- 27 Şubat 2014
- 217
- 75
- 323
- 35
- Konu Sahibi caaraameel
-
muhtemelen gazlı atom karıncalardan birisi meleğiniz:)))üç ay gecem gündüz olmuştu;sonuç kimyonlu çay,muskat cevizi,zeytinyağı,biogaia denen bir gaz giderici vb hiç işe yaramadı zamanla düzeldii şükür.....kulakta sıkıntıda olabilir kakası yeşilmi?kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
muhtemelen gazlı atom karıncalardan birisi meleğiniz:)))üç ay gecem gündüz olmuştu;sonuç kimyonlu çay,muskat cevizi,zeytinyağı,biogaia denen bir gaz giderici vb hiç işe yaramadı zamanla düzeldii şükür.....kulakta sıkıntıda olabilir kakası yeşilmi?
emzik kullanıyormu??
kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
Allah kolaylik versin
Benim de oglum var 5,5 aylik
İlk 3 ay 3 saatte biruyanirdi, simdi gece hep uyuyor ama ozel bisey yapmadim
Rezene cayi ver gunde 1 cay kasigi
Anneme sordum o tavsiye etti ben bebekken verirmis hep
Ben de bir donem delirirken birileri yastiginin altina yedi uyurlarin adini yazip koy demisti. Caresizlikten denemiştim ve sanki azcik da olsa ise yaramisti :)
Allah yardımcın olsun çok zor bir durum. Size çok alışmış olabilir yanına gidin diye ağlıyor olabilir bazen yanında uyuyun bakalım yine kalkacak mı
Benimki de öyleydi
Geçecek, biraz daha sabır
Hep öyle kalacaksınız sanma o büyüdükçe bu dünyaya alışacak, sende ona
Hadi kalk bi kahve yap kendine annesi, senin stresin ona da yansıyor önce sen rahatla biraz
gecen hafta hem onları yazdım koydum hemde peygamber efenfimizin torunlarına okudugu duayı koydum sonuç yokBen de bir donem delirirken birileri yastiginin altina yedi uyurlarin adini yazip koy demisti. Caresizlikten denemiştim ve sanki azcik da olsa ise yaramisti :)
ben denedim malesefffilk defa boyle bisey duydum
denemek lazim
Simdi hatirladim. Bir de lavanta kesesi koymuştum. Kokusu rahatlatiyormus. Cok zor o donemler, Allah yardimciniz olsun. Deneyin ise yarar belki deilk defa boyle bisey duydum
denemek lazim
Bizimki de emzik hatta biberon bile almadısağol canım inşaLLAH GECER
sağol cnm bide onu deneyelimSimdi hatirladim. Bir de lavanta kesesi koymuştum. Kokusu rahatlatiyormus. Cok zor o donemler, Allah yardimciniz olsun. Deneyin ise yarar belki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?