ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

e-bebek te bebeklerin uyku için bir çayı vardı ondan alsanız, ben 22 yaşındayım uyku probleminden dolayı içtim işe yaradı anneanneme de vermiştim gece uyumuyo diye ama onda etki etmedi. bebeklerde işe yarar sanırım

sağol canım inşallah hafta sonu alayım bari hiiçç işe yarıcanı sanmıyom ama , çünkü daha önce anason rezene falan içirmiştim muhtemel onun içindee onlar vardır yinede sağol denemkte fayda var. yazımı 4500 kişi okumuş ama cok az cvp gelio 10 kişiyle falan yazıştık mutlaka bi çaresi var birileri bişey biliyordur acaba neden yazmıyorlar bu kadar okuyanların hiç biri bööle bi durumla karşılaşmadılarmı

hayır canım yaa hiç bir değişiklik yokburda yazanlarında hepsini yaptım hiiç bi değişiklik yok kafam kazan gibi paso ağlıom sinirlerim çok bozuldu canım yaa

hemen pes etme canım benim illaki faydasını görür , beim 1 haftalık yiğenim oldu annesine başladık bu tarifi kzımız biraz büyüsün onada yapoacaz , gündüzleride ver hiçbir zararı yok

hemen pes etme canım benim illaki faydasını görür , beim 1 haftalık yiğenim oldu annesine başladık bu tarifi kzımız biraz büyüsün onada yapoacaz , gündüzleride ver hiçbir zararı yok
sağol canım allah razı olsun bakalım artık.artık yapacağım tek bişey bile kalmadı okdar herşeyi denedimtek başına çocuk bakmak ne zor

sağol cnm bide onu deneyelim

tatlım benim oğlum sorunlu değildi çok şükür ama gece uyandığında yanıma alır mememde emerken beraber uyurduk meme ağzından çıktığında uyanır tekrar alır yine uyurdu.. benim de uykum bölünmezdi. böyle böyle uykuya alıştı..
deneyebilirsin.. merak etme uygun pozisyonda yatınca üstüne düşme olasılığın pek yok.. zaten 6 aylıkmış bir sorun olursa ağlar tepki verir.

Canim muhtemelen bebeğin kolik zamanini beklemen gerek ne yapsan faydası yok. Oglumda oyleydi seni anlayabiliyorum cok zor gercekten.herseyi denedik masaj yaglari .kolik damlalari ilaclari suruplari.bitkisel çaylar. ...neler neler.gececek inşallah sabret zamani gelince rahatlayacaksin.
Kolik muzikleri dinlet.biraz susar

canım benim kızım kesinlikle bizimle yatmıyor biçok arkadalş boyle yap yazmış sizinki gibi ama asla yatmıo bu sefer yarım saate bi kalkıo cok sağol canım yinede

sağol tatlım cvp için ne kadar sürdü sizin su an bebeğiniz nekadarlık

ahhhh benle bi uyusa valla keşke uyusada kaç yaşında olursa olsa artık uyumasını istiyorum o raddeye geldi canım yaa çok denedim birlikte uyumayı ama benim kzıım bana çok düşkün değilmidir nedir uyumuyo benle

Ayaginin altına kasiklarina viks surseniz benimde oğlum böyleydi büyüyene kadar aynı kaldi

Ayaginin altına kasiklarina viks surseniz benimde oğlum böyleydi büyüyene kadar aynı kaldi

tamam canım çok sağol cvp için aslında arada yapıyorum hatta viks sürüyorum ayaklarına karnınada zeytinyagı sürüyordum.işe yaramayınca bırakmıstım .bu akşam bidaha yapiim bakalım saol canm teşekkür

Surdukten sonra sıcak su torbasını havluya sarın kasiklarina koyun biraz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…