ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

He birde emzik olarak bakkal emzigi deriz ondan dene bebekler onu aliyolar fatoş emzikti gliba ismi hatirlayamadim bakkallarda oluyor yumusak meme ucu gibi oluyor ondan

Benim kızım 1 yaşında gece beraber yatiyoruz. Birde 3 yaşında oğlum var uyanmasin diye kızım sürekli memede hiç rahat uykum yok. Bence beraber yatmayi deneyin

Benim iki çocuğumda sizin bebeğiniz gibiydi. Emzirmeyi birakinca zamanla biraktilar bu gece uyanmalari.gece 28kere uyandigi oluyordu sayiyodum.kafayi siyirmak uzereydim. Hicbir sağlık sorunları yoktu çok şükür.sadece bana çok alisiklardi ve emerek uyumak istiyolardi sürekli.her gun gece gündüz dua ediyordum uyusun diye gündüz uykusu bile yoktu. Yani sabir sabir ya sabir

Kendi konum sandım aynı durumdayım o kadar benziyor bebeğimiz benim 8 aylık oldu her gün yorgunum uykusuzluktan başım her tarafım ağrıyor

Benim kızım 6 aylık a kadar iyiydi 6 aydan sonra değişti uslu bebek gitti azman geldi şimdi 20 aylık ama öldür du bizi sabır arkadaşım uyku düzeni değişir inşallah

Aynen biz de 3 kişi takılıyoruz Bi aydr,5 aylık bizim ufaklık. Ne zamana kadar gider bilmem şimdilik böyleyiz

Ben de şöyle bişey diyeyim; bizimki de Bi ara böyleydi . Kaç kere kalktığımı hatırlamıyordum düşün. O ara ayakta sallıyordum . Bıraktıkça yada 10!dk 20dk Bi süre sonra uyanıyordu . Tak etti canıma. Pış pış yapıp uyutacamsallamaya son dedim . Bir de aynı saatte yatırıyorum 1 Aydır. Düzene girdik şükür. Acıktıkça uyanıyo bazen daha sık uyandığı oluyo yeni emdiyse pış pış yapıyorum dalıyo. Şu gece çaylarını denedin mi Buarada. Bende işe yaramadı daha çok açtı uykusunu ama size yarar belki:) Allah yardımcın olsun uykusuzluk çok zooor

Canım ağır kokular sakın kullanma...bebeklerin ciğerleri çok hassas sakın kullanma...haberlerde çıkmıştı anne bebeğinin burnuna viks sürmüştü bebek uykuda ölmüştü allah korusun...
Lavanta kullanılabilşr bende kullanıyorum onun öyle bi ağırlığı yok. Prof dr. İbrahim saraçoğlu öneriyor lavanta kesesini

Valla kv düzene koydu üç ay sonra gece iki üç kalkardı. Emzik rahat oluyor. Doymuyordur muhtemelen gaz yapmayan eğik biberonla mama ver yatmadan

Oğlum 13 aylık. 13 aydır uyku yok. Denemediğim şey kalmadı aklınıza gelebilecek herşeyi denedim olmuyor uyumuyor gece yarım saate bir kalkıp emiyor. Inanın adım atacak halim yok artık. Ama artık kabullendim önceden hep düzelecek düzelecek diye umut ediyodum ama anladım ki artık huy bu. Olsun oğlumun canı sağolsun elbette bugünler geçecek. Allahım hepimizin evlatlarına sağlık versin..

Snn daha başı deaem korkutmam inşallahh.. Benim kızım 20 ay emdi ve hep öyleydi son zamanlar 1 yaşından snra daha çok kalkıp emmdi 20. Ayda kestimm memeden dayamadk artk ikimizde.. Bebekler uykuya geçtikleri zaman uyandıklarında nerde uyudularsa orda uyanmak ve gece orda uyumak istermiş.. Bu kanı ciddiden doğru emerek uyuyorsa memeyi sallayarak uyuyorsa sallanmayı istermiş.. Ben memeyi bıraktırdm da uykusu düzene girdi çok şükür her gece en az 5 kere kalkıyordum ve ölü gibiydimm.. Ne zaman ayırdın odasını o da önemli tabi

Ayetel kursi okuyun yedi defa felak nas okuyup yüzüne ufleyin ayrica sütünü z yeterli gelmiodur belki doktorunuza bi sorun birde yatagan icinde yuvarlayin onu gaz icin bide birdak suya yarim cay kaşığı kimyon kaynatın ilidimi bi iki cay kaşığı verin isterseniz

tekrar sagolun kızlar bu gece birlikte yatmayı denedik ama kesinlikle kabul etmio yanımızda yatmak işstemio,dedim ya bu sefer de daha kötü oldu 30 dk uyandı.neleerrr neleerr oudum karnı tok mama yedirip yatırıom çünkü zaten yediriom yatırıom yine 1 saat sona kalkıo açlıkla ilgisi olmadığına eminim.

sükür saglık sorunu yok ,karnı tok,dualrıda okuyoz,bizimlede yatmak istemio,gündüz zaten doğru dürüstr uyumaz 10 dk 15 dk,kimyon rezene anason hepsini denedik valla,sonuç fiyaskovalla sağolun kızlar.caresiz ne zaman bitmesini beklicem etrafımda bi uyuyan bebekler var görmeyin cocuklar akşam 6 sabah 7 de kalkıyolarmışanneleri gece zorla bikaç kez uyandırıp emziriyolarmış bunları duyunca cok sasırıyor ve kızıma sinirleniyorum ne yalan soyliyim

canım benimlede yatmak istemiyor

kesinlikle bizimle yatmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…