ahh şu kıl tüy zıkkımı

Selenofil

Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
12.489
13.623
498
offf kızlar yaa bugün bir ağda yapayım dedim baktım da kaç senedir alışamamışım şu meretn acısına. Canım o kadar tatlı ki bıktım artık ağda acısından alışamıyorum zaten ağda yapınca öyle reklamlarda ki gibi püruzsüz durmuyor yani tahriş oluyor. Zaten bikini bölgeme diyecek yok kaç defa denedim jilet illetinden kurtulmak için ama yapamadım anestol uyuşturuyo dediler yok olmadı. Hep özendim filmler de reklamlarda vücudu tüysüz ve pürüzsüz olanlara acaba ölmeden görürmüyüm kendimi çünkü ağda yapınca cildim tahriş oluyor kabarıyor zaten acısına zar zor dayanıyorum

Ben tuylerim cikmaya basladigindan beri epilator kullaniyorum simdi tek tuk cikiyor.hem temiz hem pratik oluyor tavsiye ederim.ama illa sir diyorsan bazilari guzellik merkezlerinde hallettiriyor komple o da mantikli.lazeri hic denemedim tuylerim azaldigi icin de gerek olmadigini dusunuyorum.

yaa canım epilatör beni tamamen mahvetti tenin aşırı hassas ve o daha da acıttı. Öyle başkasına da gidemem utanırım malum. Lazer de henüz öğrencilik yeni bitti işimi bulursam inşallah ileride

Sanirim tek bikini bolgesinden bahsetmiyorsun,koltuk alti bide komple bacak icin gidebilirsin.malum bolge icin de belki cesaretin gelir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…