Ahım çıkar mı

Madme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2021
827
301
53
32
Daha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen

Biliyorum salak kocamın yüzünden olduğunu onunla gergin kavga ediyorum zaten sen böyle yaptın vb diye

Ah diye birşey olduğunu inanmıyorum
Kötü biriysen kötü şeyler seni bulur oda belki
Onun için üzerinde durmayın dün geçmiştir deyip geçin
Bugün ve yarınlar için ise
Mesafe candır sadece bunu derim

Hiyerarşik düzeni savunmayın. Başkasının kötülüğünü istemek, özellikle de yaşadıklarınızı başkasının da yaşamasını istemek, hiç doğru değil.

Şunu biliyorum; eğer sürekli eskiyi, acıları yaşadıklarınızı düşünür, beddua eder, “sürekli kötülük olsun, niye olmuyor?” derseniz boynunuza kadar batağa saplanıyorsunuz ama ne zaman Allah’a tevekkül edip kaderinizi kabul edip ona havale edip, bir yandan da olumlu düşünürseniz, hayatınız bir anda düzelmeye başlıyor.

Daha önceki konulardan bilen bilir eşimle çok sıkıntı yaşadık Kv kişisi eşime çok bağlıydı her şeyi yokuşa sürdü benimde kafam karışıktı nişan atsam mı atmasam mı diye düpün geldi çattı evliliğimin ilk iki yılı onun yüzünden berbat geçti şimdi biraz iyiyiz eşimle şimdi karışmıyor ama ben unutamıyorum şimdi kayanın nişanlı kv kişisi biliyor itiraz ederse oğlu dinlemez diye ne yapsalar anlayışla karşılıyor benim de çok zoruma gidiyor neden bana böyle davranmadı diye neden şimdi diğer geline bana yaptıklarını yapmıyor diye az önce söyledim yüzüne tartıştık biraz ( kesin gelinimi kıskanıyor demiştir ama mesele öbür gelin değil ki neden bana zulmetti beden ona melek gibi) çok içimi yaktı bende küfür ettim zamanında şimdi diyorum Allah herşeyi görüyor ahımı çıkarırım ondan yanına bırakır mı çok kötüyüm yardım lütfen

Eğer boşanmayı planlamıyorsan bu konuları bence artık kapat. Aradan yıllar geçmiş, nişan döneminde yapılan saygısızlıkları kabul edip, evlenmişsin. İki senedir sürekli aynı konuyu açıp tartışmaktan isnana fenalık gelir, kocan bıkar artık. Niye kendi yuvanı böyle huzursuz ediyorsunki. Geçmişi unutma ama böyle sürekli açmanda yersiz. Hala evliliğinizi oturtamamışsınız. Kaynananla, yeni gelinle arana mesafe koy, sen kendi yuvanla meşgul ol.

Boşver kaynanayı bız kadınlar yanlış yapıyoruz.

Eşim salak benim Allahım ben ne yaptım da bu adamı bana reva gördün diyorum az önce kv ye dedim sen bana çok haksızlık ettin e sen de görücü usulü evlenmeseydin kaynın gibi olurdun dedi kimsenin kötülüğünü istemem tabi gelin kişisiyle bir sorunum yok ama neden bana iyi davranmadı aynı şekilde o kv ve kocanın başından çıksın istiyorum

Eşim salak benim Allahım ben ne yaptım da bu adamı bana reva gördün diyorum az önce kv ye dedim sen bana çok haksızlık ettin e sen de görücü usulü evlenmeseydin kaynın gibi olurdun dedi kimsenin kötülüğünü istemem tabi gelin kişisiyle bir sorunum yok ama neden bana iyi davranmadı aynı şekilde o kv ve kocanın başından çıksın istiyorum
Bakın hayatımızda insanları ve olayları büyütmeyin ne yaşanmışsa yaşandı bitti gitti önünüze bakın
Eşinizle mutlu olamayacağınızı düşünüyorsanız boşanın
Kimse için değil kendiniz için yapın ne yapıyorsanız
Kv konusunda çok az kv benimkinin eline su döker ama mesafeliyimdir
bu da kendisini deli eder
Durun size bir maceramızı anlatayım

Birgün bizde güzellik
Sabah eşim bir işle uğraşıyordu eli nasıl olduysa kesildi
Benide kan tutar lanet olası
Eşim odaya geldi parmağını gösterdi
Başım döndü midem bulandı kulaklarım çınlamaya başladı
Yarı baygın düştüm yatağa
Bizim sesimize geldi kv hazretleri
Ne oluyor dedi eşimde
Parmağım kesildi
Eee ona ne oldu diye beni işaret ediyor
Kan tuttu dedi eşimde
Aaaa bu böylemiymiş
Bak hiç söylemediler
kIzlarını milletin başına bela ediyorlar görüyormusun🤣🤣🤣🤣
Eşimde anne saçmalama diyor
Duyuyorum ama halim yok şöyle kafa göz dağıtayım 😤😤😤😤
Sonrasında ne mi oldu
Mecbur olmadıkca görüşmüyoruz
eEe ne yapayım fırsatını bulunca evinimi kundaklayayım😈
Neyse önemseme geçen geçti de geç

İçinizi karartmayın size hiç bir faydası yok. Evinizde huzurunuz var mı varsa onu koruyun. Kendinizi kötü düşüncelerle doldurup durmayın. Bırakın kim ne yaparsa yapsın, herkesın yaptığı kötülük bir şekilde karşısına çıkacak, ahirete bırakın.

Benzer şeyleri ben de yaşadım. Üstelik bide kv kişisi yeni gelini bana karşı doldurdu. Kız beni tanımadan bana küstü triplere girdi :) Yani ben ne yapabilirim her şey de bizim elimizde değil, gelin de biraz inanmak istediğine inandı umrumda olmaz. Şuan yapacağınız tek şey eşinizle iyi olmak. Zaten demişsiniz eşimle aram düzeldi diye. Gerisini takmayın derim. Gün gelir onlar da birbirine düşer, siz uzaktan izleyin karışmayın derim şahsen

Bu durumda bunu yeni geline yaptırmayan kaynınız. Yani kaynana her türlü yapacak karakterde. Öncelikle neden eşinizin kaynınız gibi sizi korumadığını düşünmelisiniz.
Küçüklüğünden beri ailenin ezilen çocuğu o çünkü diğerlerine karışılmamış ama bu hep ezilmiş ezildiğinin farkında da değil

Biliyorum salak kocamın yüzünden olduğunu onunla gergin kavga ediyorum zaten sen böyle yaptın vb diye
Konuyu tam anlamadım noktalama işaretleri eksikliğinden ve bazı kelimelerin anlaşılmaz olmasından dolayı ama siz de kendinizi ezdirip üstüne evlendiğinizi göre ve bunun pişmanlığını hala sizle ilgisi olmayan kişiler üzerinden yaşadığınıza göre kendinize yaptığınızın ahı çıkar mı?
Ya da dediğim gibi sizle hiç ilgisi olmayan kayın ve elti adayına yapılanları oturup düşündüğünüze göre çıkıyor mu diye sormalıyım belki?

Herşey kocada bitiyor bacı

Dışardan adam arama, sümsük kocana küfür et bence.

Ah-mah diye bir sey yok. Evren, sizin b.ktan hirslarinizla ilgilenmiyor. Ama belli ki, icinizdeki hirs ve intikam hissi sizi yeyip bitiriyor. Insanlara kin duymayi birakip kendi hayatiniza donun. Daha mutlu olacaksiniz

Back
X