Kızlar benim derdim eşim. Benim eşim çok ilgisizdir ona göre ilgi koca evine bağlıysa 2 güzel cumle kurduysa o koca mukemmeldir. Ama ben eşimden çok şikayetçiyim çok umursamaz. Benim isteklerimin, benim ne dusunsugum hic umrunda değil.
Evim 15 gün boyunca tadilataydi annemlerde kaliyordum tadilat bitti,evi temizledik yerleştik adamın hiç umrunda değilim. evdeyken sadece varsa yoksa telefondan maç açar izler, 7/24 uykusu vardır ve cocugumuzla oynar. Ben söylenmeyene kadar hayatta yanıma yanaşmaz sadece canı başka bisey cekerse yanasir. Yemin ederim gönlümü hiç hoş etmez anneler günü geçti sevgililer günü geçti hiç birşey yapmadi. Sadece özel gunlerde beni düşünür oda eminim ki konusmayayim diye yapıyordur. Dün dedim ki evde 15 gündur yokum biraz sohbet edelim konuşalım. Bana salak mısın diyor gerizekalimisin diyor.asagiliyor bende sinirlendim dedim ki senden elimi eteğimi cekmemi mi istiyorsun ? Gerekirse çek dedi. Gerçek seven böyle söyler mi? Inanın bunun gibi bir çok laflar soylemisligi var. Hep affettim çünkü bana sinirlendigini o anda ağzından ne çıktığını bilmedigini söylüyor hep. Ama artık kasıtlı yaptığına inanıyorum bıktım çünkü bundan sonraki tavrım nasıl olmalı kızlar sizlerden yardım istiyorum uzun olduysa kusura bakmayın lütfen