Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her akşam içen alkolik bir kocanız olsa anlarım ama cidden çok abartı ve saçma bir tepki vermişsiniz. Siz içmiyor ve hoşlanmıyor olabilirsiniz ama bu şekilde baskılamak gibi bir hakkınız yok. Ha bu onun verdiği tepkileri tabii ki haklı çıkarmıyor.Slm kızlar kısaca olayı anlatmak istiyorum ...
Dün eşimle alışverişe çıktık eve doğru gelirken gitti kendine küçük iki tane içki aldı benim en nefret ettiğim şeydir hamileyim ve kokuya hassasiyetimde var. .
Daha önceden de iciyordu kaç ayda bir ama 1 yıldan fazla içmeyince içmez daha düşünmüştüm ama yanılmışım ...
Eşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Bana "tamam çik git "dedi
Eve geldik içkiyi aldı diğer odaya geçti bnde hazırlandım kalın giyindik parka alıp kızımı gidecektim gitmeyeceksin gidersen gorursun gününü deyip bağırdı bnde içkilerini aldım o zmn sen gideceksin dedim demez olaydım kızlar eşim çıldırdı elbise kurutma askısı vardi odada onu yerden yere attı kapilara yumruk attı kızım ve ben şoktayız neye ugradigimizi şaşırdık bn valla gidecem dedim gidersen bi daha içeri girmezsin dedi baktim olacak gibi değil giderim gelmem geri deyip kapıya geçtim bu kezde geldi kapıdan donderdi bana vuracaktı elini tuttum ...
Bağırdım sen git gideceksin bu evden madem hergun icmeyede niyet ettin ben çekemem içkiyi ...içmek kiminle tatlı oluyorsa ona git onunla iç ben böyleyim istemiyorum bi icki icin bize yaptiklarina bak bu ev benim sen gideceksin dedim yinede gitmedi dinlemedi üzerime kaç kez geldi el kaldırdı vurmadı duvarlara vurdu bana diyo daraldım bu evde eee
Bende daraldım senden hep benmi senin sözünü dinliyecem bi kezde sen dinle sanki kötü bi şey diyorum icki evime getiriyorsun evimin bereketi kalmadi...
Sonuç dunden konuşmuyoruz ilk defa böyle olduk ilk defa küs kaldık ama barışmayacam kizima küfür etti gözümden düştü midem bulaniyo simdi ondan tiksiniyorum....
Nasil ya icki giren evden bereket kaciyor ayrica HARAM daha ne olmasi gerekio tepki gostermesi icinHer akşam içen alkolik bir kocanız olsa anlarım ama cidden çok abartı ve saçma bir tepki vermişsiniz. Siz içmiyor ve hoşlanmıyor olabilirsiniz ama bu şekilde baskılamak gibi bir hakkınız yok. Ha bu onun verdiği tepkileri tabii ki haklı çıkarmıyor.
Bakın burası dini bir platform değil. Kaldı ki herkes aynı inançta olmak zorunda da değil. Yanı şu haram olayına hiç girmeyin. Berekete gelince hani öyle her akşam içmeyiz ama bizim eve de ayda yılda bir içki girer daha hiç bereketi falan kaçmadı.Nasil ya icki giren evden bereket kaciyor ayrica HARAM daha ne olmasi gerekio tepki gostermesi icin
Slm kızlar kısaca olayı anlatmak istiyorum ...
Dün eşimle alışverişe çıktık eve doğru gelirken gitti kendine küçük iki tane içki aldı benim en nefret ettiğim şeydir hamileyim ve kokuya hassasiyetimde var. .
Daha önceden de iciyordu kaç ayda bir ama 1 yıldan fazla içmeyince içmez daha düşünmüştüm ama yanılmışım ...
Eşime o içki eve gelmiyecek dedim gelirsede ben dışarı çıkarım ...
Bana "tamam çik git "dedi
Eve geldik içkiyi aldı diğer odaya geçti bnde hazırlandım kalın giyindik parka alıp kızımı gidecektim gitmeyeceksin gidersen gorursun gününü deyip bağırdı bnde içkilerini aldım o zmn sen gideceksin dedim demez olaydım kızlar eşim çıldırdı elbise kurutma askısı vardi odada onu yerden yere attı kapilara yumruk attı kızım ve ben şoktayız neye ugradigimizi şaşırdık bn valla gidecem dedim gidersen bi daha içeri girmezsin dedi baktim olacak gibi değil giderim gelmem geri deyip kapıya geçtim bu kezde geldi kapıdan donderdi bana vuracaktı elini tuttum ...
Bağırdım sen git gideceksin bu evden madem hergun icmeyede niyet ettin ben çekemem içkiyi ...içmek kiminle tatlı oluyorsa ona git onunla iç ben böyleyim istemiyorum bi icki icin bize yaptiklarina bak bu ev benim sen gideceksin dedim yinede gitmedi dinlemedi üzerime kaç kez geldi el kaldırdı vurmadı duvarlara vurdu bana diyo daraldım bu evde eee
Bende daraldım senden hep benmi senin sözünü dinliyecem bi kezde sen dinle sanki kötü bi şey diyorum icki evime getiriyorsun evimin bereketi kalmadi...
Sonuç dunden konuşmuyoruz ilk defa böyle olduk ilk defa küs kaldık ama barışmayacam kizima küfür etti gözümden düştü midem bulaniyo simdi ondan tiksiniyorum....
Konu sahibesinin bir musluman olarak eve icki girmemesini istemesi kadar dogal birsey yok.cunku haram ve huzur bozucu. O kocası illa zıkkimlanacaksa o berbat icecegi gitsin dısarda zikkimlansin.Bakın burası dini bir platform değil. Kaldı ki herkes aynı inançta olmak zorunda da değil. Yanı şu haram olayına hiç girmeyin. Berekete gelince hani öyle her akşam içmeyiz ama bizim eve de ayda yılda bir içki girer daha hiç bereketi falan kaçmadı.
Konu sahibesinin bir musluman olarak eve icki girmemesini istemesi kadar dogal birsey yok.cunku haram ve huzur bozucu. O kocası illa zıkkimlanacaksa o berbat icecegi gitsin dısarda zikkimlansin.
Bakin dini platform olmadigi icin detaya girmek istemiyorum. Allahin haram kildigina bayan neden hosgoru gostersin.. adam illa icecekse disarsa icsin. Sahsen benim evime icki girse irite olurum. ALLAH askina evde icilen ickiye hosgoruyle huzur mu olacak. Ickisine susarak huzur bulunacagina o esi terketmek en mantiklisi zaten. Ne var yani surda hamile inancli bir kadin varMüslümanlıkta hoşgörü de var bildiğim kadarıylaevet disarda zıkkımlansın adamı evinde huzurla oturtmasın sonra da konu sahibi konu açsın kocam eve gelmiyo, her akşam içer oldu diye. Insan kendi evinde huzurla sevdiği seyleri yapamicak da nerde yapcak?
Bakin dini platform olmadigi icin detaya girmek istemiyorum. Allahin haram kildigina bayan neden hosgoru gostersin.. adam illa icecekse disarsa icsin. Sahsen benim evime icki girse irite olurum. ALLAH askina evde icilen ickiye hosgoruyle huzur mu olacak. Ickisine susarak huzur bulunacagina o esi terketmek en mantiklisi zaten. Ne var yani surda hamile inancli bir kadin var
Adam neden uzuyor biraz saygi gosterseydi ne olurdu yani . Hep bebek gibi altan alinarak simartilan erkeklerin hali raydan cikti.