Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ha ha ha öyle olsun tatlım.Ahh şu gelinler ahh ne var yani nişan kıyafetini bana verse bende onun kınasında yine onun nişan elbisesini giıysem ne olacak değilmi.hiçççbence bu başlığın adi "ah şu yeni gelinler" olmaliydi
Valla burada giyecek çok hatun görüyorum ne varki demişler.hatta biz gibi düşünenlerede fesatsınız demişlerAmanın iyi ki görümcem yok. Ben asla böyle bir şey istemezdim. yengemin nişan tuvaletini kalkıp ta kınada giymem yani. Teklifsiz.
beni ilgilendirmediği gibi sizi de ilgilendirmez benim şahsım hakkında atıp tutmak.hoşuna gitmediyse konu yazma.Çok şükür kendi evliliğime yansıtacak bir önyargım yok.Kimseyi doldurduğum falan da yok.Kıyafet alışverişinden hoşlanmam ama siz de fazla abartmışsınız. "Eşim çok yakıştırdı, üzerimde duruşunu beğendi" filan, bunların nesi garip ya? İnsanlar sıfatları görümce diye konuşmasın mı hiç? Arkadaşınıza yapılmış bir yanlış yok, sizi ilgilendiren bir şey de yok. Arkadaşınızı kendi önyargılarınızla fazla etkiliyor veya etkileyecekmişsiniz gibi geldi bana. Zira kendisi emanet verdiği elbiseyi geri istesem mi diye size soracak kadar tutarsız ve güvensiz biri. Ben size şunu söyleyeyim, arkadaşınızın evliliğini görümce değil, ederseniz siz huzursuz edersiniz. Sizi ilgilendirmeyen ve bu derece basit konularda arkadaşınızı doldurmayın. Önyargılarınızı kendi evliliğinize saklayın.
Yoo, konu çoook hoşuma gitti, sen eleştiriye gelemiyorsan konu açmasaydın esas. :))beni ilgilendirmediği gibi sizi de ilgilendirmez benim şahsım hakkında atıp tutmak.hoşuna gitmediyse konu yazma.Çok şükür kendi evliliğime yansıtacak bir önyargım yok.Kimseyi doldurduğum falan da yok.
Yaz tatlım her düşünceye saygılıyız ama kırıcı olmayalım lütfen.Valla okadar diyorum sende üye ol derdini kendin yaz diye ama şimdilik gerek görmüyor.Ha bu arada arkadaşım yorumlarını çok beğenmiş Selam söylüyor sanaYoo, konu çoook hoşuma gitti, sen eleştiriye gelemiyorsan konu açmasaydın esas. :))
Senin şahsının fikirleri arkadaşınınkinden daha belirginse, konu açıp da buraya soruyorsan, gayet de istediğim kadar beni ilgilendirir şahsın hakkında yorum yapmak.
Önyargı tavan sende, farkında olmasan da. Üzgünüm. umarım arkadaşının evliliğine mal olmaz senin huyun. O kız kendi buraya konu açsa, aynen "arkadaşının gazına gelme" diye yorum yapardım, bu arkadaş sen oluyorsun.
Sana ne oluyor ki zaten o kadar dertleniyorsun arkadaşının mevzuuna:)ha ha ha öyle olsun tatlım.Ahh şu gelinler ahh ne var yani nişan kıyafetini bana verse bende onun kınasında yine onun nişan elbisesini giıysem ne olacak değilmi.hiççç
arkadaşa katılıyorum zaman geçmeden istesin...Arayıp desin ki " ben o an düşünemedim elbiseyi verdim ama arkadaşlarım o elbiseyi senin sanarlar ben sanki nişanda senin elbiseni giymiş gibi olurum sana başka bir şey ayarlayalım lütfen" desin ya da bunu başkasına dedirtsin
Ayrıca olabilir giyebilir nolcak ki diyenlerin hiç biri kendilerine olsa kabul etmez bahse girerim yani :)
Valla burada giyecek çok hatun görüyorum ne varki demişler.hatta biz gibi düşünenlerede fesatsınız demişler![]()
sana ne oluyor arkadaşımın mevzusuna dertlenip yorum yapıyorsun tatlımm.bi milyon tane konu var git başka yerde yaz beğenmiyorsanSana ne oluyor ki zaten o kadar dertleniyorsun arkadaşının mevzuuna:)