Nereye kadar alttan alabiliyosun mevcut durumunda. Yani sana ne zaman zarar vermeye başlıyor direk dayak moduna mı giriyor. Yoksa bir bağırış çağırış oluyor mu?Nereye kadar güzel kardeşim nereye kadar alttan alayım? Çalışırsan gider boşarsın diyor nasıl çalışayım birikim yapyım
Müthiş sinirli.. anne babasına gık diyemez öyle sünepe onlardan alamadıgı sinirini edemediği küfürlerş benden cıkartır. Çocuga bagırıyorum yesene vs oda bana bağırıyor bende karşılık verince direk dayak hemen vurur bana.. sussana işte olmuyor çok yıpranmışımNereye kadar alttan alabiliyosun mevcut durumunda. Yani sana ne zaman zarar vermeye başlıyor direk dayak moduna mı giriyor. Yoksa bir bağırış çağırış oluyor mu?
Eşime bağırmadım oğluma bağırdım. Eşim bana bağırdı bağırma kes sesini diye.. o bana bağırınca bende karşılık berdmOğlunuz yemek yemiyor diye neden eşinize bağırdınız? Sizinde mi sinirleriniz bozuldu acaba bi hastaneye gitseniz
Çalışmama müsade etmezler. Çalışmayı cok severdim çalışmak sadece para kazanmak değil derdim ama asla izin vermediler.. şimdi çalışıcam desem bırakmazlar. Ev kp üzerine nasıl uzaklastırma verecekler. Bunlar çok zengin çokta şeytanlar. Ben zavallı baş edemem bunlarlaKadın dayanışma derneklerine başvur arkadaşım. Kadın sığınma evine git demiyorum o dernekler hukuki destek de sağlıyorlar. Eşine uzaklaştırma kararı Alman için bir yol gösterirler belki böylece sen evden ayrılmak zorunda kalmazsın. Derhal ama derhal çalışmaya başla merdiven silmek temizliğe gitmek lokantada kafede çalışmak ne olursa olsun. En azından boşanana kadar akmasa da damlar ayrıca mahkemeye de kendini geçindirme çaban olduğunu gösterirsin. Çocukları yüksek ihtimal senden alamazlar ama eşinin ve ailesinin çocuklara düşkün olmasına kahretme bu bir şans. Hadi diyelim ki ayrılırken çocukları eşin aldı (inşallah olmaz ama bi ihtimal diye diyorum) en azından sen durumunu düzeltip yeniden velayet davası açana kadar çocuklarının güzelce bakıldığını bilirsin. Şu süreçte sağlam güvenli ve sakin kalması gereken kişi sizsiniz siz iyi oldukça herşey zamanla hallolur. Umarım bir an önce huzurlu mutlu bir hayatınız olur keşke verebileceğim daha faydalı tavsiyeler olsaydı
Peki mahkemede deseler ki bunun babası alkolik annesi ahlaksız.. biz iyi bir aileyiz torunlarımızı onların yanında büyütsün istemiyoruz. Alabilirler mi?annenizin babanızın durumu kendilerini ilgilendirir.Çocuğunuzu alamazlar.Annenin evlilikteki ahlaki durumu önemli.Eğer bir süre orada kalıp kendinizi toparlamak istiyorsanız polise gitmeniz vs durumunuzu zorlaştırır.Diğelim rapor aldınız ve bir sene sonra dava açtınız bu seferde rapor almışsınız darp edilmişsiniz kalmışsınız vs bir işe yaramaz.
Bende ona zarar verdım şeytan babası onada rapor aldırır bu benim aleyhime olmaz mı?Darp raporu icin morluk gerekmiyor.
Gidin raporu alin.
Allah islah etsin o insan musveddesini...
Dua edecegim size.
Kocam uzaklassa babası uzaklaşmaz zira bir alt katta oturuyorlar. Böyle şirret böyle nalet bir adam daha yok!Orası sizin aile konutunuz kp üzerine de olsa birşey değişmez,Uzaklaştırma verirler .
Asgari ücret alırım en fazla hemen nasıl düzen kurayım kiAma siz kendim çalışıcam kendim bakıcam diyorsunuz.Siz kendi düzeninizi kurarsınız .Dava süreci içerisinde bunu yapabilirsiniz şuan gitseniz bile farketmez .Ayrıca kolay değil bahsettiğimiz durumları kanıtlamaları.Yalancı şahitde olabilir ( diğelim şahit sündüler vs)ayrıca siz Zaten dava sonuçlanana dek iş velayete gelene dek kurarsınız düzeninizi.
Burası benim evim s.. git diyorEvden siz niye gidiyosunuz.
Çok istiyosan kendi gitsin.
Yanılmıyorsam evin kimin üzerine olduğunun bir önemi yok mağdur olanı korur hukuk. Baştan yenilgiyi kabul etmeyin çıkış yolları araştırın. Çalışmanıza izin vermemeleri de bir şiddet anlatım bunları kadın derneklerine neler yapabileceğinizi sorun mutlaka sizi kurtaracak bir çare vardırÇalışmama müsade etmezler. Çalışmayı cok severdim çalışmak sadece para kazanmak değil derdim ama asla izin vermediler.. şimdi çalışıcam desem bırakmazlar. Ev kp üzerine nasıl uzaklastırma verecekler. Bunlar çok zengin çokta şeytanlar. Ben zavallı baş edemem bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?