- Konu Sahibi caaraameel
-
Canım ağır kokular sakın kullanma...bebeklerin ciğerleri çok hassas sakın kullanma...haberlerde çıkmıştı anne bebeğinin burnuna viks sürmüştü bebek uykuda ölmüştü allah korusun...sağol cnm bide onu deneyelim
Tanıdığım ablam bebegin basina kısık sesle.yasin suresini.acar birakirdi sakinlestirici etkisini.oldugunu.dusunuyorum. denemende fayda var.kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
Yanina yatirarak emzirmeyi hic denedin mi canim?canım ben rezeneyi 1 kaşıktan fazla veriyorum ama dedim ya sonuç aynı cokn sagol cvp için
Yaaa benim gibi varmı ki diyordum varmış ne güzelBen ikiz bebek büyüttük tek basima ben ne yapayim o zamanlar ama geçecek sabret hergün dahada iyi olacak tecrübe bak benimkiler 3 5 yasindalar o günleri unuttum bile
Ikiz buyutenlere helalı hoş olsun maşallah diyorum size ve hayranım size biz biriyle uğraşırken ..emzirirken diğeri napiyo nasıl uyutuyosunuz çok merak ediyorum biri kucaginizdayken diğer bebis napiyo anne benide sev al kucağına diyebakiyomu yavru yaa.?Yaaa benim gibi varmı ki diyordum varmış ne güzelBenim ikizler 16ayliklar bende tek buyutuyorum maşallah size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?