Ah'ı mı tuttu?

sonuçta mutlu olmadıgın biriyle hayatını geçirmek zorunda diilsn.eğer sevmeden onunla birlikte olmaya devam etseydin işte o zaman ahını alırdın...

Bir ilişki bittiği zaman,genellikle bir taraf ayrılmak istiyor,diğer taraf istemiyor.
O halde her ayrılıkta,birisinin ah etmesi gerekir.Bütün o ahlar tutsaydı,dünyanı hali ne olurdu :)

Ne olmuş biliyor musun ? Birlikteyken çok baskı altında kalmışsın.Şimdi ayrıldığın halde o baskıyı hissediyorsun.
Ayrılırken ağır konuşmuş,söyledikleri beynine kazınmış.Şimdi ne olsa ona bağlıyorsun.Daha fenası,söyledikleri olacak diye bekliyorsun.
Unut onu artık,geçmiş bitmiş,kurtulmuşsun.Sana bir doz kuantum öneriyorum :nazar:

kımının ahı gerçekten çabuk tutuyor ben ah ettım me tutuyor mesela :) aslıında kımseye ah etmek ıstemem ama canımı yakınca mecbur edıyorum :( inşallah eski sözlün ah falan etmemiştir mazlumun ahı çabuk tutar​

Ne olmuş biliyor musun ? Birlikteyken çok baskı altında kalmışsın.Şimdi ayrıldığın halde o baskıyı hissediyorsun.
Ayrılırken ağır konuşmuş,söyledikleri beynine kazınmış.Şimdi ne olsa ona bağlıyorsun.Daha fenası,söyledikleri olacak diye bekliyorsun.
Unut onu artık,geçmiş bitmiş,kurtulmuşsun.Sana bir doz kuantum öneriyorum :nazar:

evet canım yaa aynen öyle, ayrılırken ne hakaretler etti benden nefret ettiğini bile söyedi. çok ağırıma gittiği için hazmedemiyorum, bir yandan da deli divane sevdiği anlar geliyo aklıma haksızlık mı ettim diyorum ama gerçekten öyle sevmiş olsaydı ayrılırken o kadar kıramazdı beni diye düşünüyorum...

Ah'a inanırım ancak haklı olunursa... Burada haklı olan sonuna kadar sensin, sıkma canını, ömür geçmez anlaşamayız dediğin anda bitmiş bu iş, boşver... Sadece denk gelmiştir, bir süre sonra herşey kendiliğinden yoluna girer...

kızlar bu nazar, büyü, ah işlerini çok kafaya takınca bugün bir hocayla görüştüm. daha doğrusu babamı aracı koydum benim yerime görüştürdüm. sandığım gibi bir şey yokmuş, kaderime razı olmakta problem yaşıyormuşum isyan etmemeliymişim.

Konu içeriği nedeniyle "Aşk Hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşındı.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

Back
X