Ahirette hesaplasacagim hakkimi heLal etmiyorum

Bana hayattaki en buyuk kazigi atan adi insana hakkiimi hicbirzaman helal etmiycem
Seviyorum deyip duygularimla oynayanlarada ..
Ama en cok hakkımı yiyen patronuma helal etmiyorum o cok canimi yakti Allah hepsinden hesabini sorsun

Yok ben ahiret falan demiyorum da bu dünyada akıbetini merak ettiğim insanlar var. Bu dünyada çıksın isterim acısı. Ölmüşüm gitmişim o saatten sonra neyleyim hesabını..

Bu dunyada gormek istemedigim kisiyi oteki dunyadada gormek istemem . İsimi oteki tarafa birakmam ne hali varsa gorur zaten Allahtan

ah ettigim bicok kisi oldu ama zamanla bi cogu hafifledi.yapilanlari unutmamanin surekli ah etmenin bana zarar vericegini dusundugum icin gecmisteki kotu olaylari unutuyorum sadece Allah herkesin kalbine gore versin.

okuduklarımdan sonra ahirete bırakamsın Allah benım hakkımı da ...sıratta falan beklemek istemem onu.... bu dunyada goreyım isterim... ki zaten yoldan cıkmıs alkol sigara ve kotu ortamlar... ahım mı cıkıyo acaba demeden edemıyorum..ama tabı o bunları yaparken cok mutlu....

Son düzenleme:
Bu dunyada gormek istemedigim kisiyi oteki dunyadada gormek istemem . İsimi oteki tarafa birakmam ne hali varsa gorur zaten Allahtan

Bende bu dünyada perisan oldgnu göreyim öbür dünyada bidaha asla karsilasmayim aynı sizin gbi düşünüyorum öbür dünyada tertemiz insanlR olsun etrafimda o pislik değil

Dokuz yılımın ve umutlarımın alacak bir hesabı vardır elbet.. Aslada hakkımı 3 şahsa helal etmiyorum.

Hanimlar, ahirette hesaplasacagim hakkimi helal etmiyorum dediginiz durumlar ile karsilastiniz mi?

okadar çok yaşadımki hangisini sayayım saymayım en iyisi. durduk yere beni hıçkıra hıçkıra ağlatanmı ararsın gittiğim yeri bana dar edip kan kusturanmı işimi elimden alanmı hakkımı yiyenmi neler neler beddua etme helal et diyolar nasıl edeyim ben onlara bişey yapmamıştımki çıkarlarına ters düşmekten başka yani işlerine yaramıyodum

Bu ne ofke arkadaslar rahatlayin zamani gelince herkes herkesle yuz yuze gelicek ahirette elbette.Ah etmek sizin icinde bir yuktur,affetmek ozgurlestirir.

Varrrr olmaz mı hem de beni hiç tanımayan ,
yüz yüze görüşmediğim tonla insan.

Kul hakkını kul affetmeyince Allah hiç affetmez.
Bu da böyle biline!

Mümkünse ahirette de karşılaşmayayım dediğim insanlar var.... ama olsun ne demişler ilahi adalette zaman aşımı yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…