- 13 Aralık 2012
- 1.723
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi caaraameel
-
Benim kızım 1 yaşında gece beraber yatiyoruz. Birde 3 yaşında oğlum var uyanmasin diye kızım sürekli memede hiç rahat uykum yok. Bence beraber yatmayi deneyinkızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
kızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
not:kızım her kalktığında emmiyor,bazen emiyor,bazen sallıyorum uykusu açılmasın die,ağlasın yanına gitmesem ortalığı yıkıyor.şimdiden teşekkür ediyorum cevaplarınız için kızlar.valla duacım olursunuz.
Kendi konum sandım aynı durumdayım o kadar benziyor bebeğimiz benim 8 aylık oldu her gün yorgunum uykusuzluktan başım her tarafım ağrıyorkızlar 6 aylık b i kızım var sabaha kadar hersaat başı uyanıyor sabah kafam kazan gibi oluyor.iyice çöktüm,yorgunluktan sütümde azaldı,dualar okudum,yatmadan önce mamalar yedirdim,napacağımı bilmiom,okuduğunuz bi dua uyguladığınız bi küçüçük bi yöntem varsa neolur paylaşın inanın hiç halim kalmadı,herakşam ağlıom,lütfen cvplarınızı bekliorum,
Aynen biz de 3 kişi takılıyoruz Bi aydr,5 aylık bizim ufaklık. Ne zamana kadar gider bilmem şimdilik böyleyizAl koynuna yatır, benim bebegimde benle yatıyor.yatagimızda 3 kişiyiz yani :) yok efendim odasinda uyusun.yok efendim kendi yataginda uyusun vb. Bosveer benimki 9 aylik oldu ve 5. Ayından beri benle yatıyor.açıkçası daha rahat.iki üç kez uyanıyor emiyor uyuyor.
Kokunu istiyor kokunu.
Ben de şöyle bişey diyeyim; bizimki de Bi ara böyleydi . Kaç kere kalktığımı hatırlamıyordum düşün. O ara ayakta sallıyordum . Bıraktıkça yada 10!dk 20dk Bi süre sonra uyanıyordu . Tak etti canıma. Pış pış yapıp uyutacamsallamaya son dedim . Bir de aynı saatte yatırıyorum 1 Aydır. Düzene girdik şükür. Acıktıkça uyanıyo bazen daha sık uyandığı oluyo yeni emdiyse pış pış yapıyorum dalıyo. Şu gece çaylarını denedin mi Buarada. Bende işe yaramadı daha çok açtı uykusunuHepiniz sagolun allah razi olsun yazanlardan fakat biz zaten ayni odadayiz park yataginda yatiyor,birde cok denedim kizim bizle yatarken busefer yarim saatte bi uyanio,esimle zor nefes aliyoz uyancak die ama yinede uyanio,yani yanimda yatmasi cozum olmadi yinede sagolun kizlar malesef bu yazilanlarin hepsini denedik dr goturduk idrar tahlili ultrasonla organlarina bakildi tas falanmi var die cok sukur hicbisey yok.ne yapcan artik bilmiom tekrar sagolun elinize yureginize saglik bana dua edin yeter
Lavanta kullanılabilşr bende kullanıyorum onun öyle bi ağırlığı yok. Prof dr. İbrahim saraçoğlu öneriyor lavanta kesesiniCanım ağır kokular sakın kullanma...bebeklerin ciğerleri çok hassas sakın kullanma...haberlerde çıkmıştı anne bebeğinin burnuna viks sürmüştü bebek uykuda ölmüştü allah korusun...
canım benimlede yatmak istemiyorneden ayri yatıyorsunuz bebeginizden .?
bebeginize ve size yazik değil mi? o sizin kokunuzu aradigi icin uyanir .
ilk 2 yil onunla uyumaniz gerek ten temasi gerek yoksa guvenli baglanamazsiniz bebeginizle ve bu da ileriki donemlerde sıkıntı olur.
bir de diş cikarinca gece rahatsiz oluyorlar drmiz boyle zamanlarda yatmadan1 cay kasigi calpol verin demisti.
Evli değilim merakımdan soruyorum, kuzenim evli 3 yaşında bir kızı birde daha 1 haftalık bir oğlu var.Ben o 3 yaşındaki kızını bir kere bile ayağında salladığını filan görmedim.Uyku saati geldimi gider kızını beşiğine yatırır başındada durur ben burdayım annecim diye.O bebekte annesini göre göre uyur.Gece uyandığındada başına dikilir kızının noldu annecim burdayım annecim diye.O çocuk yine uyur.Yani baya baya beşiğine koyarak yatırdığı bi çocuğu var.Kızı çok daha küçükkende yanında yatırır eliyle karnına pışpış yapardı yatarken toksa filan bebek yine uyurdu o çocuk.Yani acaba kuzenimmi çocuktan yana çok şanslı yoksa baska annelermi kucağa ayakta sallamaya filan alıştırıyorda bebeği sorun oluyor.Gerçekten bunu hep merak etmiştim.Çünkü kuzenim yani asil bir büyütme tarzı değişik yıpranmadan normal standart bir hayat yaşıyor kaldığı yerden.[/QU
çevremde böyle olanlara o kadar şaşırıyorum ki ağzım açık kalıyor açıkçası kıskanıyorum bile
Al koynuna yatır, benim bebegimde benle yatıyor.yatagimızda 3 kişiyiz yani :) yok efendim odasinda uyusun.yok efendim kendi yataginda uyusun vb. Bosveer benimki 9 aylik oldu ve 5. Ayından beri benle yatıyor.açıkçası daha rahat.iki üç kez uyanıyor emiyor uyuyor.
Kokunu istiyor kokunu.
Yuzerlik diye bir sey duydunuz mu yakiyorsunuz cocugu teskin ediyor. Huzur buluyor minik melekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?