- Konu Sahibi Esilayagmur
Var olmazmi. Tanrim kötü kullarinii sen affetsen ben affetmeeem. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maalesef ki halen evliyim boşanmayı çok istedim ama eşimin tehditleri yüzünden yapamadım. Eşim psikolojik sorunları olan biri, psikiyatristim tehditlerini yerine getirebileceğini hemen boşanmamamı ama alt yapımı hazırlamamı söyledi. Bir gün boşanacağım ama bu zaman ne zaman bilemiyorum.
Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.
Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.
Hanimlar, ahirette hesaplasacagim hakkimi helal etmiyorum dediginiz durumlar ile karsilastiniz mi?
beni dünyaya getiren kadin a mi
cocuklugumu calan üveyannem mi
saf babam cigimami
hayatima dönüm noktasini koyan arkadasim bildigim yilana mi
cikarci sahte akrabalarima mi
, tenessül bile etmem onlara kin dahil düsüncelerimde yer yok ben susmayi tercih ettim . Allah biliyor görüyor herkes zaten zamanla hakkettigi gibi yasiyor , sinav icin gelmedik mi bu dünyaya onlar da benim sinavimdi , hatta onlara tessekkür ederim beni simdiki ben yaptiklari icin , kin insan icin zehir den baska birsey degildir .....