ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

TSK ederim canım Allah razi olsun. Demez mi yaa ben ikisini ayni anda emzirdim hep çünkü ağlıyordu diğeri içime batiyordu. Simdi de hala biri kucagimdayken digeride zıplar o kadar alismisim ki ikisini kucaklamaya ikisini ayni anda sevmeye yedirmeye icirmeye bende tek bebisi olanlar için uyuyunca siklmiyor musun diyordum benim totoyu yere koymaya pek vaktim olmuyor da

Allah kolaylık versin,sağlıkla kolaylıkla büyütmeyi nadip etsin

neden ayri yatıyorsunuz bebeginizden .?
bebeginize ve size yazik değil mi? o sizin kokunuzu aradigi icin uyanir .
ilk 2 yil onunla uyumaniz gerek ten temasi gerek yoksa guvenli baglanamazsiniz bebeginizle ve bu da ileriki donemlerde sıkıntı olur.

bir de diş cikarinca gece rahatsiz oluyorlar drmiz boyle zamanlarda yatmadan1 cay kasigi calpol verin demisti.

Sabret canım geçecek bi ay kaç sonra ne yapsan duzelmez simdi. Çok zor durumdaysan da 3,4gun sık dişini aglayinca gitme yanina yada sallama ayy o daha zor alisirsa hep ister

ne aglasa da yanina gitme mi ??
gercekten bir bebek ağlarken annesi yanina gitmezse ileride bebek buyudugunde genc ve yetiskin oldugunda bile bir suru probleme yol acacagini bilmiyor musunuz ?
bunlar vakitli sıkıntılar gecip gidecek. biz ne kadar mutlu ve huzurlu ilgili olursak onlarda buyudugunde mutlu bireyler olacak .

Evli değilim merakımdan soruyorum, kuzenim evli 3 yaşında bir kızı birde daha 1 haftalık bir oğlu var.Ben o 3 yaşındaki kızını bir kere bile ayağında salladığını filan görmedim.Uyku saati geldimi gider kızını beşiğine yatırır başındada durur ben burdayım annecim diye.O bebekte annesini göre göre uyur.Gece uyandığındada başına dikilir kızının noldu annecim burdayım annecim diye.O çocuk yine uyur.Yani baya baya beşiğine koyarak yatırdığı bi çocuğu var.Kızı çok daha küçükkende yanında yatırır eliyle karnına pışpış yapardı yatarken toksa filan bebek yine uyurdu o çocuk.Yani acaba kuzenimmi çocuktan yana çok şanslı yoksa baska annelermi kucağa ayakta sallamaya filan alıştırıyorda bebeği sorun oluyor.Gerçekten bunu hep merak etmiştim.Çünkü kuzenim yani asil bir büyütme tarzı değişik yıpranmadan normal standart bir hayat yaşıyor kaldığı yerden.

doğrudur canım benimkisi öneri sadece yapıp yapmamak ona kalmis

Canım her taze annenin yaşadığı sıkıntılar bunlar.evet ruh halin berbat ama hepsi geçecek bunu biliyorsun.uyku için ise ; benim bi arkadaşım doktor eşide doktor.çok uykusuz bi bebek kızları.ataraks şurup veriyorlardı çok sıkıştıkça.tabi dozunu bilemem doktoruna danışabilirsin

Al koynuna yatır, benim bebegimde benle yatıyor.yatagimızda 3 kişiyiz yani :) yok efendim odasinda uyusun.yok efendim kendi yataginda uyusun vb. Bosveer benimki 9 aylik oldu ve 5. Ayından beri benle yatıyor.açıkçası daha rahat.iki üç kez uyanıyor emiyor uyuyor.
Kokunu istiyor kokunu.

Kesinlikle bi sıkıntısı var bebeğin.yoksa durduk yere ağlamaz.benim bebegimde çok ağlardi.o kadar alişmiştimki.o ağlardi ben uyurdum sürekli mızmiz.arada kulaği akardi.kac doktora goturduysrm bişeysi yok dedi.cocuk doktoru demiştiki "bebekler günde 10 defa 10ar dkk sebepsizce ağlar"..benim bebegim 7/24 aglardi...sizinki daha cok kucuk bence bi sıkıntı var.iyi bi doktora götürün derim

Allah kolaylik versin
Benim de oglum var 5,5 aylik
İlk 3 ay 3 saatte biruyanirdi, simdi gece hep uyuyor ama ozel bisey yapmadim
Rezene cayi ver gunde 1 cay kasigi
Anneme sordum o tavsiye etti ben bebekken verirmis hep

Böyle dertli bir annenin eminim yüreğine su serpmiştir bu mesaj. Kadın ölüyor zaten yorgunluktan. Benim bebeğim böyle güzel uyuyor demenin alemi nedir anlayamadım. Evladınıza maşallah. Allahım nazarlardan korusun.

Rahatsiz etmisiz kusura bakmayin, mesajlarimi gormemezlikten gelmeniz zor degil

Benim kızım 17 aylık halaaa öyle. İlk kızım da öyleydi. Sabah 4 te kalktım mesela. Gözlerim yanıyor artık. Kalkıp emmek istiyor sürekli. Bir kaç ay daha geçsin sütten keseceğim. Tek avuntum düzeliyor zamanla ilk kizimdan tecrübeyle sabit

Hepiniz sagolun allah razi olsun yazanlardan fakat biz zaten ayni odadayiz park yataginda yatiyor,birde cok denedim kizim bizle yatarken busefer yarim saatte bi uyanio,esimle zor nefes aliyoz uyancak die ama yinede uyanio,yani yanimda yatmasi cozum olmadi yinede sagolun kizlar malesef bu yazilanlarin hepsini denedik dr goturduk idrar tahlili ultrasonla organlarina bakildi tas falanmi var die cok sukur hicbisey yok.ne yapcan artik bilmiom tekrar sagolun elinize yureginize saglik bana dua edin yeter

Yuzerlik diye bir sey duydunuz mu yakiyorsunuz cocugu teskin ediyor. Huzur buluyor minik melekler

canim butun emziklri denedik hatta su avent olani bile buziki orhanin kolik sarkilari sackurutma mak.sesi hepsini uyuyo bu seslerle kapatinca uyanio
Emzik denemekten vazgeçme Can'ım ben 5 ay hergün verdim 5. Ayda aldı. Bi kayıt cihazına kaydedip sesi sürekli açık tutsanız. :/

Canim cok uzuldum aynilarini yasadim her seyi denedim tam bir yasina girince duzeldi eger hicbir saglik sorunu yoksa sana tavsiyem guvendigin birine 7 gun boyunca okutman en son ben onu yapmistim suyada okumustu onuda icirmistim umarim tez vakitte duzelir kendini uzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…