- 28 Kasım 2010
- 42.413
- 140.863
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+++Eşin evlenmeden önce içiyormuş
Evlenmeseydin canım ozaman bu kadar büyütüceksen bu olayı
Kimseyi değiştiremezsin
Adam böyle demek ki
Evinde bir kaç birsey içmenin ne zararı olucak ki .sarhoş olup size şiddet mi uygular diye korkuyorsun
Çok üstüne gidersen oda böyle tepki verir daha ağırıda olabilirdi
Biraz relax olsan
Ben istemem mesela sigara içiyorum içme içtirmem diyen bir eş
Sonuçta görüyor biliyor ona göre alıyor yani
Evlendiniz diye bu kadar müdahale etmeyin ya yani bu çok yanlış ..
Bu cevabi begendim :)Bence biraz sakin kalabilirdin canim, askim icmesen hamileyim ya migdem bulaniyor diger oda olsada kokusu geliyor felan diyebilirdin, yada bugunn degilde ben 1 hafta sonra annemlere gitmeyi dusunuyordum o zaman icsn? Yada ben madem bu hafta gideym annemlere sende ic diyebilirdin tatli soz yilani deliginden cikarirken neden tehdit emrivaki cumleler. Olaylr hep bqglantili aslinda. E zaten az iciyor. Aksam kizimiz uyusun sonra ic olur mu hem muhabbette ederiz simdi kizimiz varya dogru bulmuyorum diyebilitsin. Sizinde esinizinde diyaloglariniz cok kaba. Cok tetikleyici.. artik olan olmus ama bundan sonra biraz daha naif ve sakin davranabilirsin![]()
Esim Almanyadaydi diyor ya konu sahibi. Hem icmek isteyen gizli sakli da icer. Zaten esi yalan söylemis icmiyorum diye. Evlenmeden önce bir insani nekadar taniyabilirsin ki? Evlendikten sonra bile hergün yeni huyu ortaya cikiyor.Tanımadan nasıl evlendiniz? Bir insanın yaşam tarzı bellidir. Ben tamamen içki içmediğini bilmediğinizi düşünmüyorum. Bırakır diye düşündünüz büyük ihtimalle. Bakın neler oluyor. Yazık.
Lütfen yorumları okuyun ben diyorum ki evlendiğinde bilmiyordum evlendim gördüm kokuya hassas olduğumu biliyo oda düşünceli olsun arti beim ailem çok dindardir onlarda soruşturdu kimse içki demedi iyi biri dedi öyle olsaydı babam ve abilerim asla vermezdi bn aşkımdan ölseydim yinede vermezlerdi
Maşaallah konu sahibi senin kadar saldırgan değil.Hepimiz kadınız.Konu sahibi de dahil hiçbirimiz şiddete boyun eğecek kadar da aciz değiliz.Sanki bir sensin kadın haklarını savunan.Gayet normal kibarca yapılmış bir yoruma ne bu öfke böyle.Kadın üstüne gidince bide çocuğu alıp gitmeye kalkınca karşıdan da tepki gelmiş.Kaldıki vurmamış da.Belki canı sıkkın kendince içip sakinleşeyim diye düşündü,ama karşıdaki tepki sinirlendirdi.Doğrusu yanlışı ona ait.Her evlilikte olur.Hergün canım cicim olmaz.Gitsin dışarıda içsin diyorsun.O zamanda konu sahibi eşim dışarda içiyor,parayı dışarsa yiyor,kızımla beni yalnız bırakıyo diye konu açmayacakmı?E adam içicem diyor.O zaman sizin düşünce yapınıza göre bu konuya asla tahammülü yoksa,çocuğu filan da düşünmeden direk gidip boşanacak konu sahibi.Hiç bu konu da açılmayacak.Bu kadar da yangına körükle gitmeyin ya.Karı koca bunlar.Yarın daha sakin düşünür affeder kocasını.Konuları burda tek taraflı dinleyip değerlendiriyoruz.Bunun ayarına da biraz dikkat etmeliyiz.Kadın tek sorunumuz içki diyor.Onun da ayda yılda bir olduğunu söylüyor.Konu sahibine bu durumda biraz daha anlayışlı olabilirdin demek bu kadar zor olmamalı.Adamı şerefsiz ilan etmişsin.Tanımadan bilmeden.Biraz saygı!He oldu. Küçük Kıza küfret, cam kapı yumrukla, küçücük çocuğu korkut “ama sen de içkisine karışmışsın”.
sokakta, trafikte, okulda, markette her yerde çatıştığınız insanlar çıkar. Herkesle vur kır küfret yöntemiyle mi anlaşalım? Çocuk olmadan önce haftada 2-3 kez içki içen bir kadın olarak söylüyorum bunu. Yani evde bir hamile varsa, küçük bir kız çocuğu varsa içilmemesi gerekiyorsa, gider dışarıda zıkkımlanırım.
“O da öyle davranır tabii” ne demek yahu? İyice normalleşti bu ülkede saldırgan tutumlar.
Bir insanın yaşam tarzından ne olduğunu çok da iyi anlayabilirsiniz. İsterse fizanda olsun.Esim Almanyadaydi diyor ya konu sahibi. Hem icmek isteyen gizli sakli da icer. Zaten esi yalan söylemis icmiyorum diye. Evlenmeden önce bir insani nekadar taniyabilirsin ki? Evlendikten sonra bile hergün yeni huyu ortaya cikiyor.
bence bıraz anlayışlı olabılırdınız eğer esınız alkolık degılse,aynı ortamda olmazdın rahatsız oluyosanSlm kızlar kısaca olayı anlatmak istiyorum ...
Dün eşimle alışverişe çıktık eve doğru gelirken gitti kendine küçük iki tane içki aldı benim en nefret ettiğim şeydir hamileyim ve kokuya hassasiyetimde var. .
Daha önceden de iciyordu kaç ayda bir ama 1 yıldan fazla içmeyince içmez daha düşünmüştüm ama yanılmışım ...
Eşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Bana "tamam çik git "dedi
Eve geldik içkiyi aldı diğer odaya geçti bnde hazırlandım kalın giyindik parka alıp kızımı gidecektim gitmeyeceksin gidersen gorursun gününü deyip bağırdı bnde içkilerini aldım o zmn sen gideceksin dedim demez olaydım kızlar eşim çıldırdı elbise kurutma askısı vardi odada onu yerden yere attı kapilara yumruk attı kızım ve ben şoktayız neye ugradigimizi şaşırdık bn valla gidecem dedim gidersen bi daha içeri girmezsin dedi baktim olacak gibi değil giderim gelmem geri deyip kapıya geçtim bu kezde geldi kapıdan donderdi bana vuracaktı elini tuttum ...
Bağırdım sen git gideceksin bu evden madem hergun icmeyede niyet ettin ben çekemem içkiyi ...içmek kiminle tatlı oluyorsa ona git onunla iç ben böyleyim istemiyorum bi icki icin bize yaptiklarina bak bu ev benim sen gideceksin dedim yinede gitmedi dinlemedi üzerime kaç kez geldi el kaldırdı vurmadı duvarlara vurdu bana diyo daraldım bu evde eee
Bende daraldım senden hep benmi senin sözünü dinliyecem bi kezde sen dinle sanki kötü bi şey diyorum icki evime getiriyorsun evimin bereketi kalmadi...
Sonuç dunden konuşmuyoruz ilk defa böyle olduk ilk defa küs kaldık ama barışmayacam kizima küfür etti gözümden düştü midem bulaniyo simdi ondan tiksiniyorum....