- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.344
- 198
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
kızlaaaarrr kızlarr çok kin nefret ve öfke dolu gördüm sizleri üzüldüm açıkçası.
eminim bu durumda olmanız için haklı nedenleriniz vardır.
ama lütfen kurtulamaya çalışın bu halden bu durumunuz ruhunuzu mengene gibi sıkar sizi tutsaklaştırır.
o kötü insanları da yaşattıklarını da içinizden ugurlayın bir an önce.
o gün geleceek hesabımı sorucam diye de hırslandırmayın kendinizii ruhunuzu özgür bırakın.
siz helal edin etmeyin öyle bi düzen var ki tıkır tıkır valla.
Allah ı vekil edindiysen gerisini merak etme. Pijamanı giy yastıgına koy başını yorganı da çek uzerine ve uyu güzelce. kendini ruhunu bedenini rahat bırak gör bak neler olacak
kızlaaaarrr kızlarr çok kin nefret ve öfke dolu gördüm sizleri üzüldüm açıkçası.
eminim bu durumda olmanız için haklı nedenleriniz vardır.
ama lütfen kurtulamaya çalışın bu halden bu durumunuz ruhunuzu mengene gibi sıkar sizi tutsaklaştırır.
o kötü insanları da yaşattıklarını da içinizden ugurlayın bir an önce.
o gün geleceek hesabımı sorucam diye de hırslandırmayın kendinizii ruhunuzu özgür bırakın.
siz helal edin etmeyin öyle bi düzen var ki tıkır tıkır valla.
Allah ı vekil edindiysen gerisini merak etme. Pijamanı giy yastıgına koy başını yorganı da çek uzerine ve uyu güzelce. kendini ruhunu bedenini rahat bırak gör bak neler olacak
üzgünüm ama bende sizinle aynı fikirdeyim. eşimin yüzüne hep söylerim seninle Yüce Allah'ın (cc) huzurunda hesaplaşacağım diye...
eşim dışında bir kaç kişi daha var tabi...
Allah herkesin gönlüne göre versin...
Umut verip güven aşılayıpta yarı yolda bıraktığın insanın Gönül sadakasını iki dünyada da veremezsin... Hz. Muhammed (s.a.v.)
Canı yanan sabretsin,canı yakan canının yanacağı günü beklesin... Hz. Muhammed (s.a.v.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?