• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahirette hesaplasacagim hakkimi heLal etmiyorum

maalesef ki halen evliyim boşanmayı çok istedim ama eşimin tehditleri yüzünden yapamadım. Eşim psikolojik sorunları olan biri, psikiyatristim tehditlerini yerine getirebileceğini hemen boşanmamamı ama alt yapımı hazırlamamı söyledi. Bir gün boşanacağım ama bu zaman ne zaman bilemiyorum.

Allah kurtarsın ne diyim. Psikiyatristin böyle birşey söylemesi de ayrı bir konu. :53:

Bana kotuluk yapanada,iyilik yapanada hakkimi helal ediyorum.

Tabiki de etrafımızda ah ettiğimiz,Allahından bulsun dediğimiz kişiler oluyor,olacaktır da ama ben hakkımı helal etmiyorum diyemiyorum.
Çünkü ben insanlara karşı affedici olmazsam Allah'tan nasıl af dilerim.Ama gerçekten canımı yakan kişileri Allah'a havale ediyorum.Sen bilirsin Rabbim diyorum,rahatlıyorrum.
Tabi bu kadar rahat davranmam kinci olmamamdan da kaynaklanıyor.Eğer kinci yapıya sahip olsaydım bende affedemezdim sanırım.

tek bir kişi var. ona da bu zamana kadar asla helal etmem diyordum ama artık ''Rabbim ben hakkımı sana havale ediyorum. Hakkımı ahirete bırakma'' diyorum.
Ben hakkımın karşılğını dünyadayken dünya gözüyle görmek istiyorum. yoksa içim soğumayacak.

elbet herkesin canı yanmıştır ve demiştir ahirette hesaplaşacağım diye. sanırım en az 1 kere giriyor bu tarz insanlar hayatımıza. benim de vardı geçmişten ama zaman yaraları sardı yine de ahirette karşılaşmak isterim. ama yine de bu dünya gözüyle de görsek fena olmaz yani fani hayatta da insan tatmin olmak istiyor.

evet bir kişi var hakkımı helal etmediğim ama Allah diğer dünyaya bırakmasın bu dünyada cezasını versin istiyorum
bu arada hiç kinci bir insan değilim ama gerçekten canım yandığı için hakkımı helal etmiyorum ve Allaha havale ediyorum

Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.

Çok üzüldüm gerçekten :(

Allah'a havale ettiğim bir kişi var gerisini umursamam ahirete kalmasın hakkım

Öncelikle eşime hakkımı asla helal etmiyorum, beni ağabeyinin üvey kızıyla aldatıp, sonrada başka senaryolar yazıp tam 3 ay boyunca beni her türlü kandırdığı için,
ikincisi eltim olacak kadına helal etmiyorum sen benim dostumsun, sana zarar veren karşısında beni bulur diyerek kızını kendi eliyle kocama sunduğu için,
üçüncüsü o aşağılık kıza helal etmiyorum seni öz ablam gibi sevdim, kocana ağbi dedim diyerek kocamla aldatıp birde kendisi evliyken kocamla nikah kıydığı için,
en sona kaynımı bıraktım herşeyi bildiği ama korkusunda sessiz kaldığı için. hem bu dünyada hem ahırette 2 elim yakalarında olacak Rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmasın İnşallah. Aslında kendimide affetmiyorum bunca pisliğe rağmen böyle bir adamla evli kaldığım için.

hala o adamla evliysen birinci sıraya kendini koy affetmeme noktasında

olmaz mı iki cihan bir araya gelsede hakkımı zerre helal etmeyecegim biri var..
A

beni dünyaya getiren kadin a mi
cocuklugumu calan üveyannem mi
saf babam cigimami
hayatima dönüm noktasini koyan arkadasim bildigim yilana mi
cikarci sahte akrabalarima mi

, tenessül bile etmem onlara kin dahil düsüncelerimde yer yok ben susmayi tercih ettim . Allah biliyor görüyor herkes zaten zamanla hakkettigi gibi yasiyor , sinav icin gelmedik mi bu dünyaya onlar da benim sinavimdi , hatta onlara tessekkür ederim beni simdiki ben yaptiklari icin , kin insan icin zehir den baska birsey degildir .....

