ah'ım niye tutmuyor?

Kızın yüzüne gidip söylemiyor ya bunları, kendi arkadaşları ile konuşuyor, burada yazıyor, bunu herkes yapar bence.
iyi de ben onu demiyorum okuduğunuzu yanlış anlamışsınız

anlamak demek pohpohlamak demek değil ama..

bakın o mesajı yazana kadar gayet oluru olan normal şeyler yazıldı zaten belki arada bir iki sert mesaj olabilir ama konu sahibi devam ettikçe abarttı
Turbanlo ilkokul mezunu hic erkek arkadasi olmamis kadini teecih etmesini nasil aciklayabilirdi sizce ? Bunu nasil bir asagilama olarak goruyorsunuz .size ters gittigimi dusunmeyin gercekten fikren sorup merak ediyorum. Benim en yakin arkadasim turbanli ilkokul mezunu ve gorucu usulu ile evlendi. Simdi ben bunj belirtince asagilamis mi oluyorum. Bende kendi durumum icin beni birakti universite mezunu ogretmen bir kiz aldi. Allah indan bulsun diyordum. Simdi bu cumlemle neresine hakaret etmis oluyorum.
Dedigim gibi konu sahibi diyor ki bence " madem istedigi bu kizdi niye benimle gobul eglendirdi." Zaten kendisi gonul eglendirdi benimle diyor. Adamin ona nasil gozle baktigini soylemis.
?

Ağzınız bozuk, saygısız ve negatif bir insansınız. Belki ilişkinizde mutsuz oldu, gelecek göremedi ve ayrıldı. Ne bu böyle arkasından yıllarca beddua etmeler? Sanırsın 3 çocukla ortada bıraktı.
Siz kendi hayatınıza çeki düzen verin, psikolojinize bir dur deyin hele. Karşıdaki kadının eğitim durumuna dil uzatacağınıza kendi işsizliğine çare bulun.

gerekten empati yaparak yaklaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim Allah razı olsun.alinti yapma gereği duymadım ama anlayıp dinlemeden laf olsun diye yorum yapan bir iki arkadaşa cvb;
1 hamil e eşine niye beddua ediyorsun demişler bebeğine niye ediyorsun demişler altını çizeyim çocuğu iyi insanlarla karsilassin diye yorum yaptim bir arkadaşa
2 ben eşi türbanlı ilkokul mezunu ev kızı derken sunu kasdettim, ben açığım üniversite okudum ve erkek arkadasim oldu.onunda cok sevgilisi olmus.hatta kızım olursa okutmayacağım artik bu devirde kimseyle evlenilmez dedi.yani onun gözünde okuyan insanlarla evlenilmez çünkü gecmisleri oluyor.ilkokul mezunu kızla evlenmesi bu sebebten.bana acik acik demedi ama ayrilmaya yakın ima etti.
bende diyirum ki madem kapalı sevgilisi olmamis ev kızı arıyordun da benim aklımi çeldin..ayrildik diye ah etmiyorum cok umut oldu yaralarmi sardı.otobus durdurup özürler diledi ama duyuyorumki nişanlanmış ben ne hale düştüm.oynamis benimle

bence burada beğenmemek ile aşağılamayı karıştırıyoruz.

beğenmemek ve bunu üslupluca dile getirmek insani evet ama aşağılamak insani değil

Iste hedef gostermek gibi olmasin ama iste bu dusuncede yanlislik var. Bur arkadasimiz suanda asagiliyor konu sahibi degil. Niye cok guluyosunuz anlayamadim!

Fazla iyi niyetlisiniz

tövbe est.

Iste hedef gostermek gibi olmasin ama iste bu dusuncede yanlislik var. Bur arkadasimiz suanda asagiliyor konu sahibi degil. Niye cok guluyosunuz anlayamadim!

bir şey diyeyim mi devam edersek Mune nin ahı hepimizi tutacak ban yiyeceğiz

isteyen istediğini istediği şekilde aşağılayabilir herkes kendine yakışanı yapar değil mi, ben kaçar

ben çok teşekkür ederim.burada konu açarken bilale anlatır gibi anlatmam gerek diye düşünmüştüm ama gerek duymadım can vermeye.aynen boyle oldu.rabbim sizin gibileri cogaltsin

