ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Nereye kadar güzel kardeşim nereye kadar alttan alayım? Çalışırsan gider boşarsın diyor nasıl çalışayım birikim yapyım
Nereye kadar alttan alabiliyosun mevcut durumunda. Yani sana ne zaman zarar vermeye başlıyor direk dayak moduna mı giriyor. Yoksa bir bağırış çağırış oluyor mu?

Oğlunuz yemek yemiyor diye neden eşinize bağırdınız? Sizinde mi sinirleriniz bozuldu acaba bi hastaneye gitseniz

Nereye kadar alttan alabiliyosun mevcut durumunda. Yani sana ne zaman zarar vermeye başlıyor direk dayak moduna mı giriyor. Yoksa bir bağırış çağırış oluyor mu?
Müthiş sinirli.. anne babasına gık diyemez öyle sünepe onlardan alamadıgı sinirini edemediği küfürlerş benden cıkartır. Çocuga bagırıyorum yesene vs oda bana bağırıyor bende karşılık verince direk dayak hemen vurur bana.. sussana işte olmuyor çok yıpranmışım

Kadın dayanışma derneklerine başvur arkadaşım. Kadın sığınma evine git demiyorum o dernekler hukuki destek de sağlıyorlar. Eşine uzaklaştırma kararı Alman için bir yol gösterirler belki böylece sen evden ayrılmak zorunda kalmazsın. Derhal ama derhal çalışmaya başla merdiven silmek temizliğe gitmek lokantada kafede çalışmak ne olursa olsun. En azından boşanana kadar akmasa da damlar ayrıca mahkemeye de kendini geçindirme çaban olduğunu gösterirsin. Çocukları yüksek ihtimal senden alamazlar ama eşinin ve ailesinin çocuklara düşkün olmasına kahretme bu bir şans. Hadi diyelim ki ayrılırken çocukları eşin aldı (inşallah olmaz ama bi ihtimal diye diyorum) en azından sen durumunu düzeltip yeniden velayet davası açana kadar çocuklarının güzelce bakıldığını bilirsin. Şu süreçte sağlam güvenli ve sakin kalması gereken kişi sizsiniz siz iyi oldukça herşey zamanla hallolur. Umarım bir an önce huzurlu mutlu bir hayatınız olur keşke verebileceğim daha faydalı tavsiyeler olsaydı

Çalışmama müsade etmezler. Çalışmayı cok severdim çalışmak sadece para kazanmak değil derdim ama asla izin vermediler.. şimdi çalışıcam desem bırakmazlar. Ev kp üzerine nasıl uzaklastırma verecekler. Bunlar çok zengin çokta şeytanlar. Ben zavallı baş edemem bunlarla

annenizin babanızın durumu kendilerini ilgilendirir.Çocuğunuzu alamazlar.Annenin evlilikteki ahlaki durumu önemli.Eğer bir süre orada kalıp kendinizi toparlamak istiyorsanız polise gitmeniz vs durumunuzu zorlaştırır.Diğelim rapor aldınız ve bir sene sonra dava açtınız bu seferde rapor almışsınız darp edilmişsiniz kalmışsınız vs bir işe yaramaz.

Peki mahkemede deseler ki bunun babası alkolik annesi ahlaksız.. biz iyi bir aileyiz torunlarımızı onların yanında büyütsün istemiyoruz. Alabilirler mi?

Orası sizin aile konutunuz kp üzerine de olsa birşey değişmez,Uzaklaştırma verirler .

Ama siz kendim çalışıcam kendim bakıcam diyorsunuz.Siz kendi düzeninizi kurarsınız .Dava süreci içerisinde bunu yapabilirsiniz şuan gitseniz bile farketmez .Ayrıca kolay değil bahsettiğimiz durumları kanıtlamaları.Yalancı şahitde olabilir ( diğelim şahit sündüler vs)ayrıca siz Zaten dava sonuçlanana dek iş velayete gelene dek kurarsınız düzeninizi.

lutfen sakin olun. herseyin duzelecegni unutmayin. evlatlar sizin guc kaynaginiz olsun. onlar icin degil mi hersey? sinirle hic bi zaman karar almayin. bi avukata danisin once. yuz yuze. haklarinizi yapmaniz gerekenleri vs sorun.

Asgari ücret alırım en fazla hemen nasıl düzen kurayım ki

Baba alkolik raporu mu var ?anne diğelim farklı bir hayat tercih etmiş bir yerde belgeyle mi çalışıyor ?kolay değil ispat etmek vs.

Evden siz niye gidiyosunuz.
Çok istiyosan kendi gitsin.
Burası benim evim s.. git diyor
Babası zebellak gibi çöker basıma defol git diye
Zaten anam babam bana ne yapmıs ki bu evden en fazla ceketimi alır cıkarım ki onu bile koca musvettesi almıstır

Birikim yapın bir süre zıtlaşmadan asgari düzeyde iletişim kurarak.Sonra yavaş yavaş bakarsınız iş güç vs.Kardeşinizde Sizinle kalır.

Yanılmıyorsam evin kimin üzerine olduğunun bir önemi yok mağdur olanı korur hukuk. Baştan yenilgiyi kabul etmeyin çıkış yolları araştırın. Çalışmanıza izin vermemeleri de bir şiddet anlatım bunları kadın derneklerine neler yapabileceğinizi sorun mutlaka sizi kurtaracak bir çare vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…