Ahhh lafı yapıştıramadım

tuce_tuce

Sen ne yaparsan yap olacak olan zaten oluyor
Pro Üye
Anneler Kulübü
11 Mart 2013
33.639
En iyi cevaplar
1
53.995
798
32
Merhaba kızlar
Malum burda konu açtım bazı arkadaşların konularınada yorum yazdım sevgilim uzman çavuş geçen sene aralıktan beri ırakta geçici görevde görev uzadı şuan tam olarak dönüş yada izin tarihi net değil . Dün öğleden sonra işe gitmek için hazırlanıyordum duştayken görümce adayı aramış bende duymamışım. Görünce haliyle geri dönüş yaptım konuşma aynen söyle ilerledi ; Nasılsın canım bayagadır görüşemedik sesini duyayım dedim , bende iyiyim siz nasılsınız kızın nasıl bende işe gidiyorum bildiğiniz gibi vs dedim . Ardından bana dedi ki sesin kötü canım iyi misin cidden , bende iyi olmaya çalışıyorum x gelince daha iyi olucam dedim. Oda bana dediki Türkiyede durum karışık gündem değişti x'de söyledim bunu onları orda unuttular ancak sene sonuna yada yıl başına ancak gelebilirler izin işi asla olmaz dedi Kızlar ben o anda şoka girdim resmen ya bir abla nasıl böyle birşey söyler nasıl böyle rahat olur inanın şoka girdim bide gitmiş sevgilimede söylemiş . Adam orda iyi sabrediyor yani bizim nişan planları ertelendi vs çok üzüldük bu kız hala böyle rahat . O arada otobuse binmiştim olayı o an idraak edemedim gerizekalı gibi telefonu kapatında daha iyi anladım şuanda çok pişmanım o an ona birşey söylemeliydim offf yani. Abartıyor muyum bilmiyorum ama sinirlerim tepemde sevgilimde senin neyin var diyip duruyor ablasıyla filan konuştuğumuzdan habersiz tabi

Pffff sanki genel kurmay başkanı haspa.
He de geç sanki izinleri o dağıtıyor.

Sen de bu kadar dert edinme, nişanı 3 ay sonra yapsan ölmezsin. Adam kelle koltukta can derdinde sen hala elinde nişan tepsisi kezban kezban nişan derdindesin. Adamın kendi canı yetmiyor , bir de senin derdinle mi uğraşcak biraz olgun davran. Sen adama destek olcağın yerde adam sana neyin var diye sormuş?!

Bu kafayla evlilik yaparsan adama yazık olur . Adamın hayat şartları bu, buna göre olgun davran artık biraz.

ben şuan nişan yapamıyoruz mu dedim

kizi seviyon mu dovuyon mu belli degil

Bence kadın doğruları ve olabilecek şeyleri söylemiş.Erkek arkadaşında durumu zaten kestiriyordur az çok,biraz fazla mı abartmışsın acaba?
bilemiyorum hadi bana bu şekilde söyledi ama gidipte onada böyle acımasızca söylemedi bana biraz garip geldi destek yerine köstek oluyor gibi

Neye sinirlendiniz tam olarak anlamadım. Durumlar karışık orda olsa daha iyi olur u mu anlatmaya çalışmış acaba görümce adayınız?
Kızılacak bir şey göremedim ben.
bak şimdi tutupta felaket tellallığı yapmasına sinirlendim bana yapıyor bide orda morali bozuk kardeşinede sizi orda unuttular demesine canım

ben şuan nişan yapamıyoruz mu dedim

Tuğçe bırak bunları Allah aşkına her konun aynı:nişan yapmak.

Nişan yapsan ne olacak ki, adam oraya yüzükle gidecek yüzüğünü teröristlere falan mı gösterecek? Zaten birliktesiniz, adam can derdindeyken senin hatırını soruyor...yüzük taksan ne takmasan ne adam seni seviyor işte.

Önceki konuna da insanlar yazdı kafanı değiştirmen, olgunlaşman lazım yoksa bu adama dünyayı dar edecek gibisin. Lütfen biraz daha anlayışlı ve olgun ol, kendin için de yoksa bu şekilde çok yıpranıesın. Ablası konuşacak, sokaktaki insanlar konuşacak, gazeteler bir şeyler yazacak....bu ülkede bilen bilmeyen herkes ordu,politika vs konuşuyor. Her duyduğun lafa konu mu açıcaksın buraya?

Bu arada ben yanlış anlamışım görümce durum neyse çıkmış söylemiş. Fesat sandım boş yere günahına girdim iyi mi:)

Bu arada ben yanlış anlamışım görümce durum neyse çıkmış söylemiş. Fesat sandım boş yere günahına girdim iyi mi:)
misss valla alemsinnn güldürdün beni ne diyim sana nişan konusuna gelecek olursam evet çok isityoruz oda bende ama benim şuan tek istediğim şey sağ salim geri gelmesi anladın mı hayat durdu 9 aydır görüşmüyoruz kolay mı sence

Değil tabi ama alışman gerek şekerim. Biraz daha sık dişini, zaten 9 ay beklemişsin. Sen güzel güzel oturuyosun adam dağ taş geziyor o ne yapsın peki:)

Kafanı dağıtmaya çalış dizi izle derim. Ben kafam bozuk olduğunda ergen dizisi izlerim mesela. OC, Teen Wolf tavsiye ederim eğlencelik ama bağımlılık yapıyor :)
Bende araba kullaniyorum acemiyim hala son ses muzik aciyorum arabada kafam dagilsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…