ahhhh kızlar nolur her okuyan bişey yazsın

konu sahibi arkadsim
kac cocugunuz var . pedagoji hakkinda bilginiz nedir ? :)
samimi soruyorum yargilamak icin degil
2yasina kadar anne bebekle yatmali . ki hem anne hem bebek birbirine baglansin bilerek söylüyorum bunu . cocugunuzun disi cikiyor olabilir benim oglumda bu ara pek huysuz gece uyaniryor yanimda yatiyor ama disleri kabarmis . gercekten bebekler pek huysuz oluyor bu zamanlarda.
size adem güneşin guvenli baglanma kitabini tavsiye ediyorum . inanin bebeginuz ve sizin icin cok fayda saglayacaksiniz . selamlar kolayliklar

simdi tutsu mutsu yakip cocugu sakinlestirmek demek cocuklukda da hiperaktivite var diyip ilac kullanmak demek.

annelik kolay değil gerçekten ama bebeklikte ne kadar genis ve huzurlu olursak ileride sikinti yasamayacqz.

6 aylık mı erken pes etmişssin :)
12 ay 12 günlük oglum var ve kac defa uyanıyo bilmiyorum ve her seferinde emip uyuyo
bi ara emzik vererek alıstırdım bi hafta iki üç kez kalktı
sonuc mu suan hala aynı :)
dün gece cok cabaladım emzirmeden uyutmak için. biraktım uyusun diye fln almadım bi ara kalktı besiğin üstündeki seyleri atıyo oynuyo beyfendİ :) saat 4 ve benim gözlerim artık acıyo uykusuzluktan
neyse yine emzirdim tabi :) sonra 5ten 7 30a kadar yanımda mısıl mısıl uyudu
ama o saate kadar 8 kez fln uyandı galiba
6 aya kadar geceleri iki üç saat oyun oynardık saat ikide üçte :)
sonra gündüz uykusunu azaltınca o uyumama gecti
bugun de az uyutuyorum gittim uyandırdım sabah uykusunda simdi ikindi uykusu beste uyandırcam
bugun diger günler gibi 5 6 saat uyumuycak gündüz. 3.5 saat uyumus olcak
umarım bu gece sorun cıkarmaz artık hırcınlasıyorum uyu artık niye uyumuyorsun emzirmiycem işte falan diyorum
yani haline sükret diyorum cnm :)

anoson rezene kimyon hepsini bir kaynar suya at demlensin son yemeginden sonra yatma saatine yakın içir
ne gaz ne sancı nede uykusuz geceler 1-1,5 ölçek içir hiç bir şey olmaz allahın izniyle ben kızımı böyle büyüttüm . şuan 9 yaşında

heee bazıları anoson içirmem diyor heeee ozamanda götür gece onlara bırak onlar baksın,

cnm bebek anne yanında olunca güvende hissediyor ben de yanıma koyuyorum emziğini veriyorum uyuyo gibi yapıyorum uyku saatine dikkat edince pıt diye iki dk uyuyo yani o dediğin sey doğru
dün gece 9da yere uzanmıstım geldi kucagıma girdi :) uyumak istediğini belirtti
gece uykusuna tam su saat diyemem ama 9 10 arası uyur hep cünkü oyle alıstırdım
ama iste emmeye cok alıskın gece cok uyanıyo arkadasın actıgı konudan ben de muzdaribim
ama cok sükür onun dısında uyutmakta problem cekmem

yorumları okumadım ama benim oğlan 1 yaşında biraz biraz uyumaya başladı. 1 yaşına kadar 24 saatte 6 saat ancak uyurdu. 16 aylıktan sonra geceleri kesintisiz uyumaya başladı.
yani tek ilacın sabır ve zaman.

Canim cvp icin cok tesekkur ederim ama benin kizim yanimda uyumuyor kesinlikle kac kere denedim daha cok uyanio hic kipirdamamamiza ragmen

Tamam cnm bu aksamda onu deniyim ben hepsini ayri ayri vermistim ama hu gece busekilde yapiim sagol

Bilmiyorum ama gercekten cok yoruldum berbat haldeyim anlatamam

Yapılacak tek şey bunun normal ve geçici bir dönem olduğunu kabul etmeniz. Her uyandığında emzireceksiniz sonra yüz üstü yatırıp gazını çıkartıp uyku pozisyon una getirip bırakacaksınız. O aylarda bu işler böyle çoğu çocuk için.

Tesekkur ederim yazdiklariniz icin ama tekrar soyluyofum BENIM BEBEGIM DEFALARCA UGRASMAMA RAGMEN YANIMIZDA YATMIYOR ah keske yatsa kokusunu hissetsem rahat etsem ama olmadi malwsef cok denedim yinede sagolun

Ahhh keske bu kadar kolay olsa canim soyledigin gibi.ama dogru soyluyosun sabretmek gerek ama malesef sabrima yenik dusuyom bazwn cok sukur sagligu yerinde ya diyirum napiim sagol cvp icin

Bilmiyorum ama gercekten cok yoruldum berbat haldeyim anlatamam
anlatmana gerek yok ki zaten aynı durumda oldugum için anlıyorum :)
bizimki bir de yürüyo her yeri dağıtıyo fln ya da nereye gitsem arkamdan yürüyo ben de onun pesindeyim cogunlukla o yüzden senden daha cok yorulduguma eminim allah hepimize kolaylık versin

Ahhh keske bu kadar kolay olsa canim soyledigin gibi.ama dogru soyluyosun sabretmek gerek ama malesef sabrima yenik dusuyom bazwn cok sukur sagligu yerinde ya diyirum napiim sagol cvp icin
Bende yaşadım bunu canım artık çareyi cocukla uyumakta buldum. Yarım saatte bir uyanirmı insan evladı :) uyanıyor işte ama asla mama vermedim

bir bebegin evi dagitmasi muhtesem bi sey .
bu onun okulda basarili olacagi anlamina gelir. engellenmezse merak duygusu canli kalir derslerde başarılı bi ogrenci olur.

bir bebegin evi dagitmasi muhtesem bi sey .
bu onun okulda basarili olacagi anlamina gelir. engellenmezse merak duygusu canli kalir derslerde başarılı bi ogrenci olur.
evet cnm bizimki baya bi kurcalıyo cok meraklı ben sadece tehlikeli birkac yeri kapattım onun dısında dagıtıyo bu ona özgüven de veriyo sosyallesmesine yardım ediyo bence

ne yaptın bebişte bir değişklik varmı , inşallah faydasını görmüşsündür,

ne yaptın bebişte bir değişklik varmı , inşallah faydasını görmüşsündür,
hayır canım yaa hiç bir değişiklik yokburda yazanlarında hepsini yaptım hiiç bi değişiklik yok kafam kazan gibi paso ağlıom sinirlerim çok bozuldu canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…