Herkesin hayatı kendine.
1. Beddua etmek sadece sizin ruhaniyetinizi bozar, üstüne bir de döner dolaşır sizi bulur.
2. Adam güzel bir hayat yaşıyordur zengindir. Belki de Allah onu parayla imtihan ediyordur bilemeyiz. Kaderine de karışcak halin yok.
3. kırılmış olabilirsin normal birşey ama abartma kendini de boşuna strese sokma. + Allah hesabını sen dua ettin ah ettin diye sormaz. Onun belli vakti zamanı vardır. Ve sana da hesap sorar elbet yaradan “neden bu kadar ah ettin?” Diye. Vaktimiz hayatımız kıymetli, bence kendine dua edip güzel şeylerle karşılaşmak için enerjini harca. Yoksa bir ömür böyle çekilmez. Zararlı olan sen olursun. Bir an önce toparlanmaya bak.

Gercekten mi? Kizin turbanli olmasi , ilkokul mezunu olmasi , bunlari mi begenmemis?? Pardon da kimin ne haddine birini turbanli diye begenmemek

bir şey diyeyim mi devam edersek Mune nin ahı hepimizi tutacak ban yiyeceğiz

isteyen istediğini istediği şekilde aşağılayabilir herkes kendine yakışanı yapar değil mi, ben kaçar

Ay cok guldum cok tatlisiniz. Mune niye banlasin bizi . Illa.ayni fikirde mi olacagiz tartisip ortak bisey bulacagiz ya da sayhiyla ayrilacagiz. :))))) simdi ban yiyormusum :)))
Mune ye selamlar saygilar o halde :*

ben çok teşekkür ederim.burada konu açarken bilale anlatır gibi anlatmam gerek diye düşünmüştüm ama gerek duymadım can vermeye.aynen boyle oldu.rabbim sizin gibileri cogaltsin

bakın bu üyenin tarzı bu anlatma yetisi bu kadar ille bir şekilde hakaret vari konuşacak :) bilale anlatır gibi anlatmak hımm peki

Bana kalırsa herkes, sizi terk eden kişi, sizden eğitim olarak, güzellik olarak, aile olarak fln daha düşük
Gercekten mi? Kizin turbanli olmasi , ilkokul mezunu olmasi , bunlari mi begenmemis?? Pardon da kimin ne haddine birini turbanli diye begenmemek
Türbanlı diye değil, açık birini de beğenmeyebilir. Beğenmeyebilir yani kim karışabilir buna? Bana kalırsa, herkes, terk edildiği kişi, kendisinden daha eğitimsiz, daha çirkin bulduğu biri ile görüşse evlense, herkesin bir hoşuna gidebilir, lafını edebilir, arkadaşıyla konuşabilir, başkası da beni beğenmez, benimle ilgili dalga geçiyordur belki bilemem ki, ben bunu insani bir duygu olarak görüyorum. Ama onlar mutluysa bu hiçbir şeyi değiştirmez, onlar mutlu mesut yaşar, ben kendi çapımda gülmüş olurum, beğenmemiş olurum.

Soktuğunuz lafları emin olun buradaki kadınlar size çok güzel iade edebilecek kapasitede fakat herkes kendi kalitesini belli ediyor

Bedduaniz donup dolaşıp sizi bulacak az daha bekleyin, hep boyle olur cunku.
Adam mutsuz olmus ayrilmis, neyin hirsi bu anlamadim.
size cvb vereceğim takip ettiğim ve olgun bulduğum bir insansınız.takdir edersinizki burada uzun uzadıya önce ayrıntısına kadar açıklama yapılamıyor.adamin niyeti zaten başkası ile evlenmekmis.bana ilgi gösterirken sevgisinde boğarken aile yapısına uygun kiz kız ile nisan hazırlığı yapiliyormus.

Konu sahibinin yukaridaki mesaji nasil bir insan oldugunu cok guzel ozetliyor
nasıl bir insanmışım.beni buradan ne kadar tanıdınız iki yorumumla mi.sizede hakkimi helal etmiyorum.

Sizin gibilerin boş dualariyla kimseye birsey olmaz, olsa ayakta adam kalmazdi zaten en ufak caninizi sikan, kiskandiginiz her durumda beddua yagdirmaya basliyorsunuz. Olacagi varsa olur ancak.
Iliskiler baslar ve biter, bazen sevdigini sanarsin, bazen seversin ama sevgin biter ve iliski biter. Sizinle birlikte oldu diye sonsuza dek sizinle kalacak degildi..m

Bu fesatlikla, kotulukle sen mutlu olamazsin, milleti karsidan izlemeye devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…