- 17 Kasım 2014
- 1.665
- 1.021
- 158
- Konu Sahibi caaraameel
-
e-bebek te bebeklerin uyku için bir çayı vardı ondan alsanız, ben 22 yaşındayım uyku probleminden dolayı içtim işe yaradı anneanneme de vermiştim gece uyumuyo diye ama onda etki etmedi. bebeklerde işe yarar sanırım
hayır canım yaa hiç bir değişiklik yokburda yazanlarında hepsini yaptım hiiç bi değişiklik yok kafam kazan gibi paso ağlıom sinirlerim çok bozuldu canım yaa
sağol canım allah razı olsun bakalım artık.artık yapacağım tek bişey bile kalmadı okdar herşeyi denedimhemen pes etme canım benim illaki faydasını görür , beim 1 haftalık yiğenim oldu annesine başladık bu tarifi kzımız biraz büyüsün onada yapoacaz , gündüzleride ver hiçbir zararı yok
sağol cnm bide onu deneyelim
canım benim kızım kesinlikle bizimle yatmıyor biçok arkadalş boyle yap yazmış sizinki gibi ama asla yatmıo bu sefer yarım saate bi kalkıo cok sağol canım yinedetatlım benim oğlum sorunlu değildi çok şükür ama gece uyandığında yanıma alır mememde emerken beraber uyurduk meme ağzından çıktığında uyanır tekrar alır yine uyurdu.. benim de uykum bölünmezdi. böyle böyle uykuya alıştı..
deneyebilirsin.. merak etme uygun pozisyonda yatınca üstüne düşme olasılığın pek yok.. zaten 6 aylıkmış bir sorun olursa ağlar tepki verir.
Canim muhtemelen bebeğin kolik zamanini beklemen gerek ne yapsan faydası yok. Oglumda oyleydi seni anlayabiliyorum cok zor gercekten.herseyi denedik masaj yaglari .kolik damlalari ilaclari suruplari.bitkisel çaylar. ...neler neler.gececek inşallah sabret zamani gelince rahatlayacaksin.
Kolik muzikleri dinlet.biraz susar
ahhhh benle bi uyusa valla keşke uyusada kaç yaşında olursa olsa artık uyumasını istiyorum o raddeye geldi canım yaa çok denedim birlikte uyumayı ama benim kzıım bana çok düşkün değilmidir nedir uyumuyo benletatlım benim oğlum sorunlu değildi çok şükür ama gece uyandığında yanıma alır mememde emerken beraber uyurduk meme ağzından çıktığında uyanır tekrar alır yine uyurdu.. benim de uykum bölünmezdi. böyle böyle uykuya alıştı..
deneyebilirsin.. merak etme uygun pozisyonda yatınca üstüne düşme olasılığın pek yok.. zaten 6 aylıkmış bir sorun olursa ağlar tepki verir.
Ayaginin altına kasiklarina viks surseniz benimde oğlum böyleydi büyüyene kadar aynı kaldi
Surdukten sonra sıcak su torbasını havluya sarın kasiklarina koyun biraz cnmtamam canım çok sağol cvp için aslında arada yapıyorum hatta viks sürüyorum ayaklarına karnınada zeytinyagı sürüyordum.işe yaramayınca bırakmıstım .bu akşam bidaha yapiim bakalım saol canm teşekkür
Surdukten sonra sıcak su torbasını havluya sarın kasiklarina koyun biraz cnm
Surdukten sonra sıcak su torbasını havluya sarın kasiklarina koyun biraz cnm
İnss cnminş işe yarar tatlım
Bizimki uzun sürdü 7-8 aylik olunca gecti ama 3-4 ay içinde geçiyor yazıyor nette kolikle ilgili bilgilerde.biz buyuduk 3,5 yaşındayızsağol tatlım cvp için ne kadar sürdü sizin su an bebeğiniz nekadarlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?