Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..Öncelikle çok geçmiş olsun. Allah da yardımcınız.. Darp raporunu hemen almanızda fayda var. Morlukla bir ilgisi yok. Velayet konusunda ise benim de annem alkolik, çok da kavgalı gürültülü karakollarla dolu hayatımız vardı. Ablam eşinden boşandığında anneme sığındı. Mahkemede eski eşi her ne kadar kaldığı evde alkolik var, kavgalar var dese de mahkeme dikkate almadı velayet ablama yani anneye verildi. Eğer ki yaşlar da küçükse siz istediğiniz müddetçe çocuk size verilir. Ama lütfen her şeyden önemlisi o darp raporunu alın. Çocuklarınız için yapın bunu. Benim ablam almadı ve oldukça pişman. Velayet size verilse de babaya tanınan haklar, onun bu hakkı kötü kullanışı sizi üzer, uğraştırır. O darp raporunu alın mahkemede tüm haklar sizden yana olsun. Emin olun ailenizin kötü yaşam tarzı, babanın şiddet uyguladığı yerde dikkate alınmaz.
İyi de sen kendini savunmuşsun. Kadına şiddet mahkemede dikkate alınır. Aldığın darp raporu, bu zamana kadar yaşadıklarınla velayetin garanti olur. Kaybetmezsin yani.Zaten bu adam dövüyor sürekli beni..
Şuan gidip rapor alsam şeytan babasıda alır oğlunu rapor alır. Heryerini tırmalamşm kan olmuş.
Şuan gitmem imkansız yarın gitsem verirler mi biryerimde iz vs yokkenİyi de sen kendini savunmuşsun. Kadına şiddet mahkemede dikkate alınır. Aldığın darp raporu, bu zamana kadar yaşadıklarınla velayetin garanti olur. Kaybetmezsin yani.
Siz yine de gidin.acile gidin acil polisinden yardım alın. Gerekli şeyleri yaparlar. Umarım o raporu alabilirsiniz.Şuan gitmem imkansız yarın gitsem verirler mi biryerimde iz vs yokken
Biri 1.5 yasında diğeri 6 aylık. Çalışmama müsade etmiyor boşanırsan çalışırsın anca yor.. mal varlığı çok ama hepsi babanın üzerineEviniz, mal varlığı var mı boşandığınızda bölünecek? Yine de bir hastaneye gidip muayene olun raporunuz hem boşanma da hem de çocukların velayetinde yardımcı olur. Çocuklar kaç yaşında? Bırakıp çalışamaz mısınız?
Eski konularıma bakabilirsiniz..
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet küfür ne ararsanız var.. 5 yıldır evliyim çocuklardan sonra iki yılda bu hale geldik. ( öncesinde dayak küfür vs asla olmadı.. olsaydı inanın tüp bebek yaptırmazdım zorla anne olmazdım..)
Bugün oğlum yemek yemiyor diye bağırdım ona kavgamız oradan çıktı o bağırdı ben bağırdım.. en son hatırladığım saçlarımdan sürükleyerek yumruklar attığıydı.. tenim hassas değil hiçbiryerimde bir morluk oluşmamış ki gidip darp raporu alayım!!!!!
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Yol paranı veriyim s.. git bu evden dedi!
Beş yılımı verdim çalışmama izin vermedi sigortamı ödemedi( evlenmeden önce ssk lı çalışıyordum) bana yol parası verecekmiş o..puyum ya ben!
Çocuklarımıda alıp gidicem dedim, alamazsın dedi daha cok vurdu. Polisi dayarım kapına eşşek gibi vereceksin çocuklarımı dedim.
Gideceğim yerde alkolik babamın evi!
Annem deseniz yolun yolcusuydu ne mesajlrını yakaldım telefonunda da yüzüne vurmadım.. o yüzden erken yasta evlendım kurtulmak için..
