Ahlaksız anne

Dini dışarı alarak bu etik şu etik diyosunuz etik olmayan ne oluyo pardon? Dolaylı yoldan bunu diyosunuz
Hayıır ben öyle demek istemedim. Konu sahibi mi sormuş dinen nasıl olması gerekli diye, ben direkt yorumunu gördüm. Birçok kişinin dini bu değil. En basitinden ahlaka (etik) aykırı olduğu için bunlar yasak olmalı dedim. Ben din etik değil, buna inananlar da yobaz demedim

Sok oldum resmen cok saskinim anneniz üveymi acaba özmü

ben hiç ratlamadım, yanımda yapmıyo demişsn, acaba eşin yanlış yorumluyo olabilir mi anneni ?

hö :/ yalan haberdir o

İlaç kullanıyor demişsiniz(tüm yorumları okuyamadm) anneniz şizofreni mi? Rahatsızlığı ne? Normal değil yani,şoklardayım hala. Hastaysa onu belirtin lütfen

Öncelikle Allah yardımcınız olsun ben bile tüylerim ürpere ürpere aaaa diye diye okuduysam sizin halinizi düşünemiyorum. Annenizin hasta olduğuna inanarak ondan uzak durun, kötü bir zamanı olursa da yardımdan kaçınmayın ve ıslah olması için bol bol dua edin. Bu benim fikrim tabii ki yaşayan sizsiniz. Konuyla ilgili şöyle bir hata yapmışsınız bence; doğruyu bilip eşinizi bu konuda onaylamayıp "o seni oğlu gibi sevmiştir," annenize de "anne eşim bu tür hareketlerden hoşlanmıyor resmiyeti tercih ediyor" deseydiniz. Anneniz Özür dilerim ama hasta bu konuda sizin çok takıntılı olduğunuzu görürse üstünüze üstünüze gelecektir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…