- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
- Konu Sahibi caaraameel
-
TSK ederim canım Allah razi olsun. Demez mi yaa ben ikisini ayni anda emzirdim hep çünkü ağlıyordu diğeri içime batiyordu. Simdi de hala biri kucagimdayken digeride zıplar o kadar alismisim ki ikisini kucaklamaya ikisini ayni anda sevmeye yedirmeye icirmeyeIkiz buyutenlere helalı hoş olsun maşallah diyorum size ve hayranım size biz biriyle uğraşırken ..emzirirken diğeri napiyo nasıl uyutuyosunuz çok merak ediyorum biri kucaginizdayken diğer bebis napiyo anne benide sev al kucağına diyebakiyomu yavru yaa.?
kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
Sabret canım geçecek bi ay kaç sonra ne yapsan duzelmez simdi. Çok zor durumdaysan da 3,4gun sık dişini aglayinca gitme yanina yada sallama ayy o daha zor alisirsa hep ister
doğrudur canım benimkisi öneri sadece yapıp yapmamak ona kalmisne aglasa da yanina gitme mi ??
gercekten bir bebek ağlarken annesi yanina gitmezse ileride bebek buyudugunde genc ve yetiskin oldugunda bile bir suru probleme yol acacagini bilmiyor musunuz ?
bunlar vakitli sıkıntılar gecip gidecek. biz ne kadar mutlu ve huzurlu ilgili olursak onlarda buyudugunde mutlu bireyler olacak .
kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
Kesinlikle bi sıkıntısı var bebeğin.yoksa durduk yere ağlamaz.benim bebegimde çok ağlardi.o kadar alişmiştimki.o ağlardi ben uyurdum sürekli mızmiz.arada kulaği akardi.kac doktora goturduysrm bişeysi yok dedi.cocuk doktoru demiştiki "bebekler günde 10 defa 10ar dkk sebepsizce ağlar"..benim bebegim 7/24 aglardi...sizinki daha cok kucuk bence bi sıkıntı var.iyi bi doktora götürün derimkızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
Allah kolaylik versin
Benim de oglum var 5,5 aylik
İlk 3 ay 3 saatte biruyanirdi, simdi gece hep uyuyor ama ozel bisey yapmadim
Rezene cayi ver gunde 1 cay kasigi
Anneme sordum o tavsiye etti ben bebekken verirmis hep
Rahatsiz etmisiz kusura bakmayin, mesajlarimi gormemezlikten gelmeniz zor degilBöyle dertli bir annenin eminim yüreğine su serpmiştir bu mesaj. Kadın ölüyor zaten yorgunluktan. Benim bebeğim böyle güzel uyuyor demenin alemi nedir anlayamadım. Evladınıza maşallah. Allahım nazarlardan korusun.
konu sahibi ben değilim ama aynı sıkıntı bendede var saat basi uyaniyo..ben rahatsız olmadım ne guzel arkadaşın bebeği mışıl mışıl uyuyormus uyusunda büyüsün sevindim yani..Rahatsiz etmisiz kusura bakmayin, mesajlarimi gormemezlikten gelmeniz zor degil
canim butun emziklri denedik hatta su avent olani bile buziki orhanin kolik sarkilari sackurutma mak.sesi hepsini uyuyo bu seslerle kapatinca uyanioEmzik kullanıyor mu, kolik sesi,su sesi falan fayda etmiyor mu
Yuzerlik diye bir sey duydunuz mu yakiyorsunuz cocugu teskin ediyor. Huzur buluyor minik meleklerkızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
Emzik denemekten vazgeçme Can'ım ben 5 ay hergün verdim 5. Ayda aldı. Bi kayıt cihazına kaydedip sesi sürekli açık tutsanız. :/canim butun emziklri denedik hatta su avent olani bile buziki orhanin kolik sarkilari sackurutma mak.sesi hepsini uyuyo bu seslerle kapatinca uyanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?