Zaten iki yılda bu hale gelmemizin en büyük sebebidir annem! Şimdi sorarım, ben bu evde kalırsam bir gün elinde kalacagım yada kendimi öldüreceğim.. ailemin yanıma gitsem ki ikisindende utanıyorum ama gidexek yerim yok iki bebekle.. bu insanlar annemin ahlaksızlıklarını biliyorlar ve ıspatlayabilirler ben onların yanına gidince bunun annesi ahlaksız diyip ısptlayıp cocuklarımı alabilirler mi? Kendimi toparlayıp iş bulup biraz birikim yapana kadar gidicem sonra ayrılıcam. Kız kardeşim var oda bıkmuş onlardan o benimle gelir cocuklarıma bakar bende çalışırım. Ama toparlanana kadar yanlarına gitmek zorundayım.. uzun oldu kusura bakmayın..
inanmayanlar olabilir, kınayanlar olabilir.. şuan canım cok yanıyor ne olur yermeyin beni.. sizden baska akıl isteyecek kimsem yok benim..çocuklarımın ilerde boynunun bükülmeyeceğini bilsem şimdi keser atarım bileklerimi...
Hayır böyle bişeye kızmaz evde çalışıp para kazanabilirim ama iki bebekle afedersiniz tuvalete gidecek vaktim yok el işi nasıl yapbilirim?El işi yapıp internetten satan bir bayan tanıdığım var baya da iyi getirisi varmış siz de böyle yapsanız acaba yine kızar mi esiniz ya da evde çocuk baksanız
Biz cok severek evlendık.. eşim öyle merhametli öyle efendi bir adamdı ki.. kalbine aşıktım onun.. önce ailesiyle benim aramda cok kaldı onlara yok diyemedi çok ezmişler eşimi onlara hayır diyemediği her seferinde kavga ettim idare edemedim. Nasıl edeyim? Adam işten geliyor evlerine yemek yemeye cagırıyorlar ben yaptıgım yemeği 5 yıldır tek basıma yiyorum.. nereye gitsek peşimize takılıyorlar emri vaki.. sabah akşam evimizdeler onlar gelmese biz onlardayız nasıl idare ediyim.. sonrada benim annemin bazı şeyleri çıktı ortaya Allah var ben onların yerinde olsam rezil ederdim.. onlar sustu kimseye anlatmadı veya ben öyle zannediyorum.. bana annemle ve anne tarafından kimseyle görüşmezsem bu olayları gizleyeceklerini evliliğimin devam edeceğini söylediler.. kabul ettim.. sonra eşim her arada kaldıgında bana saldırmaya basladı çünkü sahipsizim gidecek yerim bir alo diyecek akrabam kalmadı.. babam gel bu adam beni dövdü diyecek bir babam yok.. bir Allahım var.. ona şikayetimi ediyorum zaten.. hamilesiniz bana dua eder misniz?2 yıl içinde ne oldu da bu hale geldiniz? İlk 3 sene de şiddet var mıydı? Acaba 2 çocuk sizi yıprattı da siz farketmeden eşinizi mi yıprattınız? Çünkü bebekler çok küçük.. Acaba önce terapi mi alsanız?
2 yıl içinde ne oldu da bu hale geldiniz? İlk 3 sene de şiddet var mıydı? Acaba 2 çocuk sizi yıprattı da siz farketmeden eşinizi mi yıprattınız? Çünkü bebekler çok küçük.. Acaba önce terapi mi alsanız?
Kesinlikle böyle düşünüyorum..çocuklar biraz büyüyene kadar sabredinn lutfen Ayet var "Allah sabredenlerle beraberdir" diye, daha kötülerini düşünün üzüldükce kırıldıkca. Rabbim yardımcınız olsun
2 bebekle nefes bile alinmaz ki...Merak ettigim cocuklardan once iyi biri miydi ne degisti maddi sorunları mı basladi ya da siz mi cok bunaldiniz ve kotü konustunuz oncesinde sorun yoktu yazmissiniz..Nasıl bir baba onu da merak ettim..Ve siz nasıl bir annesiniz..sabırsız mı çocuklara hiç vurur musunuz mesela...yaslari kaç..Biraz daha sabır gerek sanki fazla muattap olmadan yasayin ayni evde zaten karsilik vermissiniz lutfen cocuklarin gozu onunde olmasın hatta hic olmasin hiç o hale gelmeyin mumkunse..Hayır böyle bişeye kızmaz evde çalışıp para kazanabilirim ama iki bebekle afedersiniz tuvalete gidecek vaktim yok el işi nasıl yapbilirim?
Biz cok severek evlendık.. eşim öyle merhametli öyle efendi bir adamdı ki.. kalbine aşıktım onun.. önce ailesiyle benim aramda cok kaldı onlara yok diyemedi çok ezmişler eşimi onlara hayır diyemediği her seferinde kavga ettim idare edemedim. Nasıl edeyim? Adam işten geliyor evlerine yemek yemeye cagırıyorlar ben yaptıgım yemeği 5 yıldır tek basıma yiyorum.. nereye gitsek peşimize takılıyorlar emri vaki.. sabah akşam evimizdeler onlar gelmese biz onlardayız nasıl idare ediyim.. sonrada benim annemin bazı şeyleri çıktı ortaya Allah var ben onların yerinde olsam rezil ederdim.. onlar sustu kimseye anlatmadı veya ben öyle zannediyorum.. bana annemle ve anne tarafından kimseyle görüşmezsem bu olayları gizleyeceklerini evliliğimin devam edeceğini söylediler.. kabul ettim.. sonra eşim her arada kaldıgında bana saldırmaya basladı çünkü sahipsizim gidecek yerim bir alo diyecek akrabam kalmadı.. babam gel bu adam beni dövdü diyecek bir babam yok.. bir Allahım var.. ona şikayetimi ediyorum zaten.. hamilesiniz bana dua eder misniz?
Eski konularıma bakabilirsiniz..
Fiziksel şiddet psikolojik şiddet küfür ne ararsanız var.. 5 yıldır evliyim çocuklardan sonra iki yılda bu hale geldik. ( öncesinde dayak küfür vs asla olmadı.. olsaydı inanın tüp bebek yaptırmazdım zorla anne olmazdım..)
Bugün oğlum yemek yemiyor diye bağırdım ona kavgamız oradan çıktı o bağırdı ben bağırdım.. en son hatırladığım saçlarımdan sürükleyerek yumruklar attığıydı.. tenim hassas değil hiçbiryerimde bir morluk oluşmamış ki gidip darp raporu alayım!!!!!
Boşol boşol dedi bana
Kaltak dedi..
Yol paranı veriyim s.. git bu evden dedi!
Beş yılımı verdim çalışmama izin vermedi sigortamı ödemedi( evlenmeden önce ssk lı çalışıyordum) bana yol parası verecekmiş o..puyum ya ben!
Çocuklarımıda alıp gidicem dedim, alamazsın dedi daha cok vurdu. Polisi dayarım kapına eşşek gibi vereceksin çocuklarımı dedim.
Gideceğim yerde alkolik babamın evi!
Annem deseniz yolun yolcusuydu ne mesajlrını yakaldım telefonunda da yüzüne vurmadım.. o yüzden erken yasta evlendım kurtulmak için..
Zaten iki yılda bu hale gelmemizin en büyük sebebidir annem! Şimdi sorarım, ben bu evde kalırsam bir gün elinde kalacagım yada kendimi öldüreceğim.. ailemin yanıma gitsem ki ikisindende utanıyorum ama gidexek yerim yok iki bebekle.. bu insanlar annemin ahlaksızlıklarını biliyorlar ve ıspatlayabilirler ben onların yanına gidince bunun annesi ahlaksız diyip ısptlayıp cocuklarımı alabilirler mi? Kendimi toparlayıp iş bulup biraz birikim yapana kadar gidicem sonra ayrılıcam. Kız kardeşim var oda bıkmuş onlardan o benimle gelir cocuklarıma bakar bende çalışırım. Ama toparlanana kadar yanlarına gitmek zorundayım.. uzun oldu kusura bakmayın..
inanmayanlar olabilir, kınayanlar olabilir.. şuan canım cok yanıyor ne olur yermeyin beni.. sizden baska akıl isteyecek kimsem yok benim..çocuklarımın ilerde boynunun bükülmeyeceğini bilsem şimdi keser atarım bileklerimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?