• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahhh şu görümceler...

masal3487

💙💙💙💙
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2015
12.844
29.166
798
merhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları:KK36:

arkadaşınızın kendi nişanında giydiği kıyafeti, görümcesi yine arkadşınızın kınasında mı giyecekmiş, yoksa başka bir kınada mı?

Bir günlüğüne giymesinde ben bi sakınca görmedim..giysin nolurki? hem bigün için israf olmamış olur..Aynıgün giymiş olmuyorlarki arkadaşın neyi sıkıntı ediyorki?
canım elbiseyi arkadaşımın kınasında giyeceği için istemiyor.Başkasının düğünü olsa umursamaz açıkçası ben olsam vermem.benim nişan kıyafetimi benim düğünümde giyecek

Vermis bir kere artik istemek olmaz

Ama arkadasin bundan sonra mutlu olmak istiyorsa HAYIR demesini bilmeli , istemiyorsa vermesin ve4diktwn sonrada böyle davranmasin.

Arkadasin nisanda ne tarz bir abiye giydi?
Kabarik kuburuk agir bir sey degilse bir sikinti yok aslinda ya. Normal bi abiyeyese hepsi birbirinin aynisi, kimisinde oraya pul buraya payet yani.
O abiyelere en az 500 tl verip bir sefer giyiyoruz hepi topu.
Ha verdiyse istemek olmaz zaten.

Evet canım kızın üzüldüğüde bu zaten

aboooo,
şimdi vermiş geri istemesin diyen arkadaşlara katılsam da.

insan yıllarca sinir olacağı bir şeye, katlanamayacağını biliyorsa, alışamayacağını biliyorsa, önce evet dese bile ben fikrimi değiştirdim deyip geri almalı.

Bence vermemeliydi.geri istemek olmaz arkadaşın yalan söylemeyi ve hayır demeyi ogrenmeli

İstemiyosa vermeseymiş
Hem verip daha giymeden geri istemek çooook daha saçma

merhaba kızlar.Yakın bir arkadaşım var kardeş gibi sevdiğim,iki hafta sonra düğünü olacak inşallah.Nisan ayında nişanlandı buraya kadar herşey normal anormal bir durum yok.Nişanlısını da çok seviyor.Gelelim görümce hanıma kız,arkadaşımla yaşıt ama üç dört yıllık evli tek görümce bu arada.Arkadaşımdan nişan kıyafetini istemiş kınada giymek için.Arkadaşımda hayır diyemeyen biri istemeye istemeye tamam demiş ama çok üzülüyor.Açıkçası bana çok garip geldi üstelik arkadaşım tamam deyince gelmiş hemen elbiseyi almış işi şansa bırakmamak için.Şimdi siz olsaydınız ne yapardınız sizce arkadaşım istemelimi elbiseyi yoksa umursamamalımı.bu arada görümcesinin durumu gayet iyi eşi memur çocuklarıda yok yani alacak durumu var.Biz işin içinden çıkamadık size soralım dedik kk hatunları:KK36:
o görümceyi yolarım ben

1 gün giysin ne olcak.Bende kavga falan oldu sandım.
yok kavga değilde sadece görümcesi kıyafetin kendisine nekadar yakıştığını ballandıra ballandıra anlatınca bide arkadaşımın kınasında giyeceği için kız üzülmüş aslında hepsi bu

Ben henüz bir görümce değilim ve benim iki tane görümcem var, ikisi de kardeşlerini çok severler.

Onları hep aileden gördüm. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Zaman zaman tartışabiliyoruz ama aramızda sevgi ve saygı devam ettiği için tatlıya bağlanıyor konular bir şekilde.

Kötü niyetli , kavgaya meyilli , insanların hayatına müdahele etmeyi kendine hak gören insanlar(görümce) da var. Onlar es geçiyorum.

Ama hepsi böyle değil. Konu sahibinin yazdığı durumda 'ahh görümceler' denilecek abartı bir durum yok.

Kıyafetlerini paylaşmayı sevmiyorsa bunu nazik bir dille ifade edebilir.

Not: Şimdi bu gelin bunu arkadaşına anlatıyor, arkadaşı bunu dolduruyor v.s böyle böylee kaynanalar, görümceler, eşler tu kaka oluyor.

Bir arkadaşım eşinin ablası ile geçinemiyor bu nedenle mesafeli , gerekmedikçe görüşmez, görüşse çok konuşmaz , böyle olunca çok da dert etmiyor.

Valla hayat kısa , yıllarınızı heba etmeyin.

Back
X