Son düzenleme:
evet benim de var.. özellikle birisi var ki... resmen bana iftira attı ve attığı iftira öyle bir şey ki aksini ispatlamam da olanaksız... insanlar bana inanıyorsa tanıdıkları için inanıyorlar,güvendikleri için inanıyorlar.. hayatımda kimseye böyle bir beddua etmedim... Allah onun sadece ahirette değil bu dünyada da belasını versin....

bir erkek arkadaşım vardı.çok yakındık..ben kardeşimden öte bilirdim..sürekli beraberdik... sabah uyanır buluşur beraber kahvaltı yapar,günü beraber bitirirdik..ama hep başbaşa değil tabii,arkadaşlar da olurdu .... yaşadığım yer küçücük bir ilçe... gözönünde olan,beğenilen bir kızım... bu salağa sormuşlar çok yakınsınız hayırdır diye.... yatıyoruz,takılıyoruz işte demiş pislik.. oysa ki evinin yolunu bilmem adamın...o konularda tutucuyumdur..en yakın arkadaşım da olsa evine gitmem; evime gelemz.. hatta evime kalabalık halde bile erkekli kızlı grup giremez. ama böyle demiş pislik..kulağıma geldi.. bana kadar geldiyse... yaşadığım küçük yerde de o kadar biliniorum ki, mesela bi cafeye gitsem arkadaşlarla,telefonuma başka arkadaştan mesaj gelio: yine kırmızı kazağını giymişsin vs.die... attığım adımı bilir insanlar... yani düşünün artık bu pisliğin iftirası kimlere kadar yayılmıştır... zamanında dava bile açmayı düşündüm ama minicik yerde dava açsam olayı duymayan insan da duyacak... inanacak.:( Allah onun öyle bir belasını versin ki.... neye uğradığını şaşırsın inşallah:47::47::47::47::47::47:

Hanimlar, ahirette hesaplasacagim hakkimi helal etmiyorum dediginiz durumlar ile karsilastiniz mi?

olmaz mı..
hem hakkımızı helal etsekte hesap sorulacak onların hepsinin hesabı görünecek
birde zorla hak helal ettirenler var oda geçerli değil
benim var hakkımı helal etmeyeceğim birkaç kişi

beni dünyaya getiren kadin a mi
cocuklugumu calan üveyannem mi
saf babam cigimami
hayatima dönüm noktasini koyan arkadasim bildigim yilana mi
cikarci sahte akrabalarima mi

, tenessül bile etmem onlara kin dahil düsüncelerimde yer yok ben susmayi tercih ettim . Allah biliyor görüyor herkes zaten zamanla hakkettigi gibi yasiyor , sinav icin gelmedik mi bu dünyaya onlar da benim sinavimdi , hatta onlara tessekkür ederim beni simdiki ben yaptiklari icin , kin insan icin zehir den baska birsey degildir .....

ilk satırlarda öfkeni sezdim...
diğer satırlarda ise unutmasanda içine gömdüğün belli
sonuç olarak izi kalmış ama atlatmışsın
nasıl başardın???
evet benim içimde çok kin var
senin kadar kötü şeyler yaşamadım ama belkide yaşamışımdır..
nasıl yendin kinini???

Her insan gibi karşılaştık elbet lakin affetmek büyüklüktür. Öbür tarafta tekrar karşılaşmaya gerek yok :ssz:

Malesef var :( ama şöyle birşey duydum sırat köprüsünde hakkını helaletmedigin kkişiyi beklemen gerekiomus öyleyse bidaha o pislik Suratini görmemek için ederdim ama böyle bsey yoksa dilerim Allahtan benden çaldığı yilllarimin hayallerimin bedelini Allaha ödesin hem bu dünyada hem obur dünyada.

Ufak yaşımda sevgili ayagına benden faydalanmaya calısan şerefsize hakkımı helal etmiyorum.
7 8 yaşlarındayken sıkıştırıp oramı buramı elleyen komşunun oğlunada.

Allah belanızı versin. Sizin de, sizin gibi namussuzlarında.

Allahm iki yakanızı bir araya getirmesin. Daha da bişey demiyorum.

Daha 18 yasındayım. Bakalım ne namussuzlar cıkacak karsıma daha ne beddualar edecegim.

Son düzenleme:
Back
X