ben şuan nişan yapamıyoruz mu dedimPffff sanki genel kurmay başkanı haspa.
He de geç sanki izinleri o dağıtıyor.
Sen de bu kadar dert edinme, nişanı 3 ay sonra yapsan ölmezsin. Adam kelle koltukta can derdinde sen hala elinde nişan tepsisi kezban kezban nişan derdindesin. Adamın kendi canı yetmiyor , bir de senin derdinle mi uğraşcak biraz olgun davran. Bu kafayla evlilik yaparsan adama yazık olur . Adamın hayat şartları bu, buna göre olgun davran artık biraz.
Pffff sanki genel kurmay başkanı haspa.
He de geç sanki izinleri o dağıtıyor.
Sen de bu kadar dert edinme, nişanı 3 ay sonra yapsan ölmezsin. Adam kelle koltukta can derdinde sen hala elinde nişan tepsisi kezban kezban nişan derdindesin. Adamın kendi canı yetmiyor , bir de senin derdinle mi uğraşcak biraz olgun davran. Sen adama destek olcağın yerde adam sana neyin var diye sormuş?!
Bu kafayla evlilik yaparsan adama yazık olur . Adamın hayat şartları bu, buna göre olgun davran artık biraz.
bilemiyorum hadi bana bu şekilde söyledi ama gidipte onada böyle acımasızca söylemedi bana biraz garip geldi destek yerine köstek oluyor gibiBence kadın doğruları ve olabilecek şeyleri söylemiş.Erkek arkadaşında durumu zaten kestiriyordur az çok,biraz fazla mı abartmışsın acaba?
ayyy dövdü galiba valla üzüldümmmmkizi seviyon mu dovuyon mu belli degil
bak şimdi tutupta felaket tellallığı yapmasına sinirlendim bana yapıyor bide orda morali bozuk kardeşinede sizi orda unuttular demesine canımNeye sinirlendiniz tam olarak anlamadım. Durumlar karışık orda olsa daha iyi olur u mu anlatmaya çalışmış acaba görümce adayınız?
Kızılacak bir şey göremedim ben.
ben şuan nişan yapamıyoruz mu dedim
Burdaki sancağı al nişanla değiştir aynen böyle görünüyorsun:
misss valla alemsinnn güldürdün beni ne diyim sana nişan konusuna gelecek olursam evet çok isityoruz oda bende ama benim şuan tek istediğim şey sağ salim geri gelmesi anladın mı hayat durdu 9 aydır görüşmüyoruz kolay mı senceBu arada ben yanlış anlamışım görümce durum neyse çıkmış söylemiş. Fesat sandım boş yere günahına girdim iyi mi:)
misss valla alemsinnn güldürdün beni ne diyim sana nişan konusuna gelecek olursam evet çok isityoruz oda bende ama benim şuan tek istediğim şey sağ salim geri gelmesi anladın mı hayat durdu 9 aydır görüşmüyoruz kolay mı sence
Biliyorum miss soylerken kolay yaparken cok zor inankiDeğil tabi ama alışman gerek şekerim. Biraz daha sık dişini, zaten 9 ay beklemişsin. Sen güzel güzel oturuyosun adam dağ taş geziyor o ne yapsın peki:)
Biliyorum miss soylerken kolay yaparken cok zor inanki
Bende araba kullaniyorum acemiyim hala son sesKafanı dağıtmaya çalış dizi izle derim. Ben kafam bozuk olduğunda ergen dizisi izlerim mesela. OC, Teen Wolf tavsiye ederim eğlencelik ama bağımlılık yapıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?