tada terapist. İlki zaten elediniz işe yaramıyor, ozaman sizi kaybetmek istemiyorsa terapiste gidecek.
Bu adam dışarı çıkarıp 2 çay içirse ilgilense evliligimiz kurrulacak ama işte öküz öküz beni görenler diyor bu guzellikle bu adamı nasıl aldın yanlış anlamayin lütfen gören herkes öyle diyor

Yani tabii ki kimse yuvasini yikmak istemez ama, 15 gundur evimizde degildik gel bir sohbet edelim diyince cevabi gerizekali misin olan adamla ne paylasiyorsunuz da evli kaliyorsunuz?

Dayanamıyorum sürekli konuşmak istiyorum yani yapım öyle özellikle ona karşı öyle degilim
Kendin için bisüre dayanmalısın, aynı sorun bizaman bizdede oldu eşim eve gelir sürekli tlfdan video izlerdi benle ilgilenmezdi , bende konuşur dururdum boş boş :) sonra ben ilgi alakayı kesince kendine geldi.

Adamın size saygısının olmadığı gibi sevgisi de yok. Ben bu evliliği yürütmek zorunda olsaydım, kesinlikle onunla muhattap olmaz ama gayet neşeli ve pozitif davranışlar sergilerdim. Tam boşanılası bir eşiniz var o da ayrı bir konu..

Bana sanki adamı biraz fazla boğuyormuşsun gibi geldi."15 gündür yokum gel sohbet edelim" gibi sanki görev verici bir cümle kurmak yerine seni özledim yada onun ilgisini çekebilecek bir sohbet açsanız belki devamı gelecek ve birşeyler paylaşmış olacaksınız.zaten üstüne çok düşerseniz kendini geri çeker sıkılır bu herkes için böyledir. Sen ne zaman kendini biraz geri çekersin o zaman değerli olur. Bu herkes için böyledir.

Kızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Küs kal yatak odana kapan nebilim o nerdeyse sen ordan uzaklas

Kızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen
Önüne yemeğini verin, kişisel ihtiuaclarını karsılayın.Sonra tek keline etmeyin aklıma bu geldi. Bu kocaya ne denir ki konusmaya yanasmiyor ilgilenmiyor hiç birşey umrunda degil iyisi mi hiç konusmayın bir süre sonra pes eder senle konusmaya çalısır

Ben çok konuşkan biriyim. Hayatı dolu dolu yaşamak isteyen biriyim onun yüzünden hiç bir şey yapamıyorum. Markete bile tek başıma gidemiyorum beni el mahkum ediyor. Eve geldiği zamanda bütün ilgim ona yoğunlaşıyor haliyle
Demekki o da farknda işte ilgiyi yoğunlaştırdığın için. Naparsam yapayım peşimde , beni neolursa olsun kabul eden güzel bir karım var mantığında adam. Uyandır onu kış uykusundan...

Sihirli deyneğiniz varsa dokunun düZelsin yoksa artık ümidinizi kesin o kaca düzelmez.

Konuyla alakasız ama diyet nasil gidiyor...konuna gelirsek sende onu umursama al tlf u eline onun gibi davran

Siz sohbet edelim diyince salak misin diyor oyle mi? Bu kadar mi konu? Biraz eksiklikler var gibi.

Back
X