Tabiki hayır, belki beni anlar aklına gelirse tabi.. O yüzden yaşadığımı yaşasın dedim..
Ah diyenin ahı yerde kalmazmis canim
Olurmu öyle?
Senin düşüncene göre demekki sende birinin kalbini kirdin...cünkü sende 2 sene bebiş hasreti cekdin. Düşüncelerin cok yanliş.
Allah herkeze zamani gelince nasip eder. Senin demekki 2 sene beklemen gerekmiş. Bunda kimsenin sucu yok.
Kalbini temiz tut. Kimseye kötülük dileme.
Sende dahil herkez mutlu olsun
Olabilir etme bulma dünyası .. gülme komşuna gelir başına diye boşuna dememişlerSelam kızlar, içimi dökmek istedim geçmiş zaman ama olsun. 4 yıllık evliyim 2.5 aylık kızım var cook şükür. Benim bir zamanlarki derdim eltim, kisa anlaticam : iki sene çocuğum olmadı eltimde hep nispet yaptı bana yok su hamile yok bu ay ben hamileyken şöyleydi böyleydi dedi durdu taa ki ben hamile kalana kadar.. Hamile kaldığım andan itibaren nispet kesildi, ne hamile arkadaşlarındna bahsetti ne kendi hamileliğinden, ve zamanında yüzüme baka baka sen kısırsın dedi ne kadar ağladım o lafinin üstüne ve ozaman ahimi aldı.. Alllahim dedim benim yaşadığımı yasasin iki sene de o istesin çocuğu olmasın başka bişey istemiyorum.. Yeni duydum hastalik başlamış vücudunda. Acaba ahim mi tuttu diyorum.. Allah elbet hesabini soracak diger tarafta ama ben burda cekmesini istiyorum. Acaba diyorum cok canımı yaktı ahim mi tuttu..
ben de bir hocama Allah belasını versin demiştim okuldan eve geldim kızlar telefonda yazıyorlar aa gördnüz mü aysu hoca kafasını duran kapıya çarpmış bayılmışah tutması olmasa bile kötü enerji denen bir şey var.
enerji doğada asla kaybolmaz. eğer bir insan diğerine kötü enerji yayarsa düşünceyle vs olsun, bir şekilde ondan patlak veriyor. batıl inanç yerine fizik kurallarıyla bakıyorum ben bu duruma.
sağlık problemim yüzünden haksız yere beni dersimden bırakan hocama ah etmiştim mesela ben. hasta halimle kendimi yıpratarak gitmiştim okula muntazaman onun yerine hıncını çıkardı benden inş sen de benim gibi hasta sürünerek gel ayağın kırılsın geleme buraya demiştim. sonra arkadaşlar dediler ameliyat olmuş ayağından değneklerle gidiyormuş okula.
velhasıl olay ah'tan öte, biraz enerji biraz karma biraz kalbin fesatlığının insana yüklediği kötü enerji, biraz o fesatlığı gören diğer insanların da tepki koyması üzerine insanın hayatının çekilmez olması vs.
yine bana ve aileme çok çok büyük bir yanlış yapan birine "ölseydi de iyi ansaydım böyle nefret edeceğime yaşarken" demiştim suratına ufak bir araba çarpmış sonra ama hiçbir sorun olmamış çok şükür. sonra da kendimden korktuğum için asla böyle şeyler düşünmedim kimse hakkında.
ben de bir hocama Allah belasını versin demiştim okuldan eve geldim kızlar telefonda yazıyorlar aa gördnüz mü aysu hoca kafasını duran kapıya çarpmış bayılmış
komikti bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?