Ahhh lafı yapıştıramadım

Ben seni anladım, benim eşmde güvenlik ile ilgili çalışıyor geçici görevle bir aylığına dağın başına gönderdiler, görümcem uğurlamaya geldi,güya kayınvalideme çaktırmıyor o anne hassas ya bana diyor ki "Ay orada da çok şehit verilmiş " elim ayağım titremişti ya.Sinir olmuştum.Hala da aklıma geldikçe sinir oluyorum.

Pffff sanki genel kurmay başkanı haspa.
He de geç sanki izinleri o dağıtıyor.

Sen de bu kadar dert edinme, nişanı 3 ay sonra yapsan ölmezsin. Adam kelle koltukta can derdinde sen hala elinde nişan tepsisi kezban kezban nişan derdindesin. Adamın kendi canı yetmiyor , bir de senin derdinle mi uğraşcak biraz olgun davran. Sen adama destek olcağın yerde adam sana neyin var diye sormuş?!

Bu kafayla evlilik yaparsan adama yazık olur . Adamın hayat şartları bu, buna göre olgun davran artık biraz.
çok agresif gördüm seni bugün :deli:

Ben seni anladım, benim eşmde güvenlik ile ilgili çalışıyor geçici görevle bir aylığına dağın başına gönderdiler, görümcem uğurlamaya geldi,güya kayınvalideme çaktırmıyor o anne hassas ya bana diyor ki "Ay orada da çok şehit verilmiş " elim ayağım titremişti ya.Sinir olmuştum.Hala da aklıma geldikçe sinir oluyorum.
O rahatligi sinirlendirdi beni anladin mi . Annesi arayip bana agliyo bu kiz boyle yil basina gelir anca filan diyor ya. Ben hayal edemiyorum yil basina gelmesini filan cok korkuyorum inanki

O rahatligi sinirlendirdi beni anladin mi . Annesi arayip bana agliyo bu kiz boyle yil basina gelir anca filan diyor ya. Ben hayal edemiyorum yil basina gelmesini filan cok korkuyorum inanki

Ben gayet iyi anladım seni, insanlarda "Tuğçe sabret, canı sağ olsun gelsin de kavuşursunuz."gibi destek olacak laflar beklerken herkesin bir yerden ahkam kesmesi, oooo o daha ocağa anca gelir, onları unuttular gibi yaklaşım sinirlendirmiş sizi.Cidden çok iyi anlıyorum.Sen böyle konularda "Canı sağ olsun da ne zaman gelirse gelsin de" en güzeli bu çünkü.

O onun ablasi sizden fazla dusundugune eminim.
Sadece polyannacilik oynanamamis gercekci bi sekilde soylemis ki bence bu kotu bir sey degil. Ayrica sevgilinize de ayni uslupla soyleyip soylemedigini bilmiyorsunuz.
Bence cok buyutuyorsunuz her seyi adami da yol yere germeyin.

Kadın kardeşinin geç gelebilir olduğunu söylemiş. .
Erkek arkadaşın da onaylıyorsa ,
garip olan ne anlamadım?

Patavatsizlik olmuş biraz ama ters bi cevap vermemeniz de iyi bence.. tahminini tutamamis içinde temennisi bu yönde değil sonuçta.. o da kardeşim o benim ne diyorsun diyip sizi haslardi sonuç hüsran..

Bu ara facebook kezbanları arasında bayaa bir moda da. O yüzden takıldım.

Da'yı da bitişik yazmanız hata değil Türkçe bilmemek olduğunu düşündürdü zaten.
bilmiyor da olabilirim neden konuyu dağıtıyorsunuz size ne

Yanlis anlamayin ama burdaki herkes bir gorumce bir kaynana bir gelin adayı sayılır.daha evlenmeden parmağınız yüzüğü takmadan gorumce adayınız la hinclasma içindesiniz.bu neyin laf sokma derdi..yukarda tavsannn tavsannn ne guzel demiş ablasindan daha mi cok üzüleceksin.tabiki cok seviyorsundur.ama onların kardeş olduğunu ve kardeşinin kötülüğünü istemeyeceğini düşünmeli ve hoşgörülü olmalıyız diye düşünüyorum.daha nişanlamadan sözlenmeden kaynana gorumce adaylari dusman fitneci fesatci gorul.eye baslandi..ve buda ailelerin saadetine yansıyor.sana tecrubeli yani evli bir bayan olarak tavsiyem bu kadar basit bi konuyu bu denli eşine yansitrsan asla mutlu olamazsin..herkes yerini konumunu keşke bilsede kimse sorun yaşamasa..ne guzel olurdu dünya..
Eleştirim size degil..artık bu noktaya sürüklenen türk insanina

Patavatsizlik olmuş biraz ama ters bi cevap vermemeniz de iyi bence.. tahminini tutamamis içinde temennisi bu yönde değil sonuçta.. o da kardeşim o benim ne diyorsun diyip sizi haslardi sonuç hüsran..
öyle bir ses tonuyla söylüyordu ki canım çok sıkıldı inan

öyle bir ses tonuyla söylüyordu ki canım çok sıkıldı inan

Kendince belki durum bu olsun varsın a çevirmek istedi.. sizi umutlu görüp üzülmeyin diye belki..

Çok takılmayın her kafadan ses çıkar.. zaten çok sıkıldınız bu bekleyisten hersey canınızı sıkıyor.. elbet gelecek sağ salim nisan olacak güzel günler yakın.. telkin edin kendinizi çok yipraniyorsunuz

Kendince belki durum bu olsun varsın a çevirmek istedi.. sizi umutlu görüp üzülmeyin diye belki..

Çok takılmayın her kafadan ses çıkar.. zaten çok sıkıldınız bu bekleyisten hersey canınızı sıkıyor.. elbet gelecek sağ salim nisan olacak güzel günler yakın.. telkin edin kendinizi çok yipraniyorsunuz
çok yıprandım gerçekten teşekkür ediyorum.

Kardeşler arasındaki diyalog sizi bağlamaz.
Kardeşi biliyordur üslubunu, ne demek istediğini merak etmeyin... Kardeş, daha otesi yok, sizin oldugunuz kadar onun da canı.
Gorumceyim, aynı zamanda görümcemde var.
Gelinimizi kardeşim gibi severim ama kardeşimle olan ilişkime, muhabbetime, uslubuma laf edecek olsa cevabını da veririm
Aynı şekilde eşimle de ablası arasındaki herhangi bir şeye burnumu sokmam, hatta bilmemeyi tercih ederim.
Hepimiz çok iyi anlaşırız ve mutluyuz. Siz de oyle yapın.
İyiki cevap vermemissiniz
Vermemeye devam edin.

Back
X