Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olayı anlayamadım. Biri bana özetlesin şunu anlaşılır bi dilde.![]()
Gerçektende yuh yani.gorumce gelının ( yanı yengesının ) nışanında gıydıgı elbıseyı aynı gelının kınasında gıymek ıcın ıstemış....yuhhh yanı yuhhh
konu ya ahh şu görümceler dememin sebebi şuydu.Şakadan ayy nede olsa abim aldı elbiseyi sonuçta bende kız kardeşiyim deyip kısmen emrivakiyle elbiseyi alması.Valla konu hakkında çoğunluk sorun yok demiş ama benim gibi uygun görmeyenlerede içiniz fesat demeyin lütfen kırıcı oluyor.Şahsen alıp başka bir kınada giyse sorun yok ama kızın kınasında giymesi görgüsüzlük burda kim aynı şeyi yapsa ayıp derim.
ya bide abiye hep alınmıyor arkadaşım erkek kardeşinin düğünü olursa giymek istiyordu yaza ama giyemez bu durumda dolapta hatıra olarak kalacak.işte tam bir istemede olmamış önce merak ettim deneyeyim demiş sonra abimde paraya kıydı ne olacak bende giyeyim nasıl olsa biz aldık demiş yani görümceliği burda yapmış aslındabelki ben de bir anlık tamam diyerek kabul edebilirdim. ama içime dert olurdu.
verdiyse artık iş işten geçmiş maalesef![]()
ya bide abiye hep alınmıyor arkadaşım erkek kardeşinin düğünü olursa giymek istiyordu yaza ama giyemez bu durumda dolapta hatıra olarak kalacak.işte tam bir istemede olmamış önce merak ettim deneyeyim demiş sonra abimde paraya kıydı ne olacak bende giyeyim nasıl olsa biz aldık demiş yani görümceliği burda yapmış aslında
bu biraz eltisinin düğününde beyaz abiye giyip taç takan eltiye dönmüş
acaba ne niyetle yapıyor
sırf israf olmasın diye mi yoksa
o abiye bana senden daha çok yakışır diye mi bi sormak lazım
ben olsam verirdim ama kibarca ayy nişanda yengesine çok özenmiş herhalde derim![]()
tercih meselesi ama benim garipsediğim kadar da değilmiş konu.yani kendi nişan kıyafetinin yine kendi düğününde görümce tarafından giyilmesi.herkes normal demiş
Nasıl olsa biz aldık mı? ben daha abine neler neler aldırıcam onları da alıp giyecek misin derdim ben olsam (iç çamaşırı kasettim anlamıyosa saftiriktir yani) görgüsüzya bide abiye hep alınmıyor arkadaşım erkek kardeşinin düğünü olursa giymek istiyordu yaza ama giyemez bu durumda dolapta hatıra olarak kalacak.işte tam bir istemede olmamış önce merak ettim deneyeyim demiş sonra abimde paraya kıydı ne olacak bende giyeyim nasıl olsa biz aldık demiş yani görümceliği burda yapmış aslında
Nasıl olsa biz aldık mı? ben daha abine neler neler aldırıcam onları da alıp giyecek misin derdim ben olsam (iç çamaşırı kasettim anlamıyosa saftiriktir yani) görgüsüz