Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bu dusuncemi soylemistim kişi kendinden bilir demekki seninde zihniyetin böyle diye..ama o kendini melek saniyo herkes benim kadar olsa keşke diyip gecistiriyo beni..Etkilenmen cok normal kuzendir enistedir bunlar kardes ve babadir yani kotu dusunulmez ama bunlardan kiskaniosa bence sole sonuclar cikio
1. Kimseye guvrni yok o zaman yengeside onu yanlus anlayabilir nie sarilio
2.demekki o kendi zihniyetinde ole iliskiler olabilceni dusunuosa kendiside yapar yada o gozle bakar bunlar bnm tezlerim
ben kıskanç değildim o beni bu hale getirdi çevresindeki herkesten kıskanıyorum mevzu abla yenge değil..Sen nişanlını öz ablandan mı kıskanıyorsun? Hiç normal değilsin hatta ayıbın büyüğünü yapıyorsun.
başkalarının yanındada sakalasirdi amcasinin karısı onlara doğal geliyoda ben yinede ona ilgili davranmasını kiskandim çünkü o kadının yanında bana samimi tavırlar sergileyemiyo gormezden geliyo buna uzuluyorumbence haklisin kayin yengeyle oyle ellemeli sakalasirsa bunun altinda bisey aranmali samimilerse ailenin icinde neden ellesmiyolarda basbasayken yapiyolar hem seni kuzeninden kiskaniyosa demekki kendinden biliyo adam
Sende onu kisitla yada seni kisitlamamasi gerektigini soylemerhaba sevgili kk uyeleri ..buraya daha oncede yazmistim benim sorunum nisanlimin kiskancligiydi beni kuzenlerimden enistemden kiskandiginda ona sasiriyordum simdi gitgide bende ona benzedim..uzulerek soyluyorum ama bende onu ablamla(bnden bir yas buyuk) yengesiyle olan samimiyetini kiskanmaya basladim.. bugun yurtdisina donuyo bende evlerine yolculamaya gittm birileri olmazken sariliyo falan ama aile olunca yanima bile oturmaya cekiniyo mutfakta bile yengesi varken benimle ilgilenmez onunla konusur hatta yengesi el vermedigi halde ona sarildi durduk yere sakalastilar falan yengeside cok bilmis bisy hosuna gidiyo bu durum.. ben bozuldugumu belli etmedim bnde gulumsedim ama sonrasnda kendimi aptal yerine konmus hissettim. cunku beni yakinimdaki herkesten kisitlamaya basladi. simdi siz soyleyin bana bunun hesabini ona sorayimmi bisy yokmus gibimi davranayim?? tecrubelerinize guveniyorum herkese sevgiler...
aynen öyle kardeş..Bu kiskancliklarin sacmaligi kadar sizi kisitladigi seye kendi dikkat etmemesi de yanlis.
bende onu kısıtladigimda hoşuna gidiyo aslında ama busefer beni bunaltmis oluyo sırf ben kiskanim diye ne gerek varki böyle şeylere..anlayamıyorum..Sende onu kisitla yada seni kisitlamamasi gerektigini soyle
Oyle seviyor demekkibende onu kısıtladigimda hoşuna gidiyo aslında ama busefer beni bunaltmis oluyo sırf ben kiskanim diye ne gerek varki böyle şeylere..anlayamıyorum..
ben ne yaptıysam onu dgistiremedim turkiyede yaşayanları hep sapık zannediyo kim ne anlatmissa insanlara guveni hiç kalmamis oyuzden elinden geldigince beni Güya korumaya calisiyokonuşun, ona deyin ki "ikimiz de bu saçma sapan kıskançlıkları bırakalım, birbirimizi yıpratmayalım".çünkü gerçekten de böyle birbirinizi akrabalarınızdan bile kıskanıyorsanız birbirinizi gereksiz yere yorar ve üzersiniz.