ahlaksız bir anne, dayak atan kaltak diyen bir koca. Avukat veya bilgisi olan cevaplar mı?

Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah da yardımcınız.. Darp raporunu hemen almanızda fayda var. Morlukla bir ilgisi yok. Velayet konusunda ise benim de annem alkolik, çok da kavgalı gürültülü karakollarla dolu hayatımız vardı. Ablam eşinden boşandığında anneme sığındı. Mahkemede eski eşi her ne kadar kaldığı evde alkolik var, kavgalar var dese de mahkeme dikkate almadı velayet ablama yani anneye verildi. Eğer ki yaşlar da küçükse siz istediğiniz müddetçe çocuk size verilir. Ama lütfen her şeyden önemlisi o darp raporunu alın. Çocuklarınız için yapın bunu. Benim ablam almadı ve oldukça pişman. Velayet size verilse de babaya tanınan haklar, onun bu hakkı kötü kullanışı sizi üzer, uğraştırır. O darp raporunu alın mahkemede tüm haklar sizden yana olsun. Emin olun ailenizin kötü yaşam tarzı, babanın şiddet uyguladığı yerde dikkate alınmaz.

Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.

Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.
İyi de sen kendini savunmuşsun. Kadına şiddet mahkemede dikkate alınır. Aldığın darp raporu, bu zamana kadar yaşadıklarınla velayetin garanti olur. Kaybetmezsin yani.

İyi de sen kendini savunmuşsun. Kadına şiddet mahkemede dikkate alınır. Aldığın darp raporu, bu zamana kadar yaşadıklarınla velayetin garanti olur. Kaybetmezsin yani.
Şuan gitmem imkansız yarın gitsem verirler mi biryerimde iz vs yokken

Eviniz, mal varlığı var mı boşandığınızda bölünecek? Yine de bir hastaneye gidip muayene olun raporunuz hem boşanma da hem de çocukların velayetinde yardımcı olur. Çocuklar kaç yaşında? Bırakıp çalışamaz mısınız?

Biri 1.5 yasında diğeri 6 aylık. Çalışmama müsade etmiyor boşanırsan çalışırsın anca yor.. mal varlığı çok ama hepsi babanın üzerine

2 yıl içinde ne oldu da bu hale geldiniz? İlk 3 sene de şiddet var mıydı? Acaba 2 çocuk sizi yıprattı da siz farketmeden eşinizi mi yıprattınız? Çünkü bebekler çok küçük.. Acaba önce terapi mi alsanız?

El işi yapıp internetten satan bir bayan tanıdığım var baya da iyi getirisi varmış siz de böyle yapsanız acaba yine kızar mi esiniz ya da evde çocuk baksanız

Elleri kirilsin pislik.
Once bi sakinlesin.
Adamin her yerini yirtmissiniz, oyuzden sakin gidip rapor alicam diyerek uyuyani uyandirmayin, o da gidip almasin, yaralari iyilessin.
Sessiz sakin caktirmadan gidin alin raporu.
Cocuklarinizi sizden alamazlar, ikisi de anneye muhtac, velayet sizde olur.

El işi yapıp internetten satan bir bayan tanıdığım var baya da iyi getirisi varmış siz de böyle yapsanız acaba yine kızar mi esiniz ya da evde çocuk baksanız
Hayır böyle bişeye kızmaz evde çalışıp para kazanabilirim ama iki bebekle afedersiniz tuvalete gidecek vaktim yok el işi nasıl yapbilirim?

Biz cok severek evlendık.. eşim öyle merhametli öyle efendi bir adamdı ki.. kalbine aşıktım onun.. önce ailesiyle benim aramda cok kaldı onlara yok diyemedi çok ezmişler eşimi onlara hayır diyemediği her seferinde kavga ettim idare edemedim. Nasıl edeyim? Adam işten geliyor evlerine yemek yemeye cagırıyorlar ben yaptıgım yemeği 5 yıldır tek basıma yiyorum.. nereye gitsek peşimize takılıyorlar emri vaki.. sabah akşam evimizdeler onlar gelmese biz onlardayız nasıl idare ediyim.. sonrada benim annemin bazı şeyleri çıktı ortaya Allah var ben onların yerinde olsam rezil ederdim.. onlar sustu kimseye anlatmadı veya ben öyle zannediyorum.. bana annemle ve anne tarafından kimseyle görüşmezsem bu olayları gizleyeceklerini evliliğimin devam edeceğini söylediler.. kabul ettim.. sonra eşim her arada kaldıgında bana saldırmaya basladı çünkü sahipsizim gidecek yerim bir alo diyecek akrabam kalmadı.. babam gel bu adam beni dövdü diyecek bir babam yok.. bir Allahım var.. ona şikayetimi ediyorum zaten.. hamilesiniz bana dua eder misniz?

çocuklar biraz büyüyene kadar sabredinn lutfen Ayet var "Allah sabredenlerle beraberdir" diye, daha kötülerini düşünün üzüldükce kırıldıkca. Rabbim yardımcınız olsun

Bu şiddetin mazereti, sebebi vs. olabilir mi? Siz bu soruyu sordunuz ama ben utandım.

çocuklar biraz büyüyene kadar sabredinn lutfen Ayet var "Allah sabredenlerle beraberdir" diye, daha kötülerini düşünün üzüldükce kırıldıkca. Rabbim yardımcınız olsun
Kesinlikle böyle düşünüyorum..
Sabret kızım diyorum ayet geliyor aklıma.. istesem çokta iki yüzlü olur çatır çatır parasını yerim ama yapamıyorum. Para için vs için satamıyorum ruhumu.. bugün bana bu ev benim s.. git dedi.. evet ev onun benim bir çöpüm bile yok.. bundan on yıl sonra beni kapının önüne koysa benim yaşım geçmiş olacak hangi işe girip ne kazanacagım? O yastan sonra nasıl toparlanacagım? Şimdi gençliğin verdiği yürek var en azından.. hem cocuklar küçük boşanma vs böyle şeyleri kötü günleri hatırlamacaklar büyüdükleri zaman hatırlar

Hayır böyle bişeye kızmaz evde çalışıp para kazanabilirim ama iki bebekle afedersiniz tuvalete gidecek vaktim yok el işi nasıl yapbilirim?
2 bebekle nefes bile alinmaz ki...Merak ettigim cocuklardan once iyi biri miydi ne degisti maddi sorunları mı basladi ya da siz mi cok bunaldiniz ve kotü konustunuz oncesinde sorun yoktu yazmissiniz..Nasıl bir baba onu da merak ettim..Ve siz nasıl bir annesiniz..sabırsız mı çocuklara hiç vurur musunuz mesela...yaslari kaç..Biraz daha sabır gerek sanki fazla muattap olmadan yasayin ayni evde zaten karsilik vermissiniz lutfen cocuklarin gozu onunde olmasın hatta hic olmasin hiç o hale gelmeyin mumkunse..

Çok üzüldüm gece gece Allah yardımcın olsun inşallah . çocuk olmuyor diye üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır olmuyorsa zorlamanin anlami yok diye düşünüyorum artık . rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah senin (

Rabbim yardımcınız olsun inşallah.
Kalbi güzel bir adamdı diyorsunuz demek ki özünde iyi ama bir şekilde ikiniz de psikolojik olarak etkilenmişsiniz. İki hamilelik anneniz ile olan olaylar, farketmeden akıl sağlığınız biraz bozulmuş ikinizin de.
Makul bir şekilde konuşsanız beraber terapi almayı teklif etseniz kabul etmez mi?

Darp raporu Alman için morarması gerekmiyor bi yerinin. Anlattığına göre vurduğu yerlerde lezyon oluşur zaten. hemşire doktor her kimse anlar bakınca. Senin ağıran yerini söylemen yeterli. Yarın karakola git onlar seni hastaneye götürür darp raporu için. Uzaklaştırma verilir eşine. Kapının önüne geldiğinde polisi arasan dakkada tutuklanır. Arayıp telefonla rahatsız ederse yine polisi ara yine tutuklanır. Sakın korkma. Ben de yaşadım şiddet olayını emin ol çoook yardımcı oluyorlar doktoru da polisi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…