ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

Tek çözüm emzik emzik emzik...benim kızım da uyanırdı,şimdi emziği veriyorum,battaniyeyle hafif emziği ağzında sabitleyince 4-5 saat hiç uyanmıyor şükür...ama emzik çıkınca saat başı uyanır...emzikle uyuduğu için hafif uyanınca tekrar emzik olursa gözlerini açmadan tekrar dalıyor...benimki de altı aylık ve gece sadece iki kere uyanıyorum.

gündüz çok sık uyuyorsa gece uyumuyordur sadece öğlende uyutun ,gece uyuması için

Benim kızımda bebekken çok az uyurdu.Karnının tokluğundan ,susuz olmadığından emin misiniz.8 aylık olana kadar çok geç sürerdi uyuması.Annem köy beşiğini tavsiye etmişti,kullanmamıştım.Birgin canıma tak dedi,bir tanıdıktan denemeye köy beşiği aldım.Uykuya daha rahat daldı,daha az yordu beni.Aynı bir tanıdığınızda varsa bir deneyin isterseniz..Belki size de faydası olur.

Ben de aynı durumdayım. Bebeğim 17aylık. Doğduğu günden beri deliksiz bir kez bile uyumadım. İki üç kere uyanması da sayılıdır. En az 5-6 bazen 10-15 kere. Ama şu bir haftadır 3e indi şükürler olsun. Ben artık takmıyorum alıştım :) Sık uyanmalarının nedeni alışkanlıkmış. Emzirmeyi kesince düzelir diyor herkes. Herhangi bir sağlık sorunu yoksa, tok uyuyorsa ve genel keyfi iyiyse muhtemelen alışkanlıktır sizin de. Allah yardımcınız olsun kolay değil biliyorum.

Tanıdığım ablam bebegin basina kısık sesle.yasin suresini.acar birakirdi sakinlestirici etkisini.oldugunu.dusunuyorum. denemende fayda var.

link atabiliyor muyuz ya da youtuber ismi verebiliyor muyuz yasak değilse bişey izletmek istiyorum belki bi faydası dokunur

Bence bir süre aynı yatakta yatın, sizi özlüyor olabilir.
Çok emmesi açlıktan değil, ki mama da yediriyorum demişsiniz.
Bence güven hissini almak istiyor.
Beraber yatarsanız, kokunuzu alarak uyursa daha az uyanır diye düşünüyorum.
Bir de bunu deneyin...

Dr a gittiniz mi belki sizin farketmediğiniz bir sıkıntısı vardır. Yeşil/sarı kaka bana normal gelmedi. O yüzden sordum.

Benim kızım sekiz buçuk aylık özellikle gece sayısını bilmem o kadar çok uyanirki ama sebebini biliyorum bunun için hala yapmam gerekeni yapmadım. benim bebegim beni emerken uyuyup kalıyor yada ayağımda kucagimda sallarken uyuyup kalıyor. gecede uykusu hafiflediginde uyanık olan bebis nasıl uyumaya geçtiyse onu istiyormuş o an ben benimkini kucağa alıp pispisliyorum emziriyorum öyle uykuya geçiyor.uzmanda öyle söylemişti internet araştırmalarında da o sonuca vardim uyku eğitimi vermeliyim ancak ona kiyamadigim için baslamadim daha.bu arada iki alt diside çıkmaya başlamış o etkiliyor mu anlamadım.gece doyurucu ek gidada veriyorum yine ayni emzik biberonu almadi hic.ama aglamadim hic bu yuzden saglikli olsunlarda varsi uykumuz bolunsun.biraz daha guclu ve sabirli ol gececek bu gunler insallah.

Acaba dis cikariyor olabilirmi ? veya gündüz cok uyuyorsa belki gece uykusuzdur ? bu arada hep siz kalkmayin birazda babasi baksin sirayla kalkin

Allah yardım etsin öncelikle. Doktora götürdünüz mü belki sağlıkla alakalı bir sıkıntısı idrar yolu enfeksiyonu ya da gazı ya da başka bir ağrısı bişeyi olabilir. Eğer hiç bir sağlık sıkıntısı yoksa sizin tedirginliğinizi ve huzursuzluğunuzu hissettiği için huzursuz gece geçiriyor olması çok muhtemel, ben kendi bebeğimde bunu farketmiştim ne zaman sıkılsam huzursuzluğum olsa ya da içinde bulunduğum ortamdan rahatsızsam kızımı durduramıyorum ama ben sakinsem rahatsam o da sakin ve huzurlu. Bunu söylemesi kolay diyebilirsiniz ki hak veriyorum kolay değil aylarca bütün gece saat başı koş Allah koş insanın başı dönüyor yorgunluktan ama inanın kendinize telkin vermek bu konuda çok çok işe yarıyor ve özellikle de herşeyi verenin Allah olduğunu kabul etmek herşeyi ve herşeyi... Kızım 18 aylık oldu hala dönem dönem böyle geceleri oluyor bazen 1 hafta bazen birkaç hafta sürüyor özellikle diş çıkarma dönemleri çok daha fena oluyor ama ben sakin kaldığım müddetçe sakin sakin onu sevdiğim ve Allaha yakınlaştığım müddetçe rahatlamasının daha kısa sürdüğünü fark ettim. İlk aylarda o kadar korkardım ki aman ağlamasın eyvah akşam oluyor eşim de vardiyalı çalışıyor tek başıma napıcam ağlarsa diye boş yere gerim gerim geriliyormuşum ve muhtemelen bebeğim de bu gerginlik yüzünden daha çok bunalıp ağlıyordu. Aranızdaki göbek kordonu kesilmiş olmasına rağmen hala o bağ gözle görülür şekilde devam ediyor emin olun. Biraz uzun oldu ama ağlayan bebişlere ufacık da olsa bir yardımı olur inşallah bu yazdıklarımın çok seviyorum minişleri çookk tatlı melekler onlar mucizeler

rabbim yardımcın olsun her saat başı uyanan çocuklarım vardı.çekilesi değildi.çok gece cinnet getirmekten döndüğümü biliyorum.Rabbim bu eşleri ıslah etsin.iki saatte birde baba alsa koynundan bebeği sen buralara konu açacak duruma gelmessin canım ama almıyolar biliyorum.tek yaptın tek büyüt kafası.ben benimkilere ağrı kesici verirdim ruh sağlığımın bozulmasındansa bi kaç kere ilaç vermek daha iyi geliyordu.neticede uykusuzluktan bir yerlere kendime zarar verebilirdim.işe tam yaramıyor ama 3 saat kesintisiz uyku bile yetiyordu hiç yoktan

Sabret canım geçecek bi ay kaç sonra ne yapsan duzelmez simdi. Çok zor durumdaysan da 3,4gun sık dişini aglayinca gitme yanina yada sallama ayy o daha zor alisirsa hep ister

Yaaa benim gibi varmı ki diyordum varmış ne güzel Benim ikizler 16ayliklar bende tek buyutuyorum maşallah size
Ikiz buyutenlere helalı hoş olsun maşallah diyorum size ve hayranım size biz biriyle uğraşırken ..emzirirken diğeri napiyo nasıl uyutuyosunuz çok merak ediyorum biri kucaginizdayken diğer bebis napiyo anne benide sev al kucağına diyebakiyomu yavru yaa